Şimdi Ara

Digitürk Yeni abonelik iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu "Konu dışı" bölümüne açmıştım. Böyle bir bölüm olduğunu görünce buraya taşıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir ay önce digitürke üye oldum. Yaklaşık 15 gün önce yayın sorunuyla ilgili olarak müşteri hizmetlerini aradım. Teknik servise yönlendirdiklerini belirttiler ama bir hafta boyunca kimse aramadı. 2. Kez aradım acil koduyla talebi hemen ileteceklerini yarın iletişime geçileceğini belirttiler. Yine kimse aramadı. Yaklaşık 4 gün sonra tekrar aradım yine acil koduyla talep açacaklarını belirttiler yine kimse aramadı.

Az önce tekrar aradım dedim resmen kusurlu hizmet sağlıyorsunuz iptal ettirmek istiyorum. Iptal ettirdiğiniz takdirde şu kadar iptal bedeli (taahhüdüm var) ödersiniz. Tüketici haklarına başvurucam dedim. Bize iptal dilekçesi göndermeniz gerekiyor dediler ve faks No verdiler. Ben biraz da blöf yapmak istemiştim ama blöfü gördüler.

Evet konuyla ilgili Önerileriniz var mıdır? Hukuki anlamda bedel ödemeden iptal sağlayabilir miyim? Aslında digitürk izlemeyi de seviyorum ama geri dönmekte istemiyorum. Sizce bundan sonra hangi adımları atmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: kahkehkah

Konuyu "Konu dışı" bölümüne açmıştım. Böyle bir bölüm olduğunu görünce buraya taşıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir ay önce digitürke üye oldum. Yaklaşık 15 gün önce yayın sorunuyla ilgili olarak müşteri hizmetlerini aradım. Teknik servise yönlendirdiklerini belirttiler ama bir hafta boyunca kimse aramadı. 2. Kez aradım acil koduyla talebi hemen ileteceklerini yarın iletişime geçileceğini belirttiler. Yine kimse aramadı. Yaklaşık 4 gün sonra tekrar aradım yine acil koduyla talep açacaklarını belirttiler yine kimse aramadı.

Az önce tekrar aradım dedim resmen kusurlu hizmet sağlıyorsunuz iptal ettirmek istiyorum. Iptal ettirdiğiniz takdirde şu kadar iptal bedeli (taahhüdüm var) ödersiniz. Tüketici haklarına başvurucam dedim. Bize iptal dilekçesi göndermeniz gerekiyor dediler ve faks No verdiler. Ben biraz da blöf yapmak istemiştim ama blöfü gördüler.

Evet konuyla ilgili Önerileriniz var mıdır? Hukuki anlamda bedel ödemeden iptal sağlayabilir miyim? Aslında digitürk izlemeyi de seviyorum ama geri dönmekte istemiyorum. Sizce bundan sonra hangi adımları atmalıyım?

başvurursan kazanırsın. ayrıca blöf değil sen iptal faxı çek onlar seni arayıp yalvaracak ve ücretsiz aynı gün hizmet alacaksın

• İnsan yiyen Digitürk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam o zaman tam gaz devam ediyorum. Hadi hayırlısı. Bu arada gerekirse iptal ettiririm, o açıdan sıkıntı yok yani, sadece bedeli ödemeden iptal ettirebilir miyim onu merak ediyorum.
  • quote:

Tamam o zaman tam gaz devam ediyorum. Hadi hayırlısı. Bu arada gerekirse iptal ettiririm, o açıdan sıkıntı yok yani, sadece bedeli ödemeden iptal ettirebilir miyim onu merak ediyorum.

hocam naçizane tafsiyem ne derlerse desinler iptal yolunu zorla derim...çünkü sana ucuz teklif yapar gibi gözüküp başka biyerlerden yolarlar seni ve herkesi bu kan emiciler!!...bana neler demediler ama iptal ettirdim bir daha da bulaşmam, isterlerse double altın paketi bana 5 tl den versinler!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent 73

quote:

Tamam o zaman tam gaz devam ediyorum. Hadi hayırlısı. Bu arada gerekirse iptal ettiririm, o açıdan sıkıntı yok yani, sadece bedeli ödemeden iptal ettirebilir miyim onu merak ediyorum.

hocam naçizane tafsiyem ne derlerse desinler iptal yolunu zorla derim...çünkü sana ucuz teklif yapar gibi gözüküp başka biyerlerden yolarlar seni ve herkesi bu kan emiciler!!...bana neler demediler ama iptal ettirdim bir daha da bulaşmam, isterlerse double altın paketi bana 5 tl den versinler!!

Hocam peki iptal ettirdiğinizde ne kadar ve ne adı altında ödediniz? Kimisi faydalandığın indirimlerin gerçek tutarını kimisi iptal bedelini ödersin diyor. Birde D-smart filan bağlattınız mı? Nat geolar için digitürke başvurdum ama büyük bi hata yaptığımın ne yazıkken farkındayım.

• quote:

quote:

quote:

Hocam peki iptal ettirdiğinizde ne kadar ve ne adı altında ödediniz? Kimisi faydalandığın indirimlerin gerçek tutarını kimisi iptal bedelini ödersin diyor. Birde D-smart filan bağlattınız mı? Nat geolar için digitürke başvurdum ama büyük bi hata yaptığımın ne yazıkken farkındayım.

hocam gerçi benim tahhüt bitmişti digi de o zaman...hayır d smarta geçmedim digi bittimi teledünya ya geçmiştim hemen belgeselleri sevdiğim için....hocam sırf belgesel için digi ye geçilmez ya o konuda teledünya yı tek geçerim....ama ilerde d smart modüllü üyelikte düşünmüyor değilim..

• quote:

quote:

quote:

+1

Bende Nat Geo'lar için satın almıştım..
    Digiturk'ü 6 aydır kullanıyorum. Hay almaz olaydım. Ne zaman hafif yağmur yağsa, hava rüzgarlı olsa bağlantı kesiliyor. Utanmadan bir de 25 TL servis ücreti istiyorlar. Arkadaş benim hatam olmayan bir problem için neden ücret talep ediyorsunuz diyorum, cevap vermiyorlar. Yan odamda D-Smart kullanıyorum. Şimdiye dek en ufak bir sinyal sorunu yaşamamıştım. Lakin digitürk bezdirdi beni. 2 yıl taahhüt sürem dolduktan sonra bırakacağım. Paramızla rezil oluyoruz resmen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 13 Ocak 2015; 18:56:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunların en büyük oyunu...ilk anteni bağlarken masustan gevşek bağlıyorlar ondan sonra haliyle servis çağrıyorsunuz ve 25 milyon hooppp digi nin cebinde!!..bunlar böyle kan emici çetesi işte!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.