Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLastKinQ

1800 kbps lik paketten almak isteyenler için link bizzat digiturkü arayıp teyit ettim.

Alacak arkadaşlar iyi günlerde kullanabilirler.

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000086546/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Paket-20142015-%28Y%C3%BCksek-Kalite%29/?utm_source=digiturkplay.com.tr&utm_medium=Mailing_14-15%28yuksek_yenileme%29&utm_campaign=genel

Peki 1800kbps lik paketde herhangi görüntü farki görebildinizmi?
    Ben test yayinlarda denedim herhangi bir fark görmedim.

• Arkadaslar yurtdisindan siparis edince. TC kimlik no daki isim ve kredi kartindaki isim ayni olmasi gerekiyormu?
    Yurtdisindaki Master Cardi kullanma ihtimalimiz varmi?
  • 6 aylık premium hediye de euroleague ve bbp izleyebilecek miyiz bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modric14 kullanıcısına yanıt
    Yes!

• Beyler digiplay türkiye uygulamasini telefonuma indiremiyorum. Ülkende gecerli degil hatasi veriyor. Siz nasil cözdünüz bu olayi? Türkiye hesabimi acdiniz?
  • inanbayram İ kullanıcısına yanıt
    Aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdisindakiler icin. Bilgisayardan Türk IP adressi ile google play store sayfasina girip ordan digiplayi telefona kurdurdum.

Simdiki sorun. Canli TV izlerken köselerde siyah bölüm kaliyor. Bunlari nasil kaldirabiliriz? HDMI ayarlari hepsini denedim degisen birsey olmadi :(
  • Ben de 1200'lük paket aldım.

Yalnız olay çok ilginç hem eski abonelere diyorlar hem eski kampanya diyorlar fakat satın alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanbayram

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastKinQ

1800 kbps lik paketten almak isteyenler için link bizzat digiturkü arayıp teyit ettim.

Alacak arkadaşlar iyi günlerde kullanabilirler.

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000086546/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Paket-20142015-%28Y%C3%BCksek-Kalite%29/?utm_source=digiturkplay.com.tr&utm_medium=Mailing_14-15%28yuksek_yenileme%29&utm_campaign=genel

Peki 1800kbps lik paketde herhangi görüntü farki görebildinizmi?
    Ben test yayinlarda denedim herhangi bir fark görmedim.

ben gecen sene kullandım cokta memnundum.Görüntü kalitesi olarak bilgisayar ekranında izleyecekseniz pek bir fark göremezsiniz.Ama LCD tv de macları izleyecem diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.Ama burada önemli olan internet bağlantınızın takılmadan 1800 Kbps lik görüntüyü çalıştırması.8 Mbitlik bir paketle hiç sorun yaşamadan maçları izliyordum.Ama derbi maclarında yoğunluk olduğundan dolayı biraz görüntü kaybı yaşamanız olasıdır belirtmek isterim.

• Zaten Tv de izleyecegim. Peki elinizde 1800 paketinin kampanyali linki varmi?

• sonradan fiyatını fln arttırmazlar dimi bu paketin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aig1996 -- 11 Ağustos 2014; 14:33:04 >
  • http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000086546/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Paket-20142015-%28Y%C3%BCksek-Kalite%29/?utm_source=digiturkplay.com.tr&utm_medium=Mailing_14-15%28yuksek_yenileme%29&utm_campaign=genel

Beyler bu paketi alacağım. Yüksek kalite diyor ama bu yüksek kaliteden kastı 1800 kbps mi yoksa 1200 kbps mi? Çünkü herhangi bir ibare yazmıyor. Ve yanında hediye olan premier uyelikteki kanallar 1800 kbps mi? Birde sizce 1800 ile 1200 arasında çok fark varmı? 130 TL fark için 1800 kbps alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 12 Ağustos 2014; 13:07:17 >

• staylano kullanıcısına yanıt
    hcm ben ilk defa üye olarak alacam yararlanabilirmiyim sonradan 800klıka düşmesin? çok kötu göruntu çünkü 1200lükse alıcam
  • Görüntü 1200k kalitesindedir.

• Arkadaslar su 1800kaliteli paketin linkini verebilirmisiniz? Sayfada bulamiyorum
  • biraz önce aldım ama hala içmde bir kusku var pakatiniz stantart üyelik diyor paketyi yukselt diyorum 1200kps ye kadar izlemektesiniz 1800kps için 140 tl diyor

ligler baslayınca bakacağız kazıkmı yedik ne oldu digiturke güvenmediğim için prm hediyesinide almadım hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan57

biraz önce aldım ama hala içmde bir kusku var pakatiniz stantart üyelik diyor paketyi yukselt diyorum 1200kps ye kadar izlemektesiniz 1800kps için 140 tl diyor

ligler baslayınca bakacağız kazıkmı yedik ne oldu digiturke güvenmediğim için prm hediyesinide almadım hayırlısı bakalım

yüksek paketimi aldin peki?
  • inanbayram İ kullanıcısına yanıt
    ilk sayfadaki 229 tl olan paketi aldım 2 senedirde aboneyim
  • başlıgı acan arkadasa tesekkur ederim. her asamasında teyit icin canlı yardım ile görüşmüş oldum paketiniz 1200 k olarak tanımlanmıştır rahat olun. uyeliği satın aldıktan sonrada bizzat teyitini aldım 1200k olarak kullanıcakmısık.
  • arkadaşlar kampanya devam ediyor mu ben bunu görmeden önce kendi paketimi yeniletmiştim 800 k olanı nasıl değiştirebilirim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.