Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17869. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 50 Misafir (25 Mobil) - 31 Masaüstü26 Mobil
5 sn
357.391
Cevap
2.774
Favori
22.341.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş

billbil-kun (@billbil_kun) adlı kullanıcının medya gönderileri / X

Bu arkadaş da ilk oyun olarak duyurmuş. Yanlış hatırlamıyorsam geçen senelerde de bir oyun verip 1 hafta bekliyordu.

• Kim ne derse desin epic'in bu yılbaşı verdiği oyunlar çokta iyi değildi. Ghostrunner 2 ve hotwheels oyunu dışında çoğu oyun ya daha önce verildi, verilmeyenler de oynamaya değmeyecek oyunlar oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuqeN -- 3 Ocak 2025; 0:18:29 >
  • MuqeN kullanıcısına yanıt

Ben çok da iyi bilmiyorum ama bir Redacted için yeni oyun deniyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Epic 16 oyun vermeyecek miydi? 15 oldu ya da ben eksik saydım. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Edit. evet 16 demişler, bugün ile birlikle 15 oldu ve bitti.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Epic dün yeni oyun verdiğinde başlangıçta yine geri sayım sayacı vardı. Sonradan değişiklik yapmışlar demekki.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Şans meselesi tabi buna sebep olanlar açgözlü firmalar

• Redshift kullanıcısına yanıt

Yurtdışına tekrar gitme imkanı olmayan kimseye ekran kartını yurtdışından tavsiye etmem.Bozulduğunda tekrar yurtdışına gittiğiniz döneme denk getirip hallettirirsiniz en azından.

• Ttnetin verdiği 150 lira Playstore koduyla Ssport üyeliği aldım
  • techolay sosyal
    Ücretsiz: Amazon Prime'dan Eastern Exorcist ve The Bridge
    https://techolay.net/sosyal/konu/amazon-primedan-eastern-exorcist-ve-the-bridge.78593/
  • Silent Hill'in diğer oyunlarının remake'i yapılır mı acaba?

• MuqeN kullanıcısına yanıt

benim için; ghosrunner 2, dredge, wizard of legend ve hell let loose ve çok iyi oldu. vampire survivors, sifu çok iyi oyunlar ama bende vardı. kingdom come ve control defalarca verildi ama bunlar da çok iyi oyunlar. redected ve kill knight güzel görünüyor oynanır. genel olarak iyiydi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 3 Ocak 2025; 22:36:11 >
  • Epic Gizemli Oyunlar 2024-2025 Listesi ve DRM Durumları:

1. The Lord of the Rings: Return to Moria (12––19 Ara 2024)

✅ (Oyun exe kısayolu oluşturup hedef adres sonuna "-EpicPortal" eklenerek DRM-Free başlatılabilir.)

---

2. Vampire Survivors (19–20 Ara 2024)

✅ (Çevrimdışı iken direkt oyun exe'sinden çalıştırılabilir. Online iken ise Epic Games'e bağlantı gerektirir.)

3. Astrea: Six Sided Oracles (20–21 Ara 2024)

✅ (Sadece online olarak başlatılabilir, overlay atlanabilir gerçi. Offline durumda oyun sonsuza dek yüklemede kalır.)

4. TerraTech (21–22 Ara 2024)

✅ (Oyun exe kısayolu oluşturup hedef adres sonuna "-EpicPortal" ekleyerek DRMsiz başlatılabilir.)

5. Wizard of Legend (22–23 Ara 2024)

✅ (Oyun exe kısayolu sonuna "-AUTH_PASSWORD=" ekleyerek. Ya da "EOSSDK-Win64-Shipping.dll"i silerek.)

6. Dark and Darker - Legendary Status (23–24 Ara 2024)

❌ (Baz oyun için DLC. Sadece Online Multiplayer.)

7. DREDGE (24–25 Ara 2024)

❌ (Epic Games Launcher gerektirir.)

8. Control (25–26 Ara 2024)

✅ (EGL üzerinden kurulum sonrası DRM-Free. Direkt oyun exe'sinden çalıştırılabilir.)

9. Ghostrunner 2 (26–27 Ara 2024)

✅ (Oyun exe kısayolu oluşturup hedef adres sonuna "-EpicPortal" eklenerek DRM-Free başlatılabilir.)

10. HOT WHEELS UNLEASHED (27–28 Ara 2024)

❌ (Epic Games Launcher gerektirir.)

11. KILL KNIGHT (28–29 Ara 2024)

✅ (EGL üzerinden kurulum sonrası DRM-Free. Direkt oyun exe'sinden çalıştırılabilir.)

12. Orcs Must Die! 3 (29–30 Ara 2024)

✅ ("/OMD/Binaries/Win64/OMD-Win64-Shipping.exe"ye kısayol oluşturup sonuna "-EpicPortal" eklenerek DRMsiz.)

