Şimdi Ara

Digitus USB 2.0 kutu çalışmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digitus mobile disk USB 2.0 kutusu aldım içine 40 GB Seagate Hard disk taktım (7200 rpm) ve notebook bilgisayarıma aldığım PCMCIA USB 2.0 kart üzerinden bağladım, maalesef çalışmadı. Bunun üzerine Firmanın Almanya'daki merkezine yazdım, işletim sistemim Win 98 SE olduğu için çalışmadığını, Win ME, 2000 veya XP üzerinden sistemin çalışacağını söylediler. Makinamı Win XP'ye update ettim, fakat cihaz hala USB 2.0 üzerinden çalışmıyor. Sadece USB 1.1 ile çalışıyor. Yalnız cihazı USB 1.1 üzerinden takınca Win XP "yüksek hızlı bir depolama aygıtı düşük hızlı bir bağlantı noktasına takıldı" diye mesaj veriyor.
    Bu tip bir sorun yaşayan ve sorununu gideren varsa cevaplarınızı bekliyorum.

• service pack 1 i yükledinmi xp de usb 2.0 için sp1 yüklü lması gerekli
  • Evet SP1'i yükledim. Buna rağmen çalışmıyor.
  • laptop un markası ve anakrt chipseti nedir?
  • merhabalar. sorununuz şu şekil çözümlenebilir. harici usb box lara bir hdd takmadan önce formatlamanız gerekiyor mutlaka. yoksa usb box tanısa bile sistemde tanınmamış olarak gözükür. hdd yi bir bilgisayarda formatlayıp o şekil deneyin. umarım işinize yarar.
  • IBM 2628 A22m ana kartın chipsetini nasıl öğrenebilirm bilmiyorum, ama IBM'e yazdım, sanırım birazdan cevap verirler.
  • Bu arada, hard diski işin en başında formatlamıştım. Bugün cihazı başka bir makinanın USB 2.0 portundan da deneyeceğim.
  • Az önce IBM'den cevap geldi, makinamın ana kartı USB 2.0'ı desteklemiyormuş. Bu nedenle herhangi bir şekilde kullanamazmışım.
    İlgilenen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Saygılar...
  • düşündüğüm şey üzüldüm ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.