Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 1800 mu 1200 arasında kararsız kaldım ama 1200 aldım.soyle 2 ekran goruntusunu yanyana gorebılecegımız bır yer olsaydı cok ıyı olurdu.hala arttırsam mı dıye tereddutteyım.
  • Link veren arkadaşa teşekkür ederim 359 tl ye yüksek kalite satın aldım. 47inc tv de daha iyi anlaşılıyo bence 1200k ile 1800k farkı. Büyük ekranda izleyecek olanlar mümkünse yüksek kalite alsınlar ama bilgisayarda izleyecek arkadaşlar için 1200k yeterli olacaktır. Ben 47 inc tv ye aktarıyorum. Geçen sene de 1800k abonesiydim.
  • Fenerbahçeli ortak arayan varsa ortak olabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalizzma

Link veren arkadaşa teşekkür ederim 359 tl ye yüksek kalite satın aldım. 47inc tv de daha iyi anlaşılıyo bence 1200k ile 1800k farkı. Büyük ekranda izleyecek olanlar mümkünse yüksek kalite alsınlar ama bilgisayarda izleyecek arkadaşlar için 1200k yeterli olacaktır. Ben 47 inc tv ye aktarıyorum. Geçen sene de 1800k abonesiydim.

TV'e hangi sekilde aktariyorsun?
  • Bugün Digitürkten aradılar ve 1200 K yayını 229 TL ye teklif ettiler, kabul ettim, buradaki linke gerek kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanbayram

quote:

Orijinalden alıntı: kartalizzma

Link veren arkadaşa teşekkür ederim 359 tl ye yüksek kalite satın aldım. 47inc tv de daha iyi anlaşılıyo bence 1200k ile 1800k farkı. Büyük ekranda izleyecek olanlar mümkünse yüksek kalite alsınlar ama bilgisayarda izleyecek arkadaşlar için 1200k yeterli olacaktır. Ben 47 inc tv ye aktarıyorum. Geçen sene de 1800k abonesiydim.

TV'e hangi sekilde aktariyorsun?

Hdmi kablo ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki ilk mesaja ekstra linkler eklenmiştir. Burada sorularına cevap arayan arkadaşlara da sadece 5 dk. ayırıp ilk mesajın tamamını okumalarını öneririm. Konu mesajlarında gördüğüm soruların tamamına yakını ilk mesajda ayrıntılı olarak cevaplanmış durumda.
  • premium paket üyeliğinin aktif edildiğini nereden görebiliyoruz?
  • SvlyMmt S kullanıcısına yanıt
    canlı tv ye gırmeyı dene sadece premıum ve sınema uyelıgı olan gırebılıyor.oraya gırıyorsa sınema uyelıgı almadıgın ıcın premıumla gırmıs olursun aktıf oldugunu bu sekılde anlarsın
  • arkadaşım öncelikle bu kocaman bilgilendirme için teşekkürler. benim işime çok farklı bir şekilde yaradı. verdiğin linkteki 229 liralık paketi zaten daha önce satın almıştım ancak premium hediyesi yoktu. bende canlı destek'e mesaj attım, dedim aynı parayı verdim, şimdi o paraya premium hediyeli satıyorsunuz hakkım değil midir benimde dedim ve bana da hediye ettiler. ocak'a kadar 8 lira vermekten kurtuldum.
  • arkadaşlar merhaba, süper paket almıştım 1 ay önce premium üyeliği olmadan ..

az önce Manu - Swansea maçını sorunsuz izledim fakat tottenham maçına tıkladığımda premium üyelik istiyor ..

premium üyelik almadığmız zaman her ligten 1 maç mı izliyoruz günde süper pakette nası iştir bu ya ?
  • problem varmış düzelttiler ..
  • 1200k hesabım var Galatasaray'lıyım.

Fenerbahçe ve Beşiktaş lı ortak aramaktayım. Özel mesaj ile görüşelim.

İstanbul içi ve Üniversite öğrenci arkadaşlarımız önceliklidir.
  • arkadaşlar şuan 800 k satışı var sadece o da iğrenç en az 1200 k olmalı ununda satışı yok deymez yani
  • yayın 1200k... gs liyim.. Beşiktaşlı veya ts li bir ortak arıyorum.. takımınızın tüm maçlarını siz izleyeceksiniz.. ortak olmak isteyenler özelden görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinex

arkadaşlar şuan 800 k satışı var sadece o da iğrenç en az 1200 k olmalı ununda satışı yok deymez yani

1200k lık paketin linki konuda mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir digiturkplayi kullanıyorum 1200k olarak. Maçlarda kasayı led tvye hdmi ile bağlıyorum, zaten ses de otomatik geliyor win 7 kullandığım için. Görüntü gözü yormuyor, yetiyor bize. Goll diyen komşu da olmadığı için yayının 1 dakika geriden gelmesi de sorun olmuyor. Ayrıca iz tv ve turkmaxgurme gibi kanalları izleyebilmek de artı değer. Bir de şu nokta var normal tv yayınlarını geriye sarabiliyorsunuz. Benim artık olmazsa olmazım oldu. Zaten tvyi fazla seyretmiyorum, seyretceğim programı da bu sayede istediğim zaman, 10 saati geçmemek kaydıyla, izleyebiliyorum.

Bu seneye gelelim. 2 senedir kullanmama rapmen bana 289 tl fiyat çekmişlerdi ben de almadım inadına. Hatta ağır bir cevap maili yazmıştım neden böyle yapıyorsunuz diye. Sonra bu başlığı gördüm ve 31 temmuzdan önce 229 tlye hizmeti aldım. Bugün ingiltere ligi maçını açtığımda 1200k nın olduğunu gördüm, yani herhangi bir sorun yok. Fakat tekrarlıyorum ben 31 temmuzdan önce aldım ve son gün 31 temmuz yazıyordu ben aldığımda.

Bu linki veren arkadaşa yürekten teşekkür ediyorum.

• OsmanlıHanedanı kullanıcısına yanıt
    Yaklasik 1,5 GB

• Merhaba
    2014-15 sezonu süper lig üyeliğim bunun yanında 6 ayı hediye 6 ayı da aylık 8 Tl lik premium üyeliğim var
    GS ve BJK li ortak olmak isteyenler mesaj atabilirler
  • Hd kalite de (1800k) televizyondan izleyebilirmiyim ayni atv hd veya trt spor hd kanallari gibi netligi ayni olacak sekilde? Internet hizim 50mbps.

Bilgisayardan hdmi ile tv ye alacagim goruntuyu, 42ekran tv var hd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 18 Ağustos 2014; 14:42:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.