Şimdi Ara

Digitürkü Türksata bağlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
4.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Arkadaşlar tatile gidiyorum, maçlarıda hiç kaçırmak istemiyorum Gittiğim yerde hazır kurulu Türksat sistem var, ben benim Digitürk'ü oraya götürsem Türksat'a bağlasam Lig TV'yi izleyebilirmiyim ?
    Yardımlarınızı bekliyorum, lütfen arkadaşlar acil, yarın akşama kadar net bir cevap almam gerek, ona göre ya götüreceğim, ya götürmeyeceğim

eutelsattan abonelıgın olsada cıhazını turksat olan kabloya takıp
    cıhaz menusune gırıp
    kolay turksat kurulumunu yapınca gosterır

Şimdi hocam bende Digiturk Pace SD Cihaz DT-S9100 cihaz var üyeliğim eutelsat istediğim yere götürüp türksat çanağı olan bir yere türksat kurulum yapınca lig tv izleyebilirmiyim

• quote:

quote:

Arkadaşlar tatile gidiyorum, maçlarıda hiç kaçırmak istemiyorum Gittiğim yerde hazır kurulu Türksat sistem var, ben benim Digitürk'ü oraya götürsem Türksat'a bağlasam Lig TV'yi izleyebilirmiyim ?
    Yardımlarınızı bekliyorum, lütfen arkadaşlar acil, yarın akşama kadar net bir cevap almam gerek, ona göre ya götüreceğim, ya götürmeyeceğim

cıhaz menusune gırıp

ikinci mesaj yanlışlıkla oldu pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASRIN32 -- 1 Ocak 2013; 23:10:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ASRIN32

quote:

quote:

cıhaz menusune gırıp

Şimdi hocam bende Digiturk Pace SD Cihaz DT-S9100 cihaz var üyeliğim eutelsat istediğim yere götürüp türksat çanağı olan bir yere türksat kurulum yapınca lig tv izleyebilirmiyim

Cihazına turksat kurulumu yaptırırsan izlerdim arkadaşım ben evimde izliyorum ama sadece lig tvleri açar. Zaten Onemli olan da o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu digiturkte lig tv taraftar paketlerinin fiyatları hakkında bilginiz varmı? şimdi call center'ı neden aramadın diceksiniz. sevmiyom ben call center :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: ASRIN32

quote:

quote:

cıhaz menusune gırıp

Cihazına turksat kurulumu yaptırırsan izlerdim arkadaşım ben evimde izliyorum ama sadece lig tvleri açar. Zaten Onemli olan da o

ya hocam geçen derbi de götürdüm dediğiniz olayı yaptım kanalları buldu ancak ok tuşu çıkmıyor yani kanallar bulundu kaydet yok yarım saat bekledim bir türlü kaydet demiyor nerde yanlış yapıyorum acaba

• cevap verecek yokmu arkadaşlar
  • Arkadaşlar ben normal receiwer kullanıyorum ama digiturk de var.. ortak anten var ve bir tane kablo geliyor çatıdan..ben her maç öncesi mecburen kabloyu söküp takıyorum ve Bu beni geriyor nasıl bir çözüm olabilir? Yukardan baska bir kablo çekmem imkansız.

• ersyno kullanıcısına yanıt
    Bende geçen yıl aynı sorunu yaşıyordum. Uydu anteni çoklayıcı splitterlar var 10-20 TL arası değişiyor fiyatları tek kablo ile 2-3 cihaza kadar çıkış alabiliyorsunuz ben kullandığım süre içinde nadiren sinyal sorunu yaşadım. Onun dışında farklı bir durum olmadı. Tavsiye ederim
  • Meturas kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle yapayım o zaman . Çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.