merhaba arkadaşlar ben fiyatı 200 milyonu aşmayacak bir dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum model tavsiyeniz olabilirmi yada bu fiyatta öncelikle hangi özelliklerin bulunmasına dikkat etmeliyim. teşekkürler
KDVsiz 110 dolar a diyorsun yani.... eh genel yorum itibarı ile seç bi tane büyük farklar göremiceksin...tavsiyemkoy bir kenera üstüne para biriktir emin ol pişman olmıcaksın..
bende asahi var 2 dk sesiz hareketli görüntü (video ama sesi yok) 120 resim (düşük çözünürlükte) ayrıca düşük orta ve yüksek çözünürlük seçenekleri otomatik ışık ayarı istenirse manual olarak bütün ince görüntü ayarları 1.3M.pixel 4x digital zoom cf kart (ama kartı vermiyorlar)yuvası şarjlı piller. 60 milyon lira resimleri hiç fena değil.
benim sorun ise kablosunu kaybettim ve diğer usb kablolar uymuyor. yani normal diğer digital fotoğraf makinelerinin usb kabloları uymuyor (iki ucuda aynı olan usb 1.1 kablo kullanıyor) ama fiyatı iyi (bu arada bana bu kabloyu nereden bulabileceğimi söylerseniz sevinirim)
Pcnet dergisindeki testlerde senin bahsettiğin fiyat aralığında en iyi Mustek MDC4000 var.3.1 CCD alıcılı.oldukça kaliteli bir makine.www.hepsiburada.com dan ayrıntılı özelliklere ve yorumlara ulaşabilirsin.kolay gelsin.
dijital fotoraf makınası almak istiyorsan ilk önce para biriktir bence 1 kereye masusu sana yeticek kadar al fotoraf makınasını çünkü basıt bişey alırsan yetmeyebilir sana o yuzden bencede paranı biriktir guzel bişey sen birde alıcağım fotoraf makınasında ccd sensorun olmasını dikkat et araştır
Bar_Duck+ Kaliteli makina = Kaliteli Lens =Daha iyi sonuç Birde topicini doğru yere aç :)
+ mustek Orite Asahi gibi markalardan kaçın, Sonuçlarını karşılaştırmadan makina alma benim giriş seviyesi tavsiyem Kodak 6330