Şimdi Ara

Dijital oyun sevenler kulübü / Bilinçlenelim [31 KİŞİ OLDUK] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 kişi olmuşuz hadi bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Ekleyin hocam yaşasın digital

eklendi hocam
  • Beni de ekleyebilirsiniz.

Benim de oyunlarımın tamamına yakını dijital. Ancak dijital oyunlarla ilgili şöyle bi handikapla karşılaştım. TR PSN'den indirimle 120 tl'ye The Evil Within almıştım. Gerçekten büyük umutlarla almıştım ama oyun benim için kocaman bir hayal kırıklığı oldu. Hiç sevmedim ve bitirmeden bıraktım. Şimdi bu oyun kutulu olsa elimden çıkartırdım bir şekilde. En azından takasa girme şansım olurdu. Ama ana PSN hesabımdan aldığım için verdiğim her kuruş bi elimde patlamış oldu.

Diğer yandan sürekli oynadığım oyunlar için dijital oyunları tercih ediyorum. Neredeyse her gün oynadığım Fifa 16 mesela. CD tak-çıkar uğraşılır dert değil. Normal bi oyunu 40-50 saat oynar bitirirsin. Benim sıklığımda oynayan bi oyuncu bir yılda yüzlerce saat geçiriyor Fifa'nın başında.

Kısacası The Evil Within tecrübesinden sonra, sürekli oynayacağım oyunlar için dijital, bir hevesle oynayıp bitirdikten sonra bi daha oynanmayacak olanlar için kutulu oyunları tercih etmek mantıklı geldi.

• Oyunları almadan önce oynanış videolarını izlemek, dünyanın önde gelen oyun inceleme sitelerinden aldığı puanlara ve yorumlara bakmak, forumdaki ana konusunu takip edip oyun hakkında bilgi edinmek varsa demosunu indirip oynamak gibi şeyleri yaparsanız daha doğru seçimler yapabilirsiniz. Bunların haricinde herkesin kişisel oyun zevkleri vardır. Mesela ben RPG leri severim ama fps görüş açılı rpg leri ve izometrik rpg leri hayatta sevmem. Mesela Fallout 4 çıkacak uzun araştırmalarım sonucunda oyunun bana hitap etmediğini anladım ve takip etmekten vazgeçtim.
  • Ekleyin hocam benide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen gamepad'i elinize almadan anlayamıyorsunuz işte. Ben The Evil Within'i almadan önce kaç tane video izledim kaç tane inceleme okudum. Hatta en çok eleştirilen yanı Resident Evil 4'e çok fazla benzemesiydi. Ben de aksine çok severdim RE4'ü. Sırf o yüzden bile severek oynarım diye düşündüm ama gel gör ki öyle olmadı.

Neyse artık yapacak bişi yok. Bundan sonra daha da iyi araştırıp satın alacağız oyunları. Özellikle dijital olanları.
  • Ekle hocam dijital 4-eva

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekleyebilirsiniz araldan tiksiniyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam beni de ekleyebilirsiniz. Burada samimi bir ortam oluşacağına inanıyorum. Ve dijitalle ilgili bir çok projem var.

Projelerimi sizlere de sunarım kafasına uyan herkesi çok düşük fiyatlara tüm oyunları oynama fırsatı sağlayabilirim.
    Tabi güven şart herkes için

Son olarak bi Whatsapp grubu da kurulabilir anlık sohbet için ilgilenebilirim.
  • Playstation 3 zamanında danaya girer gibi beş kişi bir oyuna giriyorduk, güzel günlerdi. Ama kutulu oyununun tadı farklıdır, her ne kadar PS3 kutu arşivim olsa da ps4'te dijital rahat oluyor enpara sağolsun.

• Ekleyebilirsin

• Benide ekleyin artık çakal spotculara para yedirmek yok

• Tek yol dijital pc dede psdede ekler misin

• Türkiyede kutulu oyun almak saçmalıktan başka bir şey değil ama yurt dışında kutulu olayı bitse bile dijitali bi bahaneyle gene 60 dolara satarlar bence
  • UP

• beni de eklerseniz sevinirim. Dijital oyunlarda sıcak fırsatlar oluyor; bilip de yararlanmamak, kutulu diye oyunlara o kadar para vermek hiç mantıklı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekleyebilirsin. Eskiden kutulu oyun aldin mi kac sayfalik manuel cikardi,harita cikardi,katalog cikardi. PS1 Oyunlarinin kutusu bile kalin kataloglara gore duzenlenmisti. Simdi 7 gun psni ile season pass veya baska bir oyunun reklamini koyup 2 sayfa koyuyorlar icine. Kutulu oyun almanin tek avantaji artik birkac aya satabilmek bir de adil kullanim kotasindan yememesi.
  • Up

• Sonunda ya. Kardeşlik denen pis sistemi bozdu donanım haber yönetimi. Ben Türkiye'de ki kutulu fiyatına dijital oyun alayım, siz endonezyalardan kardeşlik yapın üç kuruşa oyun alın emi. Yek yea. Artık gerçek dijital oyun severler olarak sahip olduğumuz dijital oyunlarımızı paylaşalım bu konuda. Alım satım yapmak yok ha. Yasak biliyorsunuz burası burası forum ve kuralları var. Oyun arşivi paylaşımına örnek vereyim;

Arşivim

Oyun: Bloodborne, Pes 2016
    Psn: Türkiye

Kural dışı hiç bir şey yok gördüğünüz gibi. Oyun satıcam, kuralları bozucam diye mırın kırın edenin pipisi düşsün. Konunun alım satımla ilgisi olmadığı için gönül rahatlığıyla paylaşınız oyun arşivlerinizi. Artık o kardeşilik denen illet tamamen yasak. E tabi oyun güzel mi değil mi diye tartışırsınız özel mesajlarla konumuzu kirletmeyelim

Konu sahibi arkadaşta daha ilgi çekici bir başlık atarsa dijital oyun sahibi arkadaşlar arşivlerini paylaşarak gerek TR psn'den gerek oyunu ARAL'dan kutulu bir şekilde alıp oynamak isteyen benim gibi arkadaşlara yardımcı olurlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.