Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben fb maçlarını izlemek istiyorum ortak etmek isteyen arakdaş varsa facten eklesin osman alpsu korkmaz.isterseniz birlikte yenidende alabiliriz.bütün takımları bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuliaN

başlıgı acan arkadasa tesekkur ederim. her asamasında teyit icin canlı yardım ile görüşmüş oldum paketiniz 1200 k olarak tanımlanmıştır rahat olun. uyeliği satın aldıktan sonrada bizzat teyitini aldım 1200k olarak kullanıcakmısık.

bende sürekli yardım robotu cıkıyor siz nasıl görüştunuz canlı destejke
  • batuhan57 B kullanıcısına yanıt
    normal hocam yazdım görüştüm teyit aldım hatta print screen de aldım ne olur ne olmaz dursun diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastKinQ

1800 kbps lik paketten almak isteyenler için link bizzat digiturkü arayıp teyit ettim.

Alacak arkadaşlar iyi günlerde kullanabilirler.

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000086546/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Paket-20142015-%28Y%C3%BCksek-Kalite%29/?utm_source=digiturkplay.com.tr&utm_medium=Mailing_14-15%28yuksek_yenileme%29&utm_campaign=genel

linki attıgınız da fıyat 319 cıkıyordu.su an 359 cıkıyor neden olabılır benmı yanlıs hatırlıyorum.yoksa lınk mı degıstı

• Selam.. Ben de bu paketlerden birini almak istiyorum ama maç sırasında başka şehirdeki kardeşim de tlf ya da tabletinde de izleyebilir mi? yoksa bir üyelikle sadece tek bir kişi (tek bir ip) mi kullanmak zorundadır? Yani sisteme aynı anda birden fazla giriş yapılıp (farklı ip'lerle) biri bilg. diğeri tlf, tablet gibi, maç yayını izlenebiliyor mu?
  • 1200k Gs taraftarıyım.

güvenilir - öncelik referanslı ve istanbulda öğrenci olan arkadaşlar ile özel mesaj ile görüşebiliriz
  • Bende dun 1200 Kbps olanı aldım 229 TL'ye. 6 Ay ücretsiz premıum üyelikte geldi (Bu sayede rusya,ingiltere,brezilya) liginide izliyebileceğim. Şimdi 140 TL'daha verirsem 1800 kbpsye geçebilirim. Bilmiyorum kararsız kaldım .Çünkü dsmart bluda kullanıyorum örneğin ntvsmart HD kanalında 2100 üstü kbps kalitesini görüyorum. 1200 fena değil ama kararsızım. Fikri olan var mı bu konuda. 1800 kbps nasıl. Çok fark ediyormu genelde laptop bazen tvde izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 14 Ağustos 2014; 3:03:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac18100

quote:

Orijinalden alıntı: hknorl

quote:

Orijinalden alıntı: aytac18100

quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

iPad'i baglayamiyoruz degil mi TV'ye?!!

Kardesim ipadde hdmi cikisi yok hdmi donusturucu kablo alman lazim ozmn baglayabilirsin ama 100 tl nin altinda degildir o kablo malum apple olunca fiyat 2 3 katina cikiyor

http://www.aliexpress.com/item/For-Apple-iPhone-4-4S-New-iPad-iPad-3-iPad-2-3GS-iTouch-HDMI-Audio-Video/1427779413.html

bu işe yarar mı acaba?

kardeşim ürün bu evet ama malum cinden geliyor kargoyla felan kaca patlıyor, eger türkiye fiyatıyla 15-20 tl oynuyorsa hiç riske girme derim cihaz ürünü reddebilir yani tanımayabilir. çok pahalıya gelmiyorsa al derim benim demek istedigim uzun ömürlü olurmu ondan emin degil bu ürün.

çinden gelen ürünlerde genelde kargo bedava. bu üründe de free shipping yazıyor zaten kargo bedava

• ts li ortak arıyorum. ilgilenenler pm atabilir.
  • Merhaba arkadaşlar 1800k lik paket aldım. Besiktasliyim.
    Galatasaray ve Fenerbahçeli ortak arıyorum.
    Dergilerde klasik kural: Ev sahibi izler
    İletişim için pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skazee S kullanıcısına yanıt
    malesef aynı anda sadece 1 kişi izleyebiliyor
  • Bende 1200K'lık paketten aldım ama hediye premium üyelik gelmedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skazee

Selam.. Ben de bu paketlerden birini almak istiyorum ama maç sırasında başka şehirdeki kardeşim de tlf ya da tabletinde de izleyebilir mi? yoksa bir üyelikle sadece tek bir kişi (tek bir ip) mi kullanmak zorundadır? Yani sisteme aynı anda birden fazla giriş yapılıp (farklı ip'lerle) biri bilg. diğeri tlf, tablet gibi, maç yayını izlenebiliyor mu?

