Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waybe

Yeni üyelere 1200k paket kaç para ?

Ben daha önce sezonluk paket almamıştım. 229 TL 1200K +6 ay Premium olanı aldım. Yani aslında yeni üye/eski üye fark etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Arkadaşlar, 229 liraya 1200k paketi aldım. Satın aldıklarım kısmında görünüyor ama 1200k olduğu yazmıyor? Bir yanlışlık olmasın? Aşağıdaki resimdeki bilgiye nerden bakıyoruz?

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ!

canlı yardım kısmından öğrenebilirsin. ben öyle yapmıştım.

Tamamdır hocam. Süper Lig Sezonluk Paket 2014 - 2015 (Yüksek Kalite) seçeneğinin altındaki "hemen yükselt" butonuna basınca gelen ekranda yazıyormuş.

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ!

Edit: Müşteri temsilcisi ile görüştüm. O da paketin 1200k olduğunu onayladı.

Hemen yükselte tıkladığımızda gösterdiğini bilmiyordum iyi oldu teşekkürler :)

Bir şey değil, ben teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

Bu fiyatlar için son 3 gün falan diyor.
    3 gün sonra güzel bir kampanya yaparlar mı?
    Yoksa bu fiyatları ararmıyız?

Ben dün müşteri hizmetlerine sordum; 1200K - 229 TL paketi için son gün bilgisi bulunmuyor dedi. Kendileri de bilmiyor.

Ama 800K olan paket 22 ağustosta bitiyor. Belki aynı tarihte 1200K olan da biter? Almayı düşünüyorsanız daha fazla beklemeyin derim. Gelecek hafta lig başlıyor.
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    2-3 sene önce kullanıyordum.
    şuan için 1200k olanı alamıyorum.
    seçeneklerde 800k ve 1800k olanlar mevcut.
    kararsızım biraz.

sizin belirtiğiniz 229 tl lik paket tek takım için mi?
    yoksa tüm takımlar için mi?
  • Teşekkürler
  • Yayınların geriden gelme problemi çözülmedikçe almayı düşünmüyorum.

Geçen yıl aldım, millet twitter'da goooolll yazıyor, biz golü 35-40 saniye sonra görüyoruz.
    İnternetimle de alakası yok bu durumun, farklı 4-5 yerde denedim aynısı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaszczyt

Yayınların geriden gelme problemi çözülmedikçe almayı düşünmüyorum.

Geçen yıl aldım, millet twitter'da goooolll yazıyor, biz golü 35-40 saniye sonra görüyoruz.

Bu çözülecek birşey değil. Canlı yayınlar bile tribünden izleyenlere göre geriden geliyor. Internet yayınının da böyle olması normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantipi

quote:

Bu çözülecek birşey değil. Canlı yayınlar bile tribünden izleyenlere göre geriden geliyor. Internet yayınının da böyle olması normal.

Nasıl çözülebilecek birşey değil yahu ? Millet TV'yle eş zamanlı yayın yapıyor.

Bahsettiğim yayınlardaki farklar 3-5 bilemedin 10 saniye oluyor maksimum. Digitürk'te bu fark 30+ saniye.
    Biraz masraf yaparak isteseler çok rahat düşürebilirler bu farkı, ama işlerine gelmiyor demek ki.

• quote:

quote:

quote:

Nasıl çözülebilecek birşey değil yahu ? Millet TV'yle eş zamanlı yayın yapıyor.

Bahsettiğim yayınlardaki farklar 3-5 bilemedin 10 saniye oluyor maksimum. Digitürk'te bu fark 30+ saniye.
    Biraz masraf yaparak isteseler çok rahat düşürebilirler bu farkı, ama işlerine gelmiyor demek ki.

Hocam Türkiye'de daha HD yayınlar bile düzgün değil ne bekliyorsun ki? Adil! kotamız bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkantipi -- 21 Ağustos 2014; 0:07:11 >

• quote:

Hocam Türkiye'de daha HD yayınlar bile düzgün değil ne bekliyorsun ki? Adil! kotamız bile var.

O konuda haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

2-3 sene önce kullanıyordum.
    şuan için 1200k olanı alamıyorum.
    seçeneklerde 800k ve 1800k olanlar mevcut.
    kararsızım biraz.

sizin belirtiğiniz 229 tl lik paket tek takım için mi?
    yoksa tüm takımlar için mi?

Konuyu açan arkadaş ilk sayfada, en üstte linkini vermiş. 1200K + 6 ay premium hediye 229 TL Tüm lig maçlarını kapsıyor.

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000079845/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-14-15-camp

• 1800k olanını 229 tl'ye aldım 8 ayda premium(ingiltere brezilya ligi ve yetişkin paketi dahil aldım.) İki arkadaş birbirimize paslayarak pazarlık yaptık . Geçen sene sadece bjk maçlarına 329tl veren birisi olarak bu ilaç gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

1800k olanını 229 tl'ye aldım 8 ayda premium(ingiltere brezilya ligi ve yetişkin paketi dahil aldım.) İki arkadaş birbirimize paslayarak pazarlık yaptık . Geçen sene sadece bjk maçlarına 329tl veren birisi olarak bu ilaç gibi geldi.

Hocam 1800K nasıl 229 TL oldu?
  • Şöyle oldu ben ve arkadaşım 3'er senedir üyeydik aramızda paslaştık o teklif aldı beni arattı ben teklif aldım onu arattım. Anlayacağın şekilde şöyle oldu. Onu aradılar 329 dediler o dedi ki benim şöyle bir arkadaş var ona 259 tl teklif etmişler dedi beni aradılar bende dedim ben aynı zamanda digitürk üyesiyim 5 senedir ikisini birden kapatıyorum 259 pahalı dedim dumur oldu kız. 229 tl dedi ben de dedim arkadaşa da aynı fiyattan yaparsanız olur. Zor da olsa ok dediler geçen senenin intikamını aldım. Eski üye olduğum halde bana sadece BJK maçlarını 329 tl'ye verdiler ben de inat ettim istediğim fiyattan vermezlerse almayacağım dedim . Sonuç ortada bence siz de bir kaç kişi organize şekilde zorlarsanız alırsınız.
  • Beyler süper Paket 1200k lik paketde ligtv yayinlari cok kötü. ATV HD izleyince tertemiz. Neden böyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanbayram İ kullanıcısına yanıt
    Bu sezon içinmi konuşuyorsunuz yoksa herhangi bir zamanda yani maç olmadığı esnada digiturkplay den lig tv'yi acıncamı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

Şöyle oldu ben ve arkadaşım 3'er senedir üyeydik aramızda paslaştık o teklif aldı beni arattı ben teklif aldım onu arattım. Anlayacağın şekilde şöyle oldu. Onu aradılar 329 dediler o dedi ki benim şöyle bir arkadaş var ona 259 tl teklif etmişler dedi beni aradılar bende dedim ben aynı zamanda digitürk üyesiyim 5 senedir ikisini birden kapatıyorum 259 pahalı dedim dumur oldu kız. 229 tl dedi ben de dedim arkadaşa da aynı fiyattan yaparsanız olur. Zor da olsa ok dediler geçen senenin intikamını aldım. Eski üye olduğum halde bana sadece BJK maçlarını 329 tl'ye verdiler ben de inat ettim istediğim fiyattan vermezlerse almayacağım dedim . Sonuç ortada bence siz de bir kaç kişi organize şekilde zorlarsanız alırsınız.

Arkadaşlar bir düzeltme yapmak isterim. @donanber arkadaşımla pm'leşmemize istinaden. Arkadaşlar ben 5 yıllık digiturk kutu üyesiyim ve digiturkplayde'de yanlış hatırlamıyorsam 3.senem dolayısıyla VIP müşteri statüsünde oluyorum. Bu bana bir avantaj sağlıyor. Ancak daha önemlisi biz bunu arkadaşla müşteri temsilcisini ikimizin arasında pazarlığa sokarak TELEFON ile satın aldık. yani kredi kartı bilgilerini TELEFON ile verdik. Burada telefonu büyük harflerle belirtmemin nedeni sayfa üzerinden bu şekilde bir alım yapamayacağınızı belirtmektir. Yanlış anlama ve yönlendirmeye maal vermemek amacıyla bu düzeltmeyi yazmaktayım. Ancak ve ancak benimki gibi şartları sağlıyorsanız ve benimki gibi paslaşacağınız bir arkadaşınız olursa bunun gibi bir indirim alabilirsiniz. TEŞEKKÜRLER.

• gorkemchem kullanıcısına yanıt
    Daha dün aksam aldim hesabi onun icin anca az önce deniyebildim. Umarim maclardada boyle degildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanbayram

Daha dün aksam aldim hesabi onun icin anca az önce deniyebildim. Umarim maclardada boyle degildir

Maçlarda daha kaliteli oluyor. Dediğim gibi ben gayet memnunum 3 senedir. Yalnız görüntüyü led tv'ye aktarınca sanki arada takıla takıla gidiyor ama bilgisayarla ya da hdmi kablosu ile alakalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanbayram

Beyler süper Paket 1200k lik paketde ligtv yayinlari cok kötü. ATV HD izleyince tertemiz. Neden böyle?

Canlı TV bölümünden şimdi kontrol ettim ve pek bir fark göremedim. Siz Lig Tv'yi 1200K izlediğinizden emin misiniz? Her zaman kanallar en yüksek kalitede açılmayabiliyor. Yayın penceresinin altındaki kalite seçeneklerinden 1200K butonuna basmak gerekiyor. Bir de hareketli görüntülerde pikselleşmelerin olması normaldir. Olmaması için 2700K falan lazım. Keşke olsa... Gerçi Digiturk bu kaliteyi sunsa, heralde 1000 TL fiyat çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 21 Ağustos 2014; 17:19:19 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.