Bildirim
dijital makina tavsiyesi sadece profesyoneller baksın
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
son fiyatını bilmiyorum ama canon A520 alabilirsin.. -
peki nasıl memnunmusunuz -
Canon A510 veya A520 yi tavsiye ederim.
-
quote:
Orjinalden alıntı: donanimhaberyaa
arkadaşlar bana dijital fotoğraf makinası lazım maximum 600 YTL lütfen yardım edin hangi marka hangi model bir zamanlar canon a 510 isimli makina vardı o nasıl
Daha çok hangi amaçlar için kullanmak istiyorsun, gerçi o paraya çok uçamassın tabi ama, yani mesela aile fotosu çekeceğim, hemen aç çek olsun..yada manual ayarları da olsun, öğrenmek te istiyorum ayarları kendim yapmak isterim ..gibi..
http://www.dpreview.com
foto mak. karşılaştırmak ve inceleme okumak için çok güzel bir sitedir, ing varsa bakmanı tavsiye ederim..
-
merhaba bilgileriniz için teşekkür ederim.Arkadaşıma alacağım bebeği var hem bebek resimi yani aile resimi çekecek hemde 1-2 birşey öğrensin istiyorum yani manual tercihiniz varsa a510 ile çekilmiş fotoğraf gönderirmisiniz -
ayrıca çok ucuz olmasın minimum 450 maximum 600 -
Lütfen öncelikle bölüm kurallarımızı dikkatle okumanızı rica ediyorum. Ayrıca Canon A510 / A520 hakkında forumumuz içerisinde bir çok bilgi, kullancı deneyimleri ve örnek fotoğraflarının yanı sıra açtığınız konuya benzer konu başlıkları ve içerisinde verilen cevaplar bulunmaktadır. Forumumuz içerisinde kısa bir arama yaparak bunlara ulaşabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X