Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17868. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 49 Misafir (24 Mobil) - 31 Masaüstü25 Mobil
5 sn
357.391
Cevap
2.774
Favori
22.341.978
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş

Ben alıp iade etmiştim zamanında. Single yoktu o dönem muhtemelen şimdi de yoktur. Multisi de zordu ve pek keyifli değildi. Ama ücretsiz sonuçta türün meraklıları şans versinler.

• fbyram kullanıcısına yanıt

Aynı şey değil.

Üstteki mesajda "Videoya baktığınızda rtx4090 fiyat olarak bahsettiğiniz ekran kartından 4-5 kat daha pahalı neredeyse" demiştiniz. O zaman 7900xtx 7-8bin tl olması lazım ki dediğiniz olsun. O zaman 7900xtx 30k idi.

• Playstore Gameon kampanyasındaki miktar 150 TL'ye çıkarılmış. Ancak 150 TL şeklinde bir PS Bakiyesi olmadığı gibi sepet uygulaması da yok. Bu sebeple 3x50 TL alımı da yapılamıyor. Belki 250 TL alımı için 150 TL indirim düşünülebilir ancak kimse bu şekilde para vermeyecektir.

• r3ally kullanıcısına yanıt

Öncelikle konu 7900xt. 2 sene önce 20kya alınan ürün şuanda 30a alınıyorsa onu önereceğim tabi ki. Zamanında da dazla para vermişsin şuanda da ederinin 2 katına satılıyorken mi önerelim?

• phalantan kullanıcısına yanıt

İkisi arasında seçim yapılıyor olsa çoğu kişi Lies of Pi tercih eder gibi geliyor bana, ben dahil. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

İşin ilginci elemanın tahmini ile diğerinin verdiği ipuçları birbirini tutuyor görünüyor, o yüzden HLL doğru çıkabilir.

İkisi de olmasa, A Plague Tale: Requiem verilse mesela, çok daha fazla sayıda oyuncuya hitap ederdi muhtemelen. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Edit: HLL verilecekmiş;

https://www.reddit.com/r/EpicGamesPC/comments/1hrvlo3/mystery_game_16_of_16hell_let_loose

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 2 Ocak 2025; 18:28:51 >

• Steam dolara geçmesine rağmen, eskisine göre az da olsa oyunları oradan almaya devam ediyorum. 2025'e girmişken, 2023 ve 2024 yıllarında oyun satın alımlarımı karşılaştırdığımda üzücü bir tabloyla karşılaştım. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  2023 yılında 40 oyuna verdiğim parayla, 2024 yılında sadece 4 oyun alabildim. Bu yıl da benim için bu durum çok değişmez. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• emaka kullanıcısına yanıt
    Ben de eskisi gibi bakiye olarak yüklenecek diye dünden beri kodu deniyorum diyorum niye çalışmıyor. Sizin yorumunuzdan sonra fark ettim, teşekkürler. 150 liralık bir oyun satın alıp deneyebilirsiniz sanırım, indirim kodu kısmına giriliyormuş.
  • Be-Mine kullanıcısına yanıt

Ağır 1 Oyun Her Oyuncu Oynamaz

Tek Mermide Game Over "Öğrenmesi kolay, ustalaşması zor" Diyor Yapımcı

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Hocam DLSS ve Ray Tracing'i beğenmeyenlerin ekseriyeti (kendi tecrübemde) AMD ekran kartı kullananlar oluyor. Siz de öyle misiniz?

Ray Tracing ile ilgili dediklerinize çok laf etmem ama DLSS'i aktif olarak şimdiye kadar 30 civarı oyunda kullandım. Hiçbir oyunda DLSS açık mı değil mi Options kısmına girmeden anlayamıyorum. Frame Generation öyle değil, kendini biraz belli ediyor ama en son güncellemelerle birlikte DLSS bazı oyunlarda daha bile iyi görüntü veriyor.

AMD çok ısınır algısı nasıl çoktan geçmişte kalmışsa DLSS kötü algısının da öyle olması lazım artık. Eskidendi o DLSS'in görüntü kalitesini bariz düşürmesi. Günümüzde Performance veya Ultra Performance açmıyorsanız anlamanız cok zor.

AMD FSR'ı ekranı çamur haline getiren rezil bir çözümden çıkartıp DLSS kalitesine getirene kadar Nvidia bu konuda rakipsiz. FSR'ı pek çok oyunda pek çok farklı ayarda denedim. Denemeden konuşuyor da değilim. Rekabetten yanayım, o yüzden umarım FSR gittikçe gelişir de Nvidia da tekel haline gelmez.

• emaka kullanıcısına yanıt

Ben 100 tl koyup 250 liralik playstore bakiyesi aldim. Onunla da xbox hediye karti aldim.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

@Gokyabgu Kendisi bize , yine muhteşem bir eseri Türkçe kazandırdı. SEVENLERİNE DUYURULUR !

Kendi elinden cevrilmiş Rpg oyunlari mutlaka oynayin deneyimleyin.. Dragon age originsin baş cevirmenidir ))

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    TR gelince hemen çektim bu indirimlerde.

BG3 ve bu oyun bi harika dostum!
  • Yanfo kullanıcısına yanıt

Ya bazi Strateji oyunlarinin Türkçesi yoktu , Boşluktaydim . Bu oyunun duyurulması benim icin nimet oldu. Oyuna başladim bakalım. Uzun bir maraton bekliyorum.

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık 30 saati devirdim oyunda ve bayıldım.. tabi bg3 ayarında değil oyun ama atmosfer ve hikaye gerçekten güzel şuana kadar. Ayrıca warhammer 40k evrenine dair acayip bir ilgi uyandırdı bende. Şimdi kitaplarını animasyonlarını vs araştırıyorum
  • Ben Epic'ten Banishers bekliyordum.
    Galiba geliştirici stüdyo da kepenk indirmiş.
    Üzüldüm açıkçası.
    Keşke daha iyi satış rakamlarına ulaşabilseydi oyunları.
  • Yanfo kullanıcısına yanıt
    Keske Verseler Banishers Zirve Olurdu
  • Kasvetli bir sabah kullanıcısına yanıt

Tek makul seçenek xbox bakiyesi bence de. Store'da oyunlar güzel indirim alınca oradan bir şeyler alınabilir bu sayede.

• Epic 16 oyun vermeyecek miydi? 15 oldu ya da ben eksik saydım. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Edit. evet 16 demişler, bugün ile birlikle 15 oldu ve bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 2 Ocak 2025; 22:16:39 >

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Return of Moria vermişti ilk gün.

• gencer33 kullanıcısına yanıt

Duyurum burada, 12-19 Aralık arası verilen normal bir oyundu o. Günlük yılbaşı sürprizleri o hediyeden sonra başladı diye biliyorum.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.