arkadaslar malum digiturke herkes farklı farklı fiyat oduyor.. mesela lig tv yelpazesi 19.90 ile 62 arası.. sinama paketinide 29 dan baslayan var izlemeye.. hepimiz yazalım ne kadara hangi paketi izlediğimizi boylecede pazarlıkta fikrimiz olur.. tabi arkadaslar modullu kullanıcılar durumunu belirtsin kafa karışıklıgı yaratmıyalım..
platin paket kanalların tümü açık 69 ytl
en ucuz ligtv paketi 43.5 YTL
4 yıllık üyelik,yıllık taahhüt,Süper Paket: 72.80 YTL.
gümüş koltuk 19,90. Bu arada geçen gece baskı yapayım hd plusı kiralayayım dedim.olay aynen şöyle ggelişti; adamlar evime kadar gelip kutuyu kurdular sonra pardon gümüş pakete veremıyormusuz deyıp gittiler,bende mail atıp yemledim"kardesım eger kıralamayacaksanız iptal edecegım gümüş koltugumu,neyse cezaam tarafıma haber verın dedim" tam olarak 15 dakıka sonra aradılar,ok iptal edelim dediler,normalde 62,90 mıs,4 ay kullanmısım 160 ytl civarı cezai tutr varmıs ancak siz iptal edin biz cezayı karşılıycaz dedı telefondaki bayan.Dumura uğradım tabii,düşüneyim deyip kapadım.gümüş koltuktan baya zarar görüyorlar galiba,adam akıllı blöf bile yapılmıyor
1 senelik sinema paketi 165ytl.
quote:
Orjinalden alıntı: gidakontrol
gümüş koltuk 19,90. Bu arada geçen gece baskı yapayım hd plusı kiralayayım dedim.olay aynen şöyle ggelişti; adamlar evime kadar gelip kutuyu kurdular sonra pardon gümüş pakete veremıyormusuz deyıp gittiler,bende mail atıp yemledim"kardesım eger kıralamayacaksanız iptal edecegım gümüş koltugumu,neyse cezaam tarafıma haber verın dedim" tam olarak 15 dakıka sonra aradılar,ok iptal edelim dediler,normalde 62,90 mıs,4 ay kullanmısım 160 ytl civarı cezai tutr varmıs ancak siz iptal edin biz cezayı karşılıycaz dedı telefondaki bayan.Dumura uğradım tabii,düşüneyim deyip kapadım.gümüş koltuktan baya zarar görüyorlar galiba,adam akıllı blöf bile yapılmıyor
o zaman bizim hayalini kurdugumuz koltuk kampanyasının tekrarı yalan oldu..
1 senelik sinema paketi 165ytl. hata yoksa cok iyiymiş bu..
koltuk işine bugunlerde tekrar gıreceklerını zannetmıyorum. şimdi ligler yenı acılıyor alan alcak zaten . herhalde tum satısların bıttıgı lıg sonuna dogru mayıs gıbı koltuk kampanyası yaparlar tekrar.
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Orjinalden alıntı: loko
1 senelik sinema paketi 165ytl.
İçinde ligtv de var mı yoksa?
varsa valla en azından teselli olur yoksa...
quote:
Orjinalden alıntı: xswordfishx
Xswordfishx sen mi yanlış anladın yoksa ben mi?Arkadaşın 165 YTL dediği yıllıktır.Aylığı ortalama 14 YTL ye geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Orjinalden alıntı: xswordfishx
Xswordfishx sen mi yanlış anladın yoksa ben mi?Arkadaşın 165 YTL dediği yıllıktır.Aylığı ortalama 14 YTL ye geliyor.
pardon hacı benim gözümden kaçmış kusura bakma
Super paket uyesiydim 2.5 senedir, 80 kusur YTL oduyordum; simdi Platin paket'e gectik 6 ay once, 69 YTL oduyorum tum kanallar acik + dergi geliyor + tum salon filmleri tum seanslari her ay ucretsiz, internetten satin aliyorum, faturaya yansimiyor hic film oh yandan yandan
quote:
Orjinalden alıntı: TheGuardian
Super paket uyesiydim 2.5 senedir, 80 kusur YTL oduyordum; simdi Platin paket'e gectik 6 ay once, 69 YTL oduyorum tum kanallar acik + dergi geliyor + tum salon filmleri tum seanslari her ay ucretsiz, internetten satin aliyorum, faturaya yansimiyor hic film oh yandan yandan
Oh yandan derken tüm paketler açık olduğu için mi yoksa yıllık 828 YTL verdiğiniz için mi
ligtv+aile 39 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: TNRT
ligtv+aile 39 ytl
bende alıcam fakat lıg tv olayı nasıl olucak bıraz bılgılendıre bılırmısınız ucret konusunda arkadaslar
mesela ben sımdı aldım dıgıturk u kurulum ucretı falan oduyormuyum ...