İnternetten gayet net ve akıcı izleyebileceğiniz siteler var niye para veriyonuz
Haklısın arkadaşım şöyle güzel bi link ver Gs maçına madem iddaalısın bu kadar... Net ve akıcı??
2 yıldır site site yayın dolaştım güzel dersin başlarsın ortasında yayın durur bu yoğunlukta tekrar bağlanmaz etmez resmen işkence. 99tl ve 10 taksite böldürdüm daha ne olsun.
TV resmi çeken arkadaşa teşekkürler. Görüntü süper hemen alayım bari maça 30 dk var daha :D
Dk 1 Gol 1
Şu anda teknik bir hata oluştu. Lütfen tarayıcınızı kapatıp tekrar giriş yapınız.
Bu ne simdi?
Server Error in '/' Application. The resource cannot be found. Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.
Requested URL: /ProductDetails.aspx
Site açılmıyor. Hay bu lig tv ye :(
quote:
Orijinalden alıntı: Deniz
Dk 1 Gol 1
Şu anda teknik bir hata oluştu. Lütfen tarayıcınızı kapatıp tekrar giriş yapınız.
Bu ne simdi?
+1 alalı 10 dk olmadı be
site çöktü beyler dağılın
yayın koptu kodumun şeyinde.....
valla çöktü ahahhaha :D
aynen 2600 kbps süper görüntü
2600 kbps dayanmadı
Bunların yapacağı iş bu kadar olur. Tam da alacaktım yav. :(
quote:
Orijinalden alıntı: SoniX1
site çöktü beyler dağılın
Böyle olacağı belliydi varya
bende görüntü yazmıyo.8mb net kullanıyorum herld 2600dür de yok şimdi 0
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
Peki biz napıcaz biz aldık bile?..
geldi yayın devam
quote:
Orijinalden alıntı: Deniz
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
Peki biz napıcaz biz aldık bile?..
Orucunuzu bozmamaya gayret gösterin ağzınızı bozmayın. Sabredicez sizin şansınız var maç saatine kadar düzelirse izlersiniz. Biz alıcaz da izliycezde falan filan derken bu hafta gitti :(