Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: imjohnnystark Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 22 Misafir (4 Mobil) - 19 Masaüstü4 Mobil
5 sn
358.691
Cevap
2.778
Favori
22.524.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
589 oy
Öne Çıkar
Giriş

İlk defa Choice aboneliğini tecrübe ediyorum; kafam karışmıştı. Teşekkür ederim açıklayıcı mesajınız için. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Oyunlar bana da o kadar kötü gelmedi; ''idare eder''in bir seviye üstü gibi.

• Drago kullanıcısına yanıt

O zaman düzeltmişler demek ki burada ben dahil çok insan 49 liralık paketi almıştı yıllar boyunca.

• Wilds hearts en fazla 10.5 dolara düşüyor. Birçok kişi 100 saat üstü oynayıp beğenmiş. 3a oyun sonuçta pakette geliyor burun kıvırmaya ne gerek var? Homeworld3 10-12 saat hikaye varmış bakmamıştım. Türkçe de var. Online kısmından dolayı beğenilmemiş. Online ile işiniz yoksa 30 dolarlık oyun eklenmiş? Zau da keyifli bir metoidvania denilebilir. Pasific drive da eh işte. 12 dolara gayet iyi paket olmuş. Sorun optimizasyondan dolayı veya o line kısımlardaki eksiklikler nedeniye çıktığı zaman beğenilmeyen oyunları eklemişler, oyunların kendilerinde şuan sorun yok sanırım.

Robocop, evil west, banishers, yakuza ishin veya personalardan biri pakete eklense daha güzel olurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok düzeltmemişler. Son adıma kadar geldim, fiyat değişmemiş. Hala bu paket mevcut, almak isteyen arkadaşlar yanlış bilgilenmesin diye paylaştım. @Drago

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 5 Mart 2025; 1:48:2 >
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andune Tiwele -- 6 Mart 2025; 2:40:13 >
  • Pasific drive alınık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kodları aldığımızda satıcıya gidiyor mu Ona göre alacağım da yani bu satan kişi kodu direkt satıcılardan mı temin ediyor yoksa illegal işler mı yapıyolar aydınlatabilir misiniz?

eneba
    Kingdom Come: Deliverance II (Gold Edition) Steam PC key en iyi fiyata satın alın
    https://www.eneba.com/tr/steam-kingdom-come-deliverance-ii-gold-edition-pc-steam-key-row
  • Tüm mart humble bundle 300 TL ye satıyorum

• Yuntech89 Y kullanıcısına yanıt

Oyun ilk günden geliyor Gamepass'e hocam.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]xbox.com
    Clair Obscur: Expedition 33: 24 Nisan'da Satışta | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/expedition-33
  • AhmetBY1 A kullanıcısına yanıt

eneba kinguin gibi siteler gri marketlerdir. bu siteler resmi/legal satıcılar değildir. yani oyun yapımcısından edinmezler kodları.

satılan keyler illegal yollardan edinilmiş de olabilir olmayabilir de.

