Şimdi Ara

dijital çerçeveyi monitor olarak kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dijital çerçeverin s video çıkışlı olanları vga to svideo dönüştürücüsü ile monitor olarak kullanabilirmiyiz

edit:konu deişikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 31 Ocak 2010; 21:31:20 >

• Yurt disinda Mimo marka usb monitorler var.
    http://www.mimomonitors.com/
  • verdiginiz link için eşekkürler, peki bunlarda bios ekrano gelıyormu yoksa windows acıldıgında mı aktıf hale gelıo, bi sorum daha olucak
    su dijital çerçeverin bazılarında s-video girişi war vga to svideo aparat ile onlarda monitor olarak kullanabilirmiyiz. çunku onlar daha ucuz da
  • Rica ederim.Ben 7" mimo monitor satin aldim ve mac os x isletm sistemi ile beraber kullaniyorum dolayisi ile bios ekraninin aktif hal gelip gelmedigi ile ilgili bilgi veremeyecegim.Bu linkteki monitorlerde sadece usb girisi var,display link surucusu yardimi ile usb den baglanan pc monitoru olarak kullaniliyorlar.
  • araştırma yapıyorum fakat u konuda hiç bir kaynak yok ne tr ne ing, eğer bu dijital verceveler svideo cıkısnı vga ya ceviren aparat ile çalışırsa super olr. 130 lira bişeler, ama bi mesela o mimo kalıteli bişeley benzıo 200 dolar civarı arada baya fiyat war. artık bi çare bulamassam 129 dolarlık olandan alırım.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.