Bende senin yazın üzerine girip bir kaç oyun aldım. Uygun fiyatlı diye. Ama hepsinin keyni verdi bana. |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17862. sayfa)
-
-
Hangileri var uygun fiyatlı?
-
epic bugün son oyunu mu verecek
-
Blacklist'e girebilecek herhangi bir eylem yapmadım anlamadım, zaten kapalıydı uzun süre site yeni açıldı uzun süre önce bir alışveriş yapmıştım.
-
Hocam senin y.t.kanalının adı neydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin yeni yılını kutlarım. Sağlıklı, huzurlu, mutlu, bol oyunlu ve kadehlerin en güzel içkilerle dolduğu yeni yıl dileğiyle..
Herkese mutlu bir yıl dilerim. Zor bir dönemden geçiyoruz ama umutsuz olmamak gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@yellow canary01 bugün, yarın ve perşembe olmak üzere son 3 oyun kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasperd -- 31 Aralık 2024; 14:57:49 > -
Aşağıdaki kanal hocam.
https://www.youtube.com/@Babürler
Bu arada herkesin yeni yılını kutluyorum, umarım herşey 2025 de güzel geçer hepimiz için.
-
Kanalın adını unutmuştum, takip edeyim. İyi seneler.
-
Bugünkü Epic gizemli oyunu;
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Sifu https://store.epicgames.com/tr/p/sifu olabilir mi sizce de?
İpuçları:
* 2 oyun değil, tek oyun. AA'dan çok AAA seviyesinde denilebilir.
* Oyun Epic'de var, şu an satışta.
* Yakın dövüş tercihli görünüyor.
* Erkek/kadın seçimi var oyun başında.
* Toplamda 5 boss var.
-
Bu Megumin denen eleman ipuçlarını nereden buluyor? Epic çalışanı falan mı yoksa bir yerlerde olan sızıntıyı mı aktarıyor? Reddit üzerinden sormuştum ama cevap vermedi. Son yaptığı sızıntı da hatalı çıkmıştı zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 31 Aralık 2024; 16:40:33 > -
Sifu indie hocam 1 şık otomatik gidiyor ama diğerleri tutuyor sanırım. Kadın seçimi var mıydı onu hatırlayamadım uzun zaman oldu oynayalı...
-
Arkadaşa Black List dedin morelim bozuldu çünkü aklıma direk The Blacklist adlı dizinin saçma şekilde biten final bölümü geldi morelim bozuldu.
-
Kadın seçimi de var toplam 5 boss var. Ne yazık ki oyun bende steamde var :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunyao -- 31 Aralık 2024; 17:49:16 > -
Hiç bilmiyorum. Ben firma kontrolünde olan, çok üst düzey olmayan bir çalışan olabileceğini düşünüyorum. Epic biraz daha reklamı olsun, konuşulsun diye kendi kontrollü sızdırıyordur diye tahmin ediyorum. Sonuçta beklentilerin altında kalan bir oyun verse de Epic adı geçiyor, konuşuluyor 2-3 hafta boyunca.
Bir yerlerden dağılan sızıntı olsa şimdiye dek 50 farklı hesaptan yayılırdı herhalde. Ama bu eleman harici başka veren duymadım. Arada bazen çin sitelerinde konuşulduğundan bahsedildiğini gördüm sadece, onlar da nadir örneklerdi.
Epic bu eleman yoluyla tek kaynaktan speküle edilmesine kontrollü izin veriyor gibi geliyor bana.
-
Kesin sifu o zaman . İndie ve 2a oyunlar humble, amazon ve epic tarafından free/uygun fiyata alınabiliyor. 2025 yılında robocop, pasific drive, the thaumaturge, evil west ve trepang2 gibi oyunları bu üstteki firmalardan alabileceğimizi tahmin ediyorum...
Teşekkürler hocam, sizlere de iyi seneler dilerim.
-
Herkese sağlıklı, huzurlu, ve mutlu yeni yıllar. Yeni yıldan tek beklentim fromsoftware'ın yeni oyununu duyurması.
-
Öyleymiş hakikaten de:
https://www.reddit.com/r/EpicGamesPC/comments/1hqgedi/mystery_game_14_of_16sifu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 31 Aralık 2024; 18:14:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X