Şimdi Ara

Digitürkün Cihazında Biss Key Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dt 9101 cihazında key girmek için bir bölüm varmı
    trt hd nin bissi lazımda

• playboyunkinde var mı? birde nasıl yapıyoruz
  • up
  • bildiğim kadarıyla dijital platformlarda açık zaten yalnız cihazın hd mi? hd receiver olması lazım
  • 1.evet hd receiver
    2.yo maç hariç trt hd açık eurovision falan gösteriyo hd olarak
    digitürk ve türksatı diseqcli kullanıyorm
  • up
  • dostum şimdi baktım tr hd biss olarak şifrelenmemiş d-smartın şifreleme sistemine göre yani nds ye göre şifrelenmiş yani d-smart sahibi olman lazım dünya kupasını hd izlemek istiyosan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Ozan

dostum şimdi baktım tr hd biss olarak şifrelenmemiş d-smartın şifreleme sistemine göre yani nds ye göre şifrelenmiş yani d-smart sahibi olman lazım dünya kupasını hd izlemek istiyosan

Belki güleceksin ama bizde D-smart var HD Paketi yok ama izleyebilirmiyiz? Güleceğin şey ise 37 ekran tüplü televizyonla HD izleyebilirmiyiz? Şaka değil gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

quote:

dostum şimdi baktım tr hd biss olarak şifrelenmemiş d-smartın şifreleme sistemine göre yani nds ye göre şifrelenmiş yani d-smart sahibi olman lazım dünya kupasını hd izlemek istiyosan

Belki güleceksin ama bizde D-smart var HD Paketi yok ama izleyebilirmiyiz? Güleceğin şey ise 37 ekran tüplü televizyonla HD izleyebilirmiyiz? Şaka değil gerçek.

cevap da basit ve kısa: hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofinindünyası

http://www.trthd.com/2010/06/09/2010-dunya-kupasi-trt1-trt3-biss-key/

ben evimde biss girilmiş vaziyette izliyorum trt1 ve trt3 ü. yalnız trt d-smartla anlaşmış. trt hd deki spor yayınları sadece hd-smartta izlenebilecek. yani özet vermek gerekirse trt hd sadece hdsmartda izlenebilir. biss keyi yok.

quote:

quote:

hd-smart ve hd tv sahibi olmanız gerekli/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Ozan -- 18 Haziran 2010; 0:35:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sofinindünyası

http://www.trthd.com/2010/06/09/2010-dunya-kupasi-trt1-trt3-biss-key/

ben evimde biss girilmiş vaziyette izliyorum trt1 ve trt3 ü. yalnız trt d-smartla anlaşmış. trt hd deki spor yayınları sadece hd-smartta izlenebilecek. yani özet vermek gerekirse trt hd sadece hdsmartda izlenebilir. biss keyi yok.

quote:

quote:

hd-smart ve hd tv sahibi olmanız gerekli/b]

İlk başlarda biss key ile açılıyordu fakat ? Bu anlaşma sonradan oldu galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.