Şimdi Ara

Diguturk - donma kesilme sorunu yaşan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi kaç gündür yayın kendiliğinden donuyor ses ilerliyor sonrada hepsi bi anda donuyor, bu tür sorunları yaşayan var mı acaba ?
    fişi çekip takıyorum düzeliyor ama hergün yapmaya başladı nedir problem bilgisi olan var mı?

• aynı problem biraz daha farklılaştı, şimdi ise ses gidiyor yayın devam ediyor ama sonra donma yapıyor? Hiç karşılaşan oldu mu acaba ???
  • Valla hocam bende de Vestel Dt 9101 HD var. Optik kablodan amfi'ye bağlı. Arada bir ses gidiyor 3-4 saniye sonra geri geliyor. Görüntüde herhangi bir sorun yok. Az daha yeni aldığım amfi'yi değiştiriyordum cihaz bozuk diye. 2 gece önce her bir dakikada bir yapmaya başladı. Kalktık fazla ısındı diye amfi'nin yerini değiştirdik, senin yazını gördükten sonra sorunun digiturk'te olduğuna ikna olmaya başladım.
  • Eskiden kalma Digiturk receiver'ını kullanıyorum bende..Normal uydu alıcısı niyetine yani..Bende de böyle bir problem var.Mesela kanal-d donarken euro-d donmuyor ilginç olanı..Sorun Lnb den kaynaklanıyor olabilir fakat uğraşmaya üşeniyorum
  • bu problem bende de var. fişi çekmeden düzelmiyor.
  • akşam yine mh aradım, dedim böyle böyle hergün artık sorunu yaşar hale geldim nedir dedim problem. Sinyal seviyesine baktı vs.vs.. bişi yok
    hemen diyor ki sizi yetkili serv. yönlendirelim gelip baksınlar kutuda mı çanakta mı sorun var, servis ücreti 20 TL diyor. işin kolayını bulmuşlar servisle işbirliği içinde soyuyolar bizi. İstemiyorum dedim üyeliğim 2011 ocakta bitecekmiş. ondan sonra da iptal ettirecem, istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donma Ve Mozaiklenme Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Tivibu Donma Sorunu Hakkında!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.