Şimdi Ara

Dijital oyun ve müzik platformlarında harcadığın kadar BONUS (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
4.165
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steamde daha önce eklenmiş olmasına rağmen tekrar deneyip bonus kazanan var mı ?
    @jhonturk
  • 1 aydır kullanmadıgım kartıma bu kampanya , netflix ve 75/25 gelmiş. 75/25 hariç kullanmayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatar 55 -- 9 Haziran 2020; 17:17:21 >
  • Ignite kullanıcısına yanıt
    Denemedim hocam mümkünse sanal kart açarak bu aşamayı atlayabilirsiniz diye düşünüyorum. (emin değilim)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba

Steam yeni üyelik miydi yoksa mevcutta kullandığınız bir hesap mıydı ?
  • pasaport02 P kullanıcısına yanıt
    eski hocam 5-10 senelik hesap
  • Tek seferde 40TL yüklemenin yolu neydi arkadaşlar? Bir de bonus gelmezse iade durumu nasıl Steam'de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jhonturk kullanıcısına yanıt
    hocam eski hesaba mı yeni hesaba mı yükleme yaptınız?

Ben steam hesabımı 2017'de açtım ama hep enpara ile ödeme yapmıştım, garanti ile hiç ödeme yapmadım sorun çıkarır mı acaba o yüzden sordum.
  • Garanti mh aradım, steam'de 3 yıllık bir hesabım var bunda geçerli mi diye sordum. Yeni üyelik açmanız gerekiyor denildi bana
    Örnek yok mu eski hesapta işlem yapan

Eski hesapta 40 küsur oyun var, şimdi bir hesap daha açarsak bilgisayarda steam e sürekli gir çık mı yapacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 13 Haziran 2020; 22:30:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osiris34

Garanti mh aradım, steam'de 3 yıllık bir hesabım var bunda geçerli mi diye sordum. Yeni üyelik açmanız gerekiyor denildi bana
    Örnek yok mu eski hesapta işlem yapan

Eski hesapta 40 küsur oyun var, şimdi bir hesap daha açarsak bilgisayarda steam e sürekli gir çık mı yapacağız
    Bu kampanya değil ama dijital dizi ve film platformlarında (ben netflix ve blutvde) kullandım, netflix hesabım 1 yıllıktı blutvyi ilk defa kullanıyordum. Yeni üyeliklerden kastı bence o kartı o platformda (örneğin benim netflixte ilk defa kullanmam gibi) ilk defa kullanılması, emin değilim ama bu kampanyada da olması lazım. Steami her türlü kullanıyorsanız ve steam içinden steam bakiye satın alınabiliyorsa bence 40 tllik alın gelmezse nasıl olsa kullanıyorsunuz steami

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Osiris34 kullanıcısına yanıt
    Benim hesap 8 senelik garanti sadece kuralları okuyor hesabın yeni olup olmadığını garanti zaten göremiyor tek görebildiği o kartla steame yükleme yapıldı mı yapılmadı mı o yüzden için rahat bir şekilde alabilirsin ben aldım geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 13 Haziran 2020; 22:49:58 >
  • Bilgilendirme:
    2017'de açtığım steam hesabına 40 tl yükledim (şansa ya olursa dedim ) işlemi kabul etmedi kampanya. Bu hesaba bu kartla ilk kez yükleme yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 18 Haziran 2020; 18:3:32 >
    40TL yükleme için nasıl bir yol izlediniz?
    Bir de oyun satın alsak 40TL tutarında, iadede direk karta iade mi olur yoksa hesaba mı?
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Mastercard olan kartlarda boacompra diye bi sistem gelmiş i yüzden iadesi olmuyor malesef.

Enhanced steam chrome eklentisi ile 10 tl üzeri istediğiniz miktarda yükleme yapabilirsiniz

Teşekkürler, sorunsuz geldi bonus.
  • bu ay yeniden gelmiş. app store alışverişlerind geçerli olur mu acaba ?
  • steam'a para yüklemiştim kampanya geçerli olmuştu bugün baktım kampanyaya dahil işleminiz bulunmamaktadır yazıyor nasıl iş yapıyor bunlar anlamıyorum
  • 30 Haziran'da STEAM üzerinden yaptığım harcama kabul edilmemiş neymiş efendim yurt dışı olduğu için firma işlemlere geç yansıtmış ve alışveriş 1 Temmuz da gözükmüş. Böyle saçmalık mı olur kampanyada 1-30 HAziran tarihleri arasında yazıyor ben alışverişi saat öğleden önce 11 gibi yapmışım, gerisi beni ne ilgilendirir.
  • bu kampanya temmuzda tekrar gelmiş, 1 yıl önce falan yine bu kampanyayı kullanmıştım aynı steam hesabında tekrar yüklesem geçerli olmuyor mu şimdi?
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Geçerli olur ama farklı kart ile yapın ödemeyi, aynı kartta sorun olmuş konuyu okursanız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.