alternatıf lınke tıklamayın sakın cunku aynı anda 2 tane yayın acıldıgı ıcın :Sayın üyemiz, İçerikler Aynı Anda Tek Yerden İzlenebilir
dıe uyarı vermeye basladı . destek hattıda yardımcı olamadı. haberınız olsun . sımdılık ole kaldı uyarı ıle bakalım .
quote:
Orijinalden alıntı: sevenhilli
alternatıf lınke tıklamayın sakın cunku aynı anda 2 tane yayın acıldıgı ıcın :Sayın üyemiz, İçerikler Aynı Anda Tek Yerden İzlenebilir
dıe uyarı vermeye basladı . destek hattıda yardımcı olamadı. haberınız olsun . sımdılık ole kaldı uyarı ıle bakalım .
tüm sitelerden çıkış yap pcyede bi res at tekrar giriş yap düzelir.
Arkadaslar ben yeni üye oldum ama maç ile ilgili birsey bulamadım.maç saati yaklaşınca mı çıkıyor?Şu an nereye basmam gerekiyor?i İyi Günler Saolun şimdiden.
Alternatif playerda ses yok
quote:
Orijinalden alıntı: 654three2
Arkadaslar ben yeni üye oldum ama maç ile ilgili birsey bulamadım.maç saati yaklaşınca mı çıkıyor?Şu an nereye basmam gerekiyor?i İyi Günler Saolun şimdiden.
Uygulama maç başlamadan 15 dakika önce aktif olur. Maç bittikten 15 dakika sonra devre dışı kalır. Bu zamanlar dışından ekranda görünmez.
Teknik Konular Hakkında.
# WebTV’yi kullanabilmek için sistem gereksinimleri nelerdir?
Önerilen Sistem Özellikleri - İşletim Sistemi : Windows XP Home edition ya da üstü - İşlemci (CPU) : Pentium III 533Ghz, RAM 512MB ya da üstü - Windows Media Player : Versiyon 9 ya da üstü - Internet explorer 6.0 ya da üstü
Minimum Sistem Özellikleri - İşletim Sistemi: Windows Millenium ya da üstü - İşlemci (CPU) : Pentium III , RAM 256 MB ya da üstü - Windows Media Player : Versiyon 7 veya üstü - Internet explorer 6.0 ve ya üstü # WebTV’yi PC dışında herhangi bir başka bir platformda izleyebilirmiyim?
PC’nizi televizyona bağlayarak eşleştirseniz, WebTV’deki tüm görüntüleri televizyon ekranından da izleyebilirsiniz. # Satın aldığım bir programı internet bağlantısı olmadan izleyebilir miyim?
İndirdiğiniz içeriğin izlenebilmesi için internet bağlantısı gereklidir. # Move Media Player nedir?
Move Media Player, bağlantı hızınıza göre kaliteli ve kesintisiz video yayını izleyebilmenizi sağlayan bir uygulamadır. Kullandığımız teknoloji sayesinde yüksek bağlantı hızına sahip üyelerimiz televizyon deneyimine yakın bir kalitede yayınları izleyebilmektedir. Düşük bağlantı hızına sahip üyelerimiz de bu en uygun kalitede ve kesintisiz yayın alabilmektedirler. Görüntünün kalitesi bağlantı hızınıza göre otomatik olarak değişmektedir. Bu sayede maçları kaliteli ve kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. # Move Media Player’ı kurmak zorunda mıyım?
LİG TV maçlarını izleyebilmek için Move Media Player’ı bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir. Move Media Player sayesinde bağlantı hızınıza en uygun yayın kalitesi otomatik olarak ayarlanır, sürekli güncellenir ve kesintisiz yayın deneyimi yaşarsınız. # Canlı Yayın’ı izlemek için Windows sistem gereksinimleri nelerdir?
İşlemci: Intel Pentium 3 ve üzeri (Pentium 4+ önerilen) İşletim Sistemi: Windows 2000, Windows XP (Home, Media Center ve Professional - Service Pack 2), Windows Vista (Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate ya da Enterprise) RAM: 128 MB minimum (512 MB önerilen) Ekran Kartı: 32 MB minimum (128 MB önerilen) Tarayıcı: Internet Explorer (version 6 ve üzeri), Mozilla Firefox (version 2.0 ve üzeri), Google Chrome Ekran Çözünürlüğü: 1024 x 768 minimum (1280 x 1024 önerilen) Bağlantı Hızı: Broadband/High Speed (DSL, Cable, T1, vs. Dial-up bağlantılar desteklenmemektedir) Not: Windows 98/ME’de program çalışmamaktadır. # Canlı Yayın’ı izlemek için MAC sistem gereksinimleri nelerdir?
İşletim Sistemi: Mac OS X 10.3 "Panther" ya da üzeri RAM: 128 MB minimum (512 MB önerilen) Ekran Kartı: 32 MB minimum (128 MB önerilen) Tarayıcı: Safari/Webkit (version 3 ve üzeri) ya da Mozilla Firefox (version 2.0 ve üzeri) Ekran Çözünürlüğü: 1024 x 768 minimum (1280 x 1024 önerilen) Bağlantı Hızı: Broadband/High Speed (DSL, Cable, T1, vs. Dial-up bağlantılar desteklenmemektedir) # Maç izlemek için girdim, herhangi bir player göremedim?
Uygulama maç başlamadan 15 dakika önce aktif olur. Maç bittikten 15 dakika sonra devre dışı kalır. Bu zamanlar dışından ekranda görünmez. # Maç bittikten sonra golleri seyrederken player kayboldu?
Uygulama maç bittikten 15 dakika sonra devre dışı kalır. Uygulama devre dışı kaldıktan sonra bu özelliği kullanamazsınız. # Move Media Player’ım çalışmıyor. Ne yapabilirim?
Firefox problemleri Firefox’da Firebug, Adblock, Adblock Plus, NoScript gibi eklentiler Move Media Player’ın çalışmasına engel olabilir. Bir problemle karşılaşmanız durumunda öncelikle bu eklentilerin pasif olduğundan emin olunuz. Windows Vista (Aero) problemleri Windows Vista Aero varsayılan olarak açıksa video alanında problemlerle karşılaşabilirsiniz. Aero’yu kapatarak problemi ortadan kaldırabilirsiniz. # Bağlantı hızım çok iyi olmasına rağmen neden kaliteli yayın izleyemiyorum?
Kullandığınız internet bağlantısını paylaşan başka bir bilgisayar ya da kendi bilgisayarınızda çalışan başka bir program arka planda download yapıyor olabilir. Bu durumda arka planda çalışan programları kapatınız. Kablosuz bağlantı kullanıyorsanız sinyal seviyesini kontrol ediniz. Bina, site veya o bölgede lokal bir internet sıkıntısı olmadığından emin olunuz. Youtube ve benzeri sitelere giriş için yapılan DNS değişikliğinin olup olmadığını kontrol ediniz, varsa kaldırınız. İnternet paketinize bağlı olarak aylık 15 Gigabyte download’u geçen üyelerin bağlantı hızı servis sağlayıcı tarafından otomatik olarak 512 kbps’a düşürülebilir, bunu kontrol ediniz. # Ses olmasına rağmen neden videoyu göremiyorum?
Lütfen bilgisayar sisteminizin ve internet bağlantı hızınızın minimum gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını kontrol ediniz. Ağınızdaki başka bir bilgisayar ya da cihazın veya geri planda başka bir programın internet bağlantınızı kullanıp kullanmadığından emin olunuz. Tüm bu kontrollerden sonra problem halen devam ediyorsa Move Media Player Ayarları sayfasından Move Media Player’in video ayarlarını yapınız. # Videoyu görebilmeme rağmen neden ses yok?
Öncelikle ses sisteminizin (hoparlör, kulaklık, vb.) bilgisayarınıza doğru şekilde bağlı olduğundan, açık olduğundan ve sesin kapalı olmadığından emin olunuz. Tüm bu kontrollerden sonra problem halen devam ediyorsa Move Media Player Ayarları sayfasından Move Media Player’in ses ayarlarını yapınız. # Video neden kesik kesik veya donarak çalışıyor?
Oldukça nadir karşılaşılan bir problem de olsa eğer bu tarz bir problemi sürekli yaşamaktaysanız, lütfen şunları kontrol ediniz: - Bilgisayarınızın minimum donanım ve yazılım gereksinimlerini karşıladığından emin olunuz. Streaming yayınlar yoğun CPU kullanımını gerektirmektedir. Eğer CPU’nuz %75 ve üzeri yoğunlukta kullanımdaysa bu tür yayın problemleri yaşayabilirsiniz. Kullanmakta olduğunuz diğer programları ve geri planda çalıştırdığınız diğer servisleri kapatarak CPU kullanımını azaltabilirsiniz. CPU kullanımınızı kontrol etmek için; Windows’ta Ctrl+Alt+Del’e basınız, Görev Yöneticisi’ne (Task Manager) tıklayınız ve Performans (Performance) sekmesini seçiniz. Mac OS’ta ise Activity Monitor uygulamasını açınız. CPU kullanımını azaltmak için; kullanmadığınız diğer tüm programları ve geri planda çalışan servisleri kapatın. - Internet bağlantınızı kontrol ediniz. İnternet bağlantı hızınızın minimum gereksinim olan 250 Kbps (download) düzeyinde olup olmadığından emin olmak için
Speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
web sitesini ziyaret ediniz ve bant genişliğinizi test ediniz. Yukarıdaki çözüm önerilerini uyguladıktan sonra halen performans sorunu ile karşılaşıyorsanız, lütfen teknik destek ekibimizle bağlantıya geçiniz. # İnternetimde kesinti yaşadığım için WebTV’yi izleyemiyorum. Ne yapabilirim?
Servis sağlayıcıların zaman zaman gerçekleştirmekte oldukları bakım çalışmaları nedeniyle izleyicilerimiz digiturkwebtv.com.tr yayınlarında sorunlar yaşanabilmektedir. Bu tür problemler servisimiz dışında gelişmektedir ve çözümü internet servisini aldığınız firma tarafından sağlanabilir. Böyle bir sorunla karşılaşıyorsanız ve genel anlamda internet sitelerine erişimde bir güçlük yaşamaktaysanız lütfen servis sağlayıcınız ile iletişime geçiniz. # Move Media Player’ı bilgisayarıma indireceğim. Güvenli bir program mıdır?
Kişisel bilgilerinizin gizliliği ve internette güvenli deneyim yaşamanız kurumsal önceliğimizdir. Move Media Player bilgisayarınıza hiçbir casus yazılım (spyware), reklam yazılımı (adware), kötü amaçlı yazılım (malware) ve benzeri yazılım yüklemediğini garanti ve taahhüt eder. Move Media Player veya Move Media Player yükleme dosyası kaynaklı olarak antivirüs ya da anti-spyware programından herhangi bir uyarı mesajı alırsanız lütfen teknik destek ekibimizle bağlantıya geçiniz. Bazı antivirüs programları, internet güvenlik yazılımları ve/veya içerik filtreleyiciler Move Media Player’in çalışmasını engelleyebilmektedirler. Move Media Player ile yayınlarımızı izlerken bu programları geçici olarak kapamak ya da Move Media Player için bu programlarda ayrıcalık oluşturmak video izleme performansınızın artmasını sağlayacaktır. Bu işlemleri nasıl gerçekleştirebileceğinizden emin değilseniz lütfen programı tedarik eden firmadan ya da teknik destek ekibimizden yardım alınız.
siteden....
şuanda lig tv yayını var galatasaray teknik direktörü ile röportaj yapıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetsary
moveplayer mi yok alternatif mi ?
kendi playeri ile kullanıyorum görüntü özellikle tv bağlayınca daha güzel oluyor. donma karelenme takılma yok. internet hızım 1mb. tv ekranına görüntü tam oturdu sağda solda boşluk kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: SoniX1
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetsary
moveplayer mi yok alternatif mi ?
moveplayerı bilgisayara kurdum bursa konya maçına tıkladım pencere açıldı ordan lig tv yayını yapılıyor.
Alternatifte yayın 16:9
aynı anda 2 farklı pc den girilebilir mi acaba :)
ewt arkadaşlar yayın basladı , herkese hayırlı olsun unutmayın yayın mac saatınden 1 saat once baslar gecen sene boleydı ve yayına gırdı sıvas-gs macı . herkese ıyı seyırler
abi yayın nerde yaa ben göremiyorum...
arkadaslar bende sıvas-galatasaray macına hazırlanıyorum donma falan olmadı goruntu de cok hosuma gıttı tereddutum vardı ama artık kalmadı.
İnternetten gayet net ve akıcı izleyebileceğiniz siteler var niye para veriyonuz
quote:
Orijinalden alıntı: erosbos
İnternetten gayet net ve akıcı izleyebileceğiniz siteler var niye para veriyonuz
Haklısın arkadaşım şöyle güzel bi link ver Gs maçına madem iddaalısın bu kadar... Net ve akıcı??
tvden 16.9 ayarlayınca hdmidan görüntüyü aktarınca birde 5+1e sesi verdim bundan iyisi şamda kayısı görüntüde gayet yeterli