Şimdi Ara

Dijital oyun sevenler kulübü / Bilinçlenelim [31 KİŞİ OLDUK] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.V.C

Sonunda ya. Kardeşlik denen pis sistemi bozdu donanım haber yönetimi. Ben Türkiye'de ki kutulu fiyatına dijital oyun alayım, siz endonezyalardan kardeşlik yapın üç kuruşa oyun alın emi. Yek yea. Artık gerçek dijital oyun severler olarak sahip olduğumuz dijital oyunlarımızı paylaşalım bu konuda. Alım satım yapmak yok ha. Yasak biliyorsunuz burası burası forum ve kuralları var. Oyun arşivi paylaşımına örnek vereyim;

Arşivim

Oyun: Bloodborne, Pes 2016
    Psn: Türkiye

Kural dışı hiç bir şey yok gördüğünüz gibi. Oyun satıcam, kuralları bozucam diye mırın kırın edenin pipisi düşsün. Konunun alım satımla ilgisi olmadığı için gönül rahatlığıyla paylaşınız oyun arşivlerinizi. Artık o kardeşilik denen illet tamamen yasak. E tabi oyun güzel mi değil mi diye tartışırsınız özel mesajlarla konumuzu kirletmeyelim

Konu sahibi arkadaşta daha ilgi çekici bir başlık atarsa dijital oyun sahibi arkadaşlar arşivlerini paylaşarak gerek TR psn'den gerek oyunu ARAL'dan kutulu bir şekilde alıp oynamak isteyen benim gibi arkadaşlara yardımcı olurlar.

Sende endonezyadan al kardes bazı oyunların Türkçe olması dışında fark yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peynir ekmek gibi oyun tüketen bir toplumuz. Çalışan oyuncular, çalışan evli barklı çocuklu oyuncular ve okuyan oyuncular hepsi ülkemizde bir yılda onlarca oyun oynamanın peşinde. Hiç kardeşliğe bile gerek olmadan yılda 3 - 6 arası 3A oyunlar bir oyuncuya yeterde artar bile. Millet oyunun başını bekliyor açılsada download yapsam yok primary yok secondary.

Ben bu forumda kardeşlik yapan bir kullanıcı değilim ve ps4 aldım alalı doğru düzgün oyun da almış biri değilim. 4 tane oyun aldım aylardır oynuyorum. Örneğin: Witcher 3 adamlar o kadar geniş bir oyun yapmış ki rahat 6 ay oynanır. Dijital oyun rahatlığını günümüzde hiç bir şey vermez. bir sonraki nesilde kutulu oyunlar artık nostalji olacaktır. Böyle olmasıda zorunlu bir gerçek. Biz oyunculara da dijital oyun almak zaten daha karlı gelecektir. İstediğin ülkenin psn sinden hesap açıp istediğin yerden alma özgürlüğü var sonuçta. İyi oyunlar herkese.

• Beni de ekleyebilirsin.

Dijital oyunların 2. el alımı ve satımı çok daha kolay, çok uygun fiyatlara oyun oynayabiliyoruz. İndirme konusu ile alakalı ise 300kb/s internet ile 2 günde rahat iniyor, bu da kargo gönderme süresine çok yakın.
  • Benide ekleyin

psn id: backrock34

Kim ugrasir cd tak cikarla goz bozuldu cd cizildi dert yok tasa yok bide taksit olsa tadindan yenmez

• Dijital oyun hastasiyiz ekle kanka

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.