Şimdi Ara

Digiturk Yıllık Taraftar Paketi 488 Lira! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
13
Favori
83.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogzhnfdan07

Fenerbahçe

eğer fenerbahçe dışındaki maçlar çalışmıyorsa hediyeniz tanımlanmamış demektir. online işlemleriden kontrol edin tanımlı değil ise müşteri hizmetleri ile görüşüp tanımlattırın.

• Fransa ve Almanya ligi dahil mi acaba bu pakete bilgisi olan var mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    aradım tanımlu ayrıca fenerin maçınıda izleyemedim komple hiç yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

aradım tanımlu ayrıca fenerin maçınıda izleyemedim komple hiç yok

müşteri hizmetlerine demediniz mi ne dediler

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Servis gelcek dediler arayan yok
    Hep boş öneriler kanal 1 saat açık kalsın kartı tak çıkar vs ama boş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Servis gelcek dediler arayan yok
    Hep boş öneriler kanal 1 saat açık kalsın kartı tak çıkar vs ama boş

diğer kanallar çekiyor mu kanallarınızın ayarında sıkıntı olmasın

• satın alma sonrasındaki aramada ekstra olarak adana demir maçlarını seçtiğimi belirttim ayrıca 1 aylık yıldız dolu paketi de söylediler ancak online işlemlerde görünmüyor müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdum benzer sorun yaşayana var mı ?

• Merhaba arkadaşlar 6 Ağustosta kurulum yapıldı evime yaklaşık 3-4 gün sonra hediye kanallar açıldı az önce mesaj geldi 20.08 itibariyle hediye kanallar kapanacaktır diye. 1 aydı hediye başka böyle mesaj gelen oldu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman2578

Merhaba arkadaşlar 6 Ağustosta kurulum yapıldı evime yaklaşık 3-4 gün sonra hediye kanallar açıldı az önce mesaj geldi 20.08 itibariyle hediye kanallar kapanacaktır diye. 1 aydı hediye başka böyle mesaj gelen oldu mu ?
    Banada geldi hocam. Ama Yıldız Dolu paketin içinde zaten sporun yıldızı da yok mu? Nedense sporun yıldızı sonradan tanımlanmış. Bir haftalık hediye ettiler herhalde. Çünkü 10 gün önce baktığımda yoktu. Yıldız Dolu 1 ay tanımlandığı için problem olmaz diye düşünüyorum. Yoksa mhye telefon açacaktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • duman2578 D kullanıcısına yanıt

Bana da geldi SMS. Benim kurulum 12 Ağustos'ta yapılmıştı. Şimdi aradım Digiturk'u hem Yıldız Dolu paket hem de süper lige çıkan takım seçimi yapılmamış. Kayıt oluşturdurlar, dönüş yapacaklarmış. Sizin de aramanızda fayda var gibi.

• Bu paket aldıktan sonra spprun yıldızı paketine geçmek için ne kadar istiyorlar deneyen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeheart44 -- 20 Ağustos 2021; 16:12:50 >
  • Rica etsem paketi olan biri online işlemlerden ne kadar fark isteniyor bkblir mi sporun yıldızı için?

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt

Hocam bu paketi aldıktan sonra yapacağınız bir geçiş veya ekstra izleme talepleri için fahiş fiyatlar istiyorlar sanırım. Zaten ss'deki fiyat bandında hatta daha ucuzuna müşteri hizmetlerinden veya digitürk bayisinden alacağınız üyeliklerde muhtemelen bütün spor kanalları da açık şekilde olacaktır.

Sizin için "Paket Satın Al" menüsüne girdim ordan da "Filmin Yıldızı + Sporun Yıldızı" için istediklerini fiyat şu. Salt "sporun yıldızı" paketini seçtirtmiyor ordan. Ancak MH'ni arayıp daha detaylı bilgiler alınabilir.

Digiturk Yıllık Taraftar Paketi 488 Lira!

• quote:

Orijinalden alıntı: Hips

Hocam bu paketi aldıktan sonra yapacağınız bir geçiş veya ekstra izleme talepleri için fahiş fiyatlar istiyorlar sanırım. Zaten ss'deki fiyat bandında hatta daha ucuzuna müşteri hizmetlerinden veya digitürk bayisinden alacağınız üyeliklerde muhtemelen bütün spor kanalları da açık şekilde olacaktır.

Sizin için "Paket Satın Al" menüsüne girdim ordan da "Filmin Yıldızı + Sporun Yıldızı" için istediklerini fiyat şu. Salt "sporun yıldızı" paketini seçtirtmiyor ordan. Ancak MH'ni arayıp daha detaylı bilgiler alınabilir.

Teşekkürler

• Yurtdışında olduğum için bu kampanyayı kaçırdım benzer fiyatlarda yeni kampanya var mı dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bacardi cola

Yurtdışında olduğum için bu kampanyayı kaçırdım benzer fiyatlarda yeni kampanya var mı dostlar

Black Friday'e (26 Kasım) kadar kampanya olacağını düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.