Şimdi Ara

digiturkün hangi receiveri iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar digiturkun philips ve birde diğer gri büyük receiverinden hangisi daha iyidir acaba ? şu anda bende gri olan var ve televizyona bağladığımda, eğer bilgisayar veya kablolu tv de televizyona bağlıysa ekranda dalga ve seste de cızırtı oluyor. bunun sebebi ne olabilir acaba. Philips receiver daha iyiyse olmadı servisi arayıp ondan talep edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k0rayy -- 17 Mart 2009; 10:34:40 >

• Digiturk ün hepsi kötü aslında kötü demek iltifat olur rezalet.sırası ile digiturk philips , vestel şu anda pace kullanıyorum al birini vur ötekine piyasadan alacağın herhangi bir cihaz fiyatı 10 tl de olsa DIGITURK den daha iyidir.
  • Bende VESTEL var, rezalet. Cihazı ucuza falan da gelmiyor. 100-150 TL arası cihaz parası ödüyorsunuz, ama çok dandik. Adamlar oradan da kar etmeye çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskin76

Bende VESTEL var, rezalet. Cihazı ucuza falan da gelmiyor. 100-150 TL arası cihaz parası ödüyorsunuz, ama çok dandik. Adamlar oradan da kar etmeye çalışıyor.

digitürk artık paramı alıyor receiver için ??
  • esasında hepsi kötü ancak yinede içlerinde en iyisi optv olan gri kasa onu tavsiye ediyorum.

nedeni ise eski philipste recevirin kumandasından ses falan açılmıyordu, çok donmalar oluyordu.

optv de ( buda vestelin yapımıdır) bütün komutlara izin veriyor, makina şu anan kadar bir donma yapmadı.

yardımcı olduysa ne mutlu bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.