Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17870. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fortuneteller Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü2 Mobil
5 sn
357.423
Cevap
2.775
Favori
22.347.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş

Youtube videolarında ve maçlarda gözle görünür fark oluşuyor

• phalantan kullanıcısına yanıt

4080 değilde 1650 gibi düşük bir kart ile testler yapıyorum birkaç gündür. Oyunlarda çok stabil değil, film veya YT videolarında ise gözle görülür fark ettiriyor. İndirimde 80 küsüre düşmüştü sanırım, parasını hak ediyor alınabilir.

• losslesss scaling özellikle emülatörlerde ciddi iş yapıyor. rpcs3 ile god of war 3 te denemiştim direkt akıtıyor oyunu

• thewolfamongus kullanıcısına yanıt

dx9 api ye sahip eski oyunlarda deneyen oldumu? Misal red alert 3 gibi 30 fps e kilitli oyunlarda 60 fps oluyormu?

• Beyler bf 2042 alinirmi 40 TL civarıydı MP sariyormu
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt

Korsan indireyim desen daha çok para harcarsın hocam. 40 TL dediğimiz para 1 dolar. Döner alınmıyor. Oyun kötü değil. Alınır o paraya

• Mark Selby kullanıcısına yanıt

BF 2042 mp güzel ben severek oynuyorum. kalabalık bir oynayıcı kitlesi var maçlar hemen bulunuyor. BF1 de oynuyorum ona göre biraz daha kolay modern silahlar ve harita dizaynından dolayı. ama indirimler bitmiş olması lazım.

• Yanfo kullanıcısına yanıt
    Bg3 te her oturuşumda yaklaşık 3 saat kadsr bir arpa boyu ilerliyorum sizde de böyle mi etrafı araştırmaktan incik boncuk toplamaktan kendimi kaybediyorum. Managment yapmaktan manyak oldum keyifte alıyorım ama oyun uzun bir zman bitmeyecek gibi benim için 😁😁
  • ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Aynen de öyle.
    Onun için biraz yorucu olabiliyor, oynanış tarzına göre.
  • Yanfo kullanıcısına yanıt
    D&d serüvenine çok çok uzun yıllar önce başlamıştım ama Tabi o yıllarda varoş kesime çok uzaktı bu tür kutu oyunları falan.video oyunları ile tanıştım fakat o dönemleri çok hatırlamıyorum bi şekilde devam etmedi. Divinity ile giriş yapmıştım ciddi şekilde bu seferde god olmak için oynuyordum aptal gibi video üzerine video izleyip güçlenmek istiyordum bu da yaptığım en yanlış şey oldu. Bg3 ü şuan kafama göre karekterlere rp yaptırarak oynuyorum karış kadar bölgede yapabildiğim herşeyi yapıp yoluma devam ediyorum. Acayip keyif aldım. Bu bitsin sırada rouge trader var ondan sonra divinity ye tekrsr girişeceğim iyice bu türü yiyip bitirdikten sonra path finder girerimudiye umut ediyorum 😁
  • ScreamEagles kullanıcısına yanıt

Ben oyun çıktığı sıralar hızlı hızlı 130 saatte bitirdim. Bence ilk oynayış biraz daha yüzeysel olmalı, eğer 1'den çok kez oynanacaksa çok detaylı oynamak sonraki oynanışları baltalayabilir. Oyun kafamdan biraz daha silinsin tekrar başlayacağım  

• İyiden iyiye 1 haftadır HL3 haberleri çoğaldı, bu sene kesin duyurulacak deniyor, Pcye özel olarak çıkacak ve devrimsel olacağı söylenen bir oyun ile artık konsollar dekoratif ev malzemesi olarak kullanılır 

• ultralisan kullanıcısına yanıt

GTA 6 çıkınca da biz dekoratif malzeme olarak kullanırız PC'leri :)

3 milyar dolares gelir bekliyormuş adamlar ilk yılda.
    Herkes 100lükleri ayırsın kenara.

Hl3 de aynı yıl içinde çıkarsa, bir 50lik daha yer açsın cüzdanında.

Dünyanın oyunu çıkıyor her yıl. Bunları aldık diyelim; ne ara açıp oynayacağız acaba?
  • O zamanlı exc hocam 1 yıla pcye gelir ama Steam salmaz HL3'ü başka yere

@Yanfo benim çok acelem olmuyor öyle ölüp bittiğim beklediğim bir oyun değilse, yavaştan oynuyorum birikince içim darlanmıyor artık böyle böyle aldığım ve oynamayı bekleyen 60 oyun istek listesinde 80 oyun oldu ona rağmen 2024 yılında günde ortalama 2 saat ile 30 oyun bitirmişim  

Total War Empire 2 ya da Medieval 3 için belki yıkarım o düşünceyi, + Witcher 4, Gta6 vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 5 Ocak 2025; 13:10:11 >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

5 ay önce 593.4 TL ödeyip 1 yıllık üyelik almıştım şimdi 999 Tl olmuş galiba. İnstagram da öğle reklam gördüm.

• Steam de 8 oyun bedava diye bi haber gördüm

https://www.gamingbible.com/news/platform/steam/steam-8-free-games-keep-forever-163000-20250103

Steam HL3 çıkarırsa merak ediyorum modaya uyup yüksek sistem isteyecek şekilde mi çıkaracak yada steam kullanıcıları arasında ara ara yaptığı sistem donanım anketine göre mi oyunu çıkaracak.

https://www.donanimhaber.com/steam-donanim-anketi-aciklandi-iste-en-populer-ekran-kartlari--186037

• phalantan kullanıcısına yanıt

Oyunlarda stabil çalışmadığı gibi gecikmeyi de çok ciddi arttırıyor. DLSS Frame Generation varken hiç gerek yok. Ama 24 kare/saniye çekilen dizi film gibi özellikle anime içerikleri akıcı bir şekilde 60 FPS gösterebiliyor.

Oyunlardan çok dizi film video gibi içeriklerde kullanılacak bir uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 5 Ocak 2025; 15:18:55 >
  • Half life 3'ün stean deck'e de çıkacağını düşünüyorum haliyle sistem gereksinimleri aşırı yüksek olmayacaktır.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.