Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende düşübüyorum alsam mı almasam diye yıllık 100 ytl şaka gibi fiyat.
  • geçen sezon iki bilgisayarda ayrı ayrı izliyebilen oldumu sistem buna izin veriyormu?
  • bir hafta oldu aldım bu gün baktım çalışma yapıyorlarmış, demekki bu sezon bomba gibi geliyorlar

http://www.digiturkwebtv.com.tr/

• quote:

Orijinalden alıntı: iyidiriyi

bir hafta oldu aldım bu gün baktım çalışma yapıyorlarmış, demekki bu sezon bomba gibi geliyorlar

Dedim siteye giriş yapim ne var ne yok bakımdaymış meğer:D Açıldığı anda sezonluk üüyeliği alıcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambazbjk

quote:

Orijinalden alıntı: iyidiriyi

bir hafta oldu aldım bu gün baktım çalışma yapıyorlarmış, demekki bu sezon bomba gibi geliyorlar

Dedim siteye giriş yapim ne var ne yok bakımdaymış meğer:D Açıldığı anda sezonluk üüyeliği alıcam...

Bende almak için girdim siteye ama alamadım, zam falan yaparlar diye tırstı açıkçası ama sayfa düzelsim hemen alıcam bende. laptoptan hdmi ile lcdye aktardımmı mis gibi seyrederim. Üstelik her maçı evde olmadığımdan seyredemiyordum böylece internet olan heryerde laptopta seyrederim.
    Aslında ipod yada cep telden seyredebilsem dahada süper olacaktı ama olmuyormuş malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarcan2000

geçen sezon iki bilgisayarda ayrı ayrı izliyebilen oldumu sistem buna izin veriyormu?

aynı anda oturum açıp izleyemiyorsun, sadece tek bir oturum açabilirsin fakat farklı bilgisayarda izleyebilirsin.
  • ben de tam almak için girdim ki site bakımdaymış ... açıldığı an hemen alacağım sezonluk paket ... umarım zam falan yapmazlar ...

ekşiden alıntı bu da

"yenilenmis haliyle kendini asmis webtv...

artik ligtv hd diye bir secenek var... actim baktim, her ne kadar yayin super kaliteli olmasa da en azindan 16:9 ekranda guzel duruyor... eger bilgisayarinizi 16:9 tvye falan bagliyorsaniz ekranin yarsi gereksiz yere siyah olmuyor...

bircok kanalin da yayin kalitesi yenilenmis göruntu ve ses daha guzel olmus.

ayrica ilk defa apple/mac'te silverlight sayesinde sorunsuz calismakta. eskiden yok vlc, yok temper data falan baya kasiyorduk.

hatta anladigim kadariyla bazi maclari falan 12 saat sonraya kadar erteleyebiliyorsun yada sakliyabiliyorsun, sanirim abd de yasayanlar icin gelistirilmis bir fonksiyon...

simdilik cok guzel duruyor, insallah sezon basladiginda da yayinlar aksaklik olmadan devam eder..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyilmz -- 11 Ağustos 2010; 17:25:32 >
  • hafta sonu yorumlarını bekliyoruz...
  • cumartesi ilk maçta yorumumuzu en hızlı şekilde yazacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

ben de tam almak için girdim ki site bakımdaymış ... açıldığı an hemen alacağım sezonluk paket ... umarım zam falan yapmazlar ...

ekşiden alıntı bu da

artik ligtv hd diye bir secenek var... actim baktim, her ne kadar yayin super kaliteli olmasa da en azindan 16:9 ekranda guzel duruyor... eger bilgisayarinizi 16:9 tvye falan bagliyorsaniz ekranin yarsi gereksiz yere siyah olmuyor...

ayrica ilk defa apple/mac'te silverlight sayesinde sorunsuz calismakta. eskiden yok vlc, yok temper data falan baya kasiyorduk.

hatta anladigim kadariyla bazi maclari falan 12 saat sonraya kadar erteleyebiliyorsun yada sakliyabiliyorsun, sanirim abd de yasayanlar icin gelistirilmis bir fonksiyon...

simdilik cok guzel duruyor, insallah sezon basladiginda da yayinlar aksaklik olmadan devam eder..."

site açık su ana ama nerden gorebliyoruz lig tv hd secenegini. Varsa alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

ben de tam almak için girdim ki site bakımdaymış ... açıldığı an hemen alacağım sezonluk paket ... umarım zam falan yapmazlar ...

ekşiden alıntı bu da

Banlı bir arkadaşım soruyor: Site kapalı arkadaş bu bilgileri nerden öğrenmiş?
    Ayrıca site ne zaman açılacak kesin bir bilgi var mı?
  • bende istanbul a döneyim alıcam.
    Fiyat çok uygun.
  • @banlı arkadaş
    site açık..
  • arkadaşlar hd yayın olmıyack bence ben hıc ole bısı gormedım sımdı ıncelıorumm ama bakalım
  • arkadaşlar Lig TV HD seçeneği sadece yurtdışı için mevcut IP değiştirip girerseniz görebilirsiniz ...

ben az önce satın aldım, Bonus Card a 10 taksit seçeneği ile ...
  • Yurtdısı icin webden lig tv yok diye biliyorum. Oyle soyluyorlardı
  • eski maçları yüklemişler onları izleyebiliyoz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut4003

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Güzel de, civarda kahve cafe vs varsa ya da konu komşu gol olduğunda bağrıyorsa işiniz zor, çünkü yayın duruma göre 2*3 dakikaya kadar geç gelebiliyor.

derbi izlerken çalan telefonda nası attık golu ama diyen bi arkadaşa ne golu olm gol olmadı daha diyebilirsiniz

4 ay kullandım hiç böyle birşey yaşamadım, yayın neredeyse anlık 3-4 dk gecilme yok.

KESİNLİKLE DOĞRU 3-4 dakika geriden geliyor görüntü ben geçen sene yarım sezon almıştım en büyük sorun bu görüntü geriden
  • Arkadaşlar benim de bu konuda bazı şüphelerim vardı ve kendimce bir çözüm yolu buldum şüpheleri gidermek adına...

Mesela bu hafta galatasaraay sivas maçı var bende deneme amaçlı sivas ın aylık paketini satın alacağım(GS nin ki 20 tl ama sivasın ki 5 tl )

Ve vu maçı izleyecem ve memnun kalırsam sezonluk paketi satın alacam böylelikle şüphelerden kurtulacam...

Sizede tavsiye ederim...

Yorumlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

quote:

Orijinalden alıntı: bulut4003

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Güzel de, civarda kahve cafe vs varsa ya da konu komşu gol olduğunda bağrıyorsa işiniz zor, çünkü yayın duruma göre 2*3 dakikaya kadar geç gelebiliyor.

derbi izlerken çalan telefonda nası attık golu ama diyen bi arkadaşa ne golu olm gol olmadı daha diyebilirsiniz

4 ay kullandım hiç böyle birşey yaşamadım, yayın neredeyse anlık 3-4 dk gecilme yok.

KESİNLİKLE DOĞRU 3-4 dakika geriden geliyor görüntü ben geçen sene yarım sezon almıştım en büyük sorun bu görüntü geriden

yani yan komşu gol diye bağıracak, biz de 3 dakika sonra golü izlyeceğiz...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.