Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17864. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: EceliYakın , sparkplug Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (1 Mobil) - 23 Masaüstü2 Mobil
5 sn
357.695
Cevap
2.776
Favori
22.385.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş

• Mutlu yıllar

• An itibariyle 2024'ten sağ çıkmamızı kutlarım.

Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve esenlikli bir 2025 geçirmenizi dilerim dostlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Herkesin 2025'te mutlu saglikli ve huzurlu olmasi dilegiyle..

Cocukların! ve insanların ölmedigi yarınlara!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 1 Ocak 2025; 0:57:50 >
  • 2024'e göre her konuda daha mutlu bir yıl geçirmemiz dileğiyle... Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

1 yıldır konuya yazmıyordum. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Şu ödülleri alan oyunların aldığı ödülün açıklamaları bile oyunla ilgisiz, iyi ki diğer yerlerde jüri oy kullanıyor yoksa yandık. Aslında oy kullanmak için en az 50 seviye veya belirli sayıda oynanmış oyun şartı vs. getirilse güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 1 Ocak 2025; 2:47:29 >
  • oynanmış oyun neyse de 50 seviye kart basarak zaten olunabilen bir şey olduğu için para karşılığı oy hakkı satmak saçma olurdu

• Herkesin yeni yılını kutlarım arkadaşlar. Mutlu, Huzurlu ve en önemlisi Sağlıklı Yıllar.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Epic games bedava oyunları bu sene çok iyidi aynı oyunlar yerine farklı oyunlar verdi bu sene

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

6/11, daha iyi yapabilirdim ya seçimleri duygularla yapınca bu kadar oldu Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Wukong Goty'i hak eden bir oyun gerçekten. Rakip olarak Balatro vardı benim gözümde. Steam Awards'da indie kategorisi yokmuş. Balatro'ya göremeyince şaşırdım, kim aldı diye bakınırken fark ettim Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] En yaratıcı oynanış ödülünü alabilirdi belki ama millet bunun görüntülerine bakıp yeni bir Solitaire zannettiği için oy vermemiş olabilir Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 1 Ocak 2025; 11:20:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet müşterileri için gameon bu ay 150 TL çek verdi. Playstore dan Heavy Rain aldım. Ama sepet yapamıyorsunuz tek bir oyun ya da oyun paketi alabiliyorsunuz belki de ben beceremedim.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]oyun haberleri - merlininkazani.com
    Steam 2025’e Özel 7 Ücretsiz Oyun Veriyor
    https://www.merlininkazani.com/steam-2025-e-ozel-7-ucretsiz-oyun-veriyor-haber-127067

Böyle bir haber var ama mağazadan bakınca oyunlar ücretsiz olarak görünmüyor bende

• Bocellii kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz kısa demolar olmasın hocam ? Clickbait geldi bana paylaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 1 Ocak 2025; 13:57:59 >
  • BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt

Bana da öyle geldi ama atladığım bir yer mi var diye şüpheye düştüm. Sayfalara bakınca dediğiniz gibi demoları gördüm sadece

• Bocellii kullanıcısına yanıt

Yapay Zekaya yazdırılmış haber. Muhtemelen chatgpt. Üstüne Clickbait atmışlar. Kendisine saygısı olan artık bu dandik kazana girmez.

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Bundle haber uygulamasından telefona bildirim gelince girip gördüm ben de, normalde takip ettiğim bir kaynak değil.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 1 Ocak 2025; 16:48:0 >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

çok sağolun, unutmuştum ben bu ay. meret hemen bitiyor biraz gecikip ayın 2'sine falan sarkınca. aldım sizin yorumu okur okumaz.

• Yeni yılın ilk oyunu için var mı öneriniz

• Epic'in bugün vereceği ücretsiz oyun Kingdom Come Deliverance. 19.00 dan sonra alabilirsiniz. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Savaş sistemi kötü bir oyun bence ama açık dünyası, hikayesi ve görevleri enfestir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 1 Ocak 2025; 18:30:53 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.