Şimdi Ara

dijital fotoğraf makinası için tavsiyeleriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar foruma şöyle bir göz attım,epey deneyimli insanlar var.Ben onlardan değilim baştan söylemesi :) 1-2 ay sonra uzun süreliğine yurtdışına çıkacağım ve gitmeden kendime bir makina alayım dedim.Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Beklentilerimi özetleyecek olursam
    -sesli video çekimi
    -kaliteli zoom özelliği (sanıyorum optik zoom değerinin yüksek olması oluyor)
    -uzun pil ömrü (olmadı yedek pil taşırız artık)
    -400 TL yi aşmayan bir fiyat :)

bu kriterlerde araştırma yapacak olursam nelere dikkat etmeli,hangi özellikleri ne ölçüde aramam gerekli,yardımcı olursanız çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler

not :ha bu arada minton mdc2500 diye bir makina var elimde.bi şekilde sahip oldum ancak ne uyduruk makinaymış.Masada karşımdaki kişiyi hangi flaş ayarında çekersem çekeyim bemmmmbeyaz tenli görünüyor.Bu benim beceriksizliğim mi yoksa makina ruslara özel dizayn edilmiş bişeymi anlamadım ??

• 400 TL ye fotoğraf kalitesi olarak F200EXR çok güzel, ama HD video yok.
    Canon SX210, Panasonic FS11, TZ8 veya TZ10 u inceleyin isterseniz,
    birde Sony CyberShot HX5V (Full HD video)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 10 Ekim 2010; 0:54:40 >
  • teşekkürler,araştırmaya başladım.bu arada hd video olması çok mu fark yaratır?
    bu tarz makinalarda 2. el alsam nasıl olur sizce?mesela telefon konusunda ben 2. eli tavsiye etmem ama fotoğraf makinasında dezavantaj yaratırmı bu durum?
  • Aslında video olayı için en uygunu kamera almak fakat günümüzde arz talep dengesi bu video yönünde gelişti.

Burada karar sizin fakat F200 ün özellikle düşük ışık koşullarındaki video çekimi çok zayıf

2. el konusunda güvenilir insanlardan almanızı tavsiye edeceğim, imkan varsa elden deneyerek almak çok güvenilir olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 10 Ekim 2010; 16:53:47 >
  • o zman beklentilere şöyle bir ekleme daha yapsam iyi olabilir sanırım.
    düşük ışık koşullarında yeterli düzeyde çekim yapabilecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.