Şimdi Ara

DigiTurkPlay IP Kutusu Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt Dışında Yaşayan Bir Arkadaşım İçin Yazıyorum. DigiTurkPlay'in Bir IP Kutusu Varmış. Almanyada Yaşayan Arkadaşım Bundan Kullanmak İstiyor Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlarımız Varsa Bu Konuda Görüşlerinizi Alabilirmiyim.

Arkadaşımda Şu anda Eski Bir Kutu Var Bunu Yenisiyle Değişiyorlarmış Spor Paketiyle Birlikte. Fiyatları Bir Yana Özellik Olarak Bilgi Verirseniz Sevinirim. Bende Müşteri Hizmetlerini Arayacam Bilgileri bir Karşılaştırayım İstiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The @

Merhaba Arkadaşlar,

Yurt Dışında Yaşayan Bir Arkadaşım İçin Yazıyorum. DigiTurkPlay'in Bir IP Kutusu Varmış. Almanyada Yaşayan Arkadaşım Bundan Kullanmak İstiyor Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlarımız Varsa Bu Konuda Görüşlerinizi Alabilirmiyim.

Arkadaşımda Şu anda Eski Bir Kutu Var Bunu Yenisiyle Değişiyorlarmış Spor Paketiyle Birlikte. Fiyatları Bir Yana Özellik Olarak Bilgi Verirseniz Sevinirim. Bende Müşteri Hizmetlerini Arayacam Bilgileri bir Karşılaştırayım İstiyorum.

Tabi Buyrun
    Bu Özellikleri

Bu Da fiyatı

Ben türkiyedeyim ip kutu ile alakalı yorum yapamam ama bunlar resmi sitesinden çektiğim fotolar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.