Şimdi Ara

Dijital olmayan lensi DSLR'de kullanabilmeniz için adaptörler var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi de Nikon'dur. Eski lensi DSLR D3500'e taktığımda sadece lensi tanımadığını söyleyen hata mesajları çıkıyor. Sinir bozucu bir şekilde, lens gayet iyi takılıyor ve teorik olarak sadece deklanşöre tıklayıp ne elde edeceğimi görebilirim, ancak kamera tanınmış bir dijital lens takılı olmadan deklanşörü kullanmama bile izin vermiyor.

Peki kameranın adaptörü tanıyabilmesi için bir adaptör var mı ve daha sonra lensimi adaptöre monte edebilirim?

Otomatik odaklama veya başka bir şey kullanmak istemiyorum, yalnızca DSLR olmayan bir makinede yaptığım gibi lensin manuel yakınlaştırmasını kullanmak istiyorum.

xender.vip
    Xender – Download Xender App for Android, iOS, PC & Mac 2019
    https://xender.vip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jabal -- 9 Ocak 2024; 11:31:10 >

• Dijital kameralara manuel lens taktığınızda lens ile iletişim kuramadıkları için hata mesajı verirler. Menüden lenssiz çekim modunu aktifleştirdiğinizde hata mesajı kalkar. Eski Nikon makinelerde lenssiz çalışma modu olmadığı belirtiliyor. Makineyi manuel pozlama (M) ve manuel odaklama moduna alarak çekim yapmayı deneyebilirsiniz. Muhtemelen çalışacaktır. Nikon kullanıcısı olmadığım için genel mantığı yazdım, marka ve modele göre uygulama değişebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.