13. [REDACTED] (30–31 Ara 2024)

❌ (EGL dışında oynamaya çalışıldığında Segfault hataları çıkıyor ve overlayi kapatıyor.)

14. Sifu (31–01 Oca 2025)

✅ (Oyun exe kısayolu oluşturup hedef adres sonuna "-EpicPortal" eklenerek DRM-Free başlatılabilir.)

15. Kingdom Come: Deliverance (01–02 Oca 2025)

❌ (EOS'u başlatamadığı için EGL dışında oynamaya çalışıldığında başlamayı reddediyor.)

16. Hell Let Loose (02––09 Oca 2025)

❌ (Sadece Online Multiplayer.)

Epic Games Store üzerinde 03.01.2025 itibarıyla toplam 2052 oyundan 513DRM'siz görünüyor:

List of DRM-free games on Epic Games Store

https://www.pcgamingwiki.com/wiki/List_of_DRM-free_games_on_Epic_Games_Store

Bazıları hiç bir işlem yapmadan direkt oyun exe'sinden çalıştırılabiliyor, bazıları için küçük düzenlemeler gerekebiliyor. EGL'siz ve/veya Offline ve/veya DRMsiz oynamak isteyenler göz atabilir. EGL ayarları ile (?) ; legendary veya Heroic kullanarak da bazı can sıkıcı kısıtlamalardan kurtulunabiliyormuş bu arada.

Çok önemli bir konu olmasa da not düşelim, işe yaradığı durumlar olacaktır.  

• Baldur's Gate 3 sizce ne zaman %20'nin altında indirim görmeye başlar?

• Be-Mine kullanıcısına yanıt

Paylaşım için teşekkürler. DRM siz başlatmanın bize ne gibi bir yararı oluyor tam olarak? Sisteme daha az mı yük bindirmiş oluyoruz?

• Jason Schreier’ın 2025 Oyun Sektörü Tahminleri:

Grand Theft Auto 6 ertelenebilir. Ama Silksong sonunda çıkabilir. Half-Life 3?

Schreier, GTA6’nın geliştirilme sürecinin göze alındığında oyunun 2026’ya erteleneceğini tahmin ediyor.

“Eğer oyun dünyasını yakından takip ediyorsanız ama Hollow Knight: Silksong hakkında hâlâ bir şey duymadıysanız, bu yıl mutlaka duyacaksınız. İlk olarak 2019’da duyurulan bu bağımsız yapım, yıllardır bekleniyor ve bir tür “bekleme esprisi” haline geldi. Ancak bu yıl nihayet çıkacağına ve milyonlarca kopya satacağına dair güçlü işaretler var.

Half-Life 3 Duyurulabilir

Valve’ın efsanevi Half-Life serisinin yeniden canlanacağına dair söylentiler giderek güçleniyor. Serinin son ana oyunu Half-Life 2, 2004’te çıkmıştı ve devamı hiçbir zaman gelmedi. Ancak 2020’de VR oyunu Half-Life: Alyx ile geri dönen bu kült seri için bu yıl resmi bir Half-Life 3 duyurusu yapılabilir. Yalnızca 20 yıllık bir bekleyişten sonra!”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 4 Ocak 2025; 10:32:12 >

• s1LENT kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım drm oyunları usb belleğe kopyala yapıştır yaparak Başka bilgisayarda launcher'a gerek olmadan oynayabiliyorsun
  • İndiana Jones

4Gb 3050 laptopta

566.14 sürücüsünde 20 kare olarak oynanabiliyor.

Nvidia app kurulursa çalışmıyor.

Daha yeni sürücülerde vram yetmiyor hatası veriyor.

Lossles sclaing ile 40fps de oynanabiliyor.

• pphammer kullanıcısına yanıt

4gb vram büyük sorun olmaya basladi malesef ..1650 ti'li laptop'um da benzer sorunlari yasiyorum malesef .

• pphammer kullanıcısına yanıt

Benimde 1060 6gb var vram yetmiyor uyarısı vermişti.Sildim dediğiniz gibi yapayım o zaman.Cok sağolun.

• Bu vram ve ekran kartlarıyla ilgili bir yerlerde, oyun geliştiricilerin artık oyunları optimize etmemesinin yanında, sırf yeni ekran kartı pazarı şenlensin diye yüksek sistem gereksinimi için anlaşmalar yaptıklarını okumuştum.
    Bana çok inandırıcı gelmedi.

Bu arada, sene içerisinde uzaylı istilası bekleniyormuş.

Herkese iyi kandiller.
  • Yanfo kullanıcısına yanıt

lossless scaling 4080 4090 gibi kartlarda da kaliteyi daha da iyi yapıyor mu? youtube video larında bile iyileştirme yapıyor diye hatırlıyorum doğru mudur?

uzaylı demeyin alınıyırolar. bir dost demeliymişiz

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.