Şimdi Ara

Digitürkten beklemediğim komiklik :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkeze selam yeri burasımı bilmiyorum ama Arkadaşlar üç hafta önce digitürk tarafından başıma çok komik bir olay geldi. ben 2006-2007 senelerinde ligtv üyesiydim. bunu yanlış hatırlamıyorsam 2007 sonu yada 2008 ortası gibi yüksek ücretinden dolayı kapattırdım. ve aradan neredeyse 10-11 ay geçmesine rağmen geçen akşam ev telefonu çaldı ve digitürk teleksekreteri cümleyi tam hatırlamıyorum ama "digitürke borcunuz bulunmaktadır " şeklinde birşey söyledi. bende yanlış aradıklarını düşündüm ama içimede bir kuşku düştü. hemen müşteri hizmetlerini aradım ve böyle bir durumun olduğunu söyledim hemen kontrol edelim dediler ve verilen cevap şu arkadaşlar: MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ " digitürk paketinizi kapattırırken son ayda kapatma işleminizden kalan borcunuz bulunmaktadır."
    BEN : "İyide kapattıralı bir sene oldu ne borcu hem kapatılırken hesap kesilmiyormu? Hem borcum ne kadar"
    MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ: "Hayır kapatılırken borç tam kesilmiyor. Borcunuz (Arkadaşlar buraya dikkat) 0,98 yeni kuruş."
    BEN:"Peki ben bunu nasıl ödeyebilirim"
    MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ:"Kredi kartınızla ve ödeme noktalarıyla ödeyebiliriniz"

Ve arkadaşlar kredi kartımın numarasını vererek koskoca türkiyemizin koskoca yayıncı kuruluşunu bir iflastan kurtararak sadece 0,98 ykr ödeme yaptım ve hesabım kapatıldı. ha diyeceksiniz ki bunu niye yazdın. bilmiyorum ama sizede garip gelmiyormu 0,98 ykr gibi bir rakam için digitürkün peşini bırakmaması. birde askerden yeni gelmiştim. gelmesem demekki dahada katlanacak borcum. çok ilginç. işin bir başka tarafı ise bu olayla karşılaşmadan önce kampanyaları araştırıp kendime uygun olan ligtv paketini almayı düşünüyordum. ama şimdi askıya aldım.

Ayrıca belirtmek isterimki bu olayı karalama için yapmadım ama benim çok garibime gitti. ödeme yaptığım kartımın ekstreside aşağıda bulunmaktadır. herkese iyi günler dilerim.

detayı görmek için linke tıklayınız...

http://img199.imageshack.us/img199/1801/adsz1copy.jpg

• komik, halkla iliskiler sifir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

komik, halkla iliskiler sifir...
    büyük borç valla, haciz gelirdi Allah korusun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofistike Sinist -- 27 Temmuz 2009; 13:09:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

komik, halkla iliskiler sifir...
    Buradan çıkartacağımız ders;Kızlar bir şeye gülüyor ise bu hoşlandıkları için değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::Prince::..

Buradan çıkartacağımız ders;Kızlar bir şeye gülüyor ise bu hoşlandıkları için değildir.

mesajlarını takip ediyorum amacını çözebilmiş değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::Prince::..

Alıntıları Göster
    Gerçekten iflasın eşiğinden kurtarmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

Gerçekten iflasın eşiğinden kurtarmışsın.

Alıntıları Göster
    0,98 YKr mi, 0,98 YTL mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

0,98 YKr mi, 0,98 YTL mi?

Alıntıları Göster
    0,98 ykr MissedCall
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabregas42

0,98 ykr MissedCall

Alıntıları Göster
    Gülün gülün. o borç 50 yıl sonra 3-5 milyarı bulurdu
  • quote:

0,98 ykr MissedCall

Alıntıları Göster
    sayende bu kriz gununde bir firmayi daha kurtardin millet senin sayende isine devam ediyor bir alkis bu arkadasa gunu kurtardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

sayende bu kriz gununde bir firmayi daha kurtardin millet senin sayende isine devam ediyor bir alkis bu arkadasa gunu kurtardi

Valla öyle. o değil eğer gerçekten benim sayemde o firmadaki insanlar kurtulduysa keşke daha fazla kart çektirseydim utandım şimdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

Valla öyle. o değil eğer gerçekten benim sayemde o firmadaki insanlar kurtulduysa keşke daha fazla kart çektirseydim utandım şimdi

Alıntıları Göster
    Kemeraltı esnafı zihniyeti ile pazarlık yapıp, devlet zihniyeti ile tahsilat yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Kemeraltı esnafı zihniyeti ile pazarlık yapıp, devlet zihniyeti ile tahsilat yapıyorlar.

Alıntıları Göster
    çok kötü bir collection sistemi,
    0,98 ykr için hem telefon aç hem müşteri hizmeti ve hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

quote:

Alıntıları Göster
    1 ytl verip 2 kuruşta bahşiş olarak verseydiniz daha uygun olmazmıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

Paraya ihtiyaçlarının olduğunu unuttum bir anda :)))))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loko

Paraya ihtiyaçlarının olduğunu unuttum bir anda :)))))

Alıntıları Göster
    Arkadaşım istersen bide teknik servisi arayıp kurulumdan, dekoderden, kablolardan felan kalan hesap var mı bi sor sen. Maazallah gene böyle bir borç falan çıkar karşına üst üstte 0.98 ykr zorlar insanı.

• quote:

Çok haklısınız.
    Kapattıracağım diyorsunuz gel tamam sana ayda bilmem şu kadar diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enclave

Arkadaşım istersen bide teknik servisi arayıp kurulumdan, dekoderden, kablolardan felan kalan hesap var mı bi sor sen. Maazallah gene böyle bir borç falan çıkar karşına üst üstte 0.98 ykr zorlar insanı.

bombasın yavv

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.