Yahu böyle bir şeyin olması mümkün mü? O vakit bir kişi üye olsun ülkenin geri kalanı o kişi sayesinde beleş izlesin. Var mı böyle bir şey!
  • Merhaba arkadaşlar 1200k lik paket aldım. Fenerbahçeliyim.
    Galatasaray ve Besiktasli ortak arıyorum.
    DerBilerde MALUM kural: Ev sahibi izler
    6 ay premium üyelikten gelen Eurolegue ve Beko Basketbol maçları ( sadece Fenerbahcenın maçları benim) Ev sahibi şartı burda da geçerli)

İletişim için pm ltfen.
  • Sitede bakım çalışması var umarım patlamaz bizim üyelikler
  • digiturk play vs dsmart blu Sezonluk FB ve Bjkli arkadaşa Paylaşımlı Satıyorum.

Sistem şu beyler.

Dtplay Sezonluk paket var 1200k. bu paketin içindeki FB ve Bjk maçlarından sadece 1'ini sataıyorum. Gs'liyim. Gs maçlarını takip edeceğimden diğer büyüklerin sezonluk maçlarına talip olan var ise gelin anlaşalım.

Sistem şu şekilde işlicek.

1-Herkes kendi takımının (sezonluk) maçını kendi saatinde bir başkasıyla paylaşmadan izleyecek.
    2-Derbi maçlarında deplasman kuralı geçerli olucak şayet gs ile yapıyor takımın maçı ev sahibi kimse yayın onda olucak.
    3.Son 2-3 hafta aynı saatte başlayan maç olursa hakkımdan feragat edebilirim problem yok.Kendi takımının maçını takip edebilirsin.

Ayrıca Ortaklıktaki işe d-smartıda katacak olursam ..

Avrupa maçlarında denk geliyor mutlaka bu sezonda denk gelecektir d-smarta maç.

İligili kişinin takımı d-smartta yayınlanan maçı olursa blu bilgilerimide vericem maçını sadece maç saatinde takip edebilecek.

Aranan ortaklar : FB veya Bjk yada ikiside olmalı.

Fiyatı Pmde bildiririm. Şöyle bir ipucu verebilirim fiyat olarak ortak kullanıcagımız için süperlig sezonluk paketin yarısı olabilir fiyat tam fiyatı pmde konuşuruz.

Varmı Yarı fiyatına sezonluk maçlarınıı takip etmek isteyen? eğer ortak çıkarsa aynı mantık benim içinde geçerli...

• Süper Lig Sezonluk Paket 2014 – 2015 229 tl lik paket + premium üyelik ile ilgili olarak normal kanallarda yayın kalitesi anladığım kadarıyla 1200 k . Acaba lig maçları yayınlarında da kalite 1200k mı ? Başlık sahibi en başta "1200 k olarak 14-15 sezonunu izlemek " benzeri bir tabir kullandı. Sanırım bu paketi satın alan ve almak isteyen birçok kişi de bu sorunun cevabını arıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 15 Ağustos 2014; 16:38:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efexefexx

quote:

Orijinalden alıntı: banzar

Süper Lig Sezonluk Paket 2014 – 2015 229 tl lik paket + premium üyelik ile ilgili olarak normal kanallarda yayın kalitesi anladığım kadarıyla 1200 k . Acaba lig maçları yayınlarında da kalite 1200k mı ? Başlık sahibi en başta "1200 k olarak 14-15 sezonunu izlemek " benzeri bir tabir kullandı. Sanırım bu paketi satın alan ve almak isteyen birçok kişi de bu sorunun cevabını arıyor.

Maç yayınları 1200 k dır..

1200k ise değeceğini düşünüyorum. Birkaç güne alabilirim sanırım.
  • Maç başı kaç gb yer kotadan?
  • Linki paylaşan arkadaşa teşekkürler. 1200 k kalitesindeki sezonluk paketi bugün aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.