Şimdi Ara

Dijital Fotoraf Makinesi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Kendimer güzel bi fotoraf makinesi bakıyorum ama bulamadım.Fotoraf makinelerinden de pek anlamam.O yüzden bana öneride bulunacak biri var mı? En fazla 400 liralık bişey olursa sevinirim.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

• Elimde sıfır ayarında fujifilm f30 mevcut bu fiyata alabileceğin en iyi makinedir. Düşünürseniz pm atarsınız.
  • İşin gerçeği şu. O paraya sugarboy arkadaşımızın tavsiye ettiği makineyi öneririm. Kompakt tarz arıyorsan çok güzel bir tercih olur senin için.
    Şunu söyleyeyim, fotoğraf makineleri artık teknloji olarak adı ve fiyatı kadar güzel ilerlemiyor.
    İşe yaramaz özellik ekliyorlar. Fiyatı ve adını arttırıyorlar. Piyasada da tutuluyor haliyle.
    Ama derseniz ben ikinci el istemiyorum. O zamanda yine Fujinin F serisi cihazlarına bakmanızı öneririm.

Eğer derseniz ben kompakt değilde iri boy olan, ele oturan modellerden arıyorum.
    Onunda en iyisi imzamda olan makinedir. Fuji S6500fd.
  • çok saolun gerçekten güzel makinelerde alıcak ben olsam alırdım.Ama makineyi alacak olan teyzem :D 2. el tercih etmiyo ne yazık ki.en fazla 400 tl değerinde 0 güzel bi makine gerekiyo.Vatan bilgisayardan,media marktdan,elektro world'den.Ankarada oturuyorum ona göre.Güzel bi alet.Lütfen arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
  • bilgilendirici pm attım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl önce açıldı
    DSLR Kamera Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.