Şimdi Ara

Dijital oyun sevenler kulübü / Bilinçlenelim [31 KİŞİ OLDUK] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Dijitalin daha da uygun olması gerek ne cd ne kargo hiçbir masraf yok ve cd ücreti ile aynı?!

Yukarıda açıkladım.

İsimleriniz eklendi arkadaşlar.
  • digitalin tek kötü yanı taksitle olmaması
  • spotçuların pes 16 200 tl civarı fiyat çekmesi.. gta v ye 150 tl demesiyle almaktan vazgeçip eve geldim. tr psn de gta v indirimde idi 151 TL aldım.. bi gün sonra da pes 16 179 a aldım.. tertemiz 5 dk da oyunlar indir kuruldu.. vergisi vs yasal yoldan alarak temiz yoldan almış oldum. cd tak çıkart olmaması çok iyi birşey. icabında sıkılıp pes açıyorum max 3-5 saniye :) ne kadar çok alınırsa oyunlar da TR dil gelme olasılıkları artar. şimdi de last of us da indirimde 60 TL onu da şimdi alıyorum.. gta dan sonra batman arknght da indirime girdi 160 TL. spotçularda 170 civarı hala... bundan sonra indirimleri takip ederek psn den alıcam gibi.. ekle kardesim.. son olarak psn indirimlerini mümkün oldugunca paylasalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkaya27 -- 24 Eylül 2015; 14:49:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailkaya27

spotçuların pes 16 200 tl civarı fiyat çekmesi.. gta v ye 150 tl demesiyle almaktan vazgeçip eve geldim. tr psn de gta v indirimde idi 151 TL aldım.. bi gün sonra da pes 16 179 a aldım.. tertemiz 5 dk da oyunlar indir kuruldu.. vergisi vs yasal yoldan alarak temiz yoldan almış oldum. cd tak çıkart olmaması çok iyi birşey. icabında sıkılıp pes açıyorum max 3-5 saniye :) ne kadar çok alınırsa oyunlar da TR dil gelme olasılıkları artar. şimdi de last of us da indirimde 60 TL onu da şimdi alıyorum.. gta dan sonra batman arknght da indirime girdi 160 TL. spotçularda 170 civarı hala... bundan sonra indirimleri takip ederek psn den alıcam gibi.. ekle kardesim.. son olarak psn indirimlerini mümkün oldugunca paylasalım.

kardeşlık le alsana daha ucuza gelir

• #mosoko kullanıcısına yanıt
    orda gta v pek yoktu. pek de güvenemedim açıkcası.. bide pri sec falan olayını da çözemedim net. arkadasım da alıcak bu hafta ps4 onla ortak hesapla yarı yarıya bölüşürüz oyunları
  • quote:

orda gta v pek yoktu. pek de güvenemedim açıkcası.. bide pri sec falan olayını da çözemedim net. arkadasım da alıcak bu hafta ps4 onla ortak hesapla yarı yarıya bölüşürüz oyunları

anladım hocam, internetiniz fiber mi
  • evet fiber.. hızlı iniyor oyunlar ve filmler.. diger türlü zaten inmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkaya27 -- 24 Eylül 2015; 15:16:09 >
  • evet beyler benide ekleyin.

18 liraya nasıl gta v aldım anlatayım . oyun endonezya psn de 97 liraya düşmüş 2 tane enpara var geldi mi 48 tl ye 30 lirayada sec hakkını sattım geldi mi 18 tl ye . cd alsam en kötü 100 lira çıkacaktı cebimden bide kargo parası falan 110 lira falan olurdu. ayrıca cd yi tak çıkar uğraşma yok ona vereceğim parayı hdd alırım
  • bende dijitalciyim çoğu oyunda benide katın ps4 platformuna takipteyim
  • Benide ekle hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    kardes bu konuda aşmıssın olayı 18 tl ye almıssın.. ben 150 ye aldım tr psn de :) tebrikler :D
  • quote:

kardes bu konuda aşmıssın olayı 18 tl ye almıssın.. ben 150 ye aldım tr psn de :) tebrikler :D

Sec hakkı 40 tl ye satsam oyun 8 liraya gelirdi de beklemek istemedim

• Çıkan en yeni oyunu 70 80 tl'ye alıyorum kardeşlikle hem de dolara rağmen,eskiden yeni oyunlar 60 tl oluyordu.Hatta sağolsun bi arkadaş enpara indirimini de fiyata yansitmisti Witcher 3u 40 tl gibi komik bir rakama almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

kardes biraz daha kassan üstüne para alcan maasallah :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

kardes biraz daha kassan üstüne para alcan maasallah :D

Yinede üzüldüm daha ucuza alabilirdim

• Beni de yazın

• Ekleyin hocam beni de

• Arkadaşlar endonezya psn den 1 senelik plus alıcaktım fakat kartı kabul etmiyor defalarca denedim ilk paypal nakit kartla daha sonra normal kredi kartıyla denedim fakat olmuyor. Kart ekleniyor provizyon ücretini alıyor fakat sıra oyunu almaya geldiğinde maalesef kart bilgileri geçersiz diyor.Ne yaptıysam alamadım. Nasıl alacağım yardımcı olurmusunuz? Bosu bosuna tr psn den 150 tl bayılmayalım. Far cry 4 üde almayı denedim 34 tl cok uygun ama oda alınmıyor.

Konu ile biraz alakasız oldu ama digital oyun alan arkadaşlar bilgilidir diye sormak istedim. Kusura bakmayın konu dısı oldugu icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 24 Eylül 2015; 23:28:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledim
  • Ekleyin hocam yaşasın digital

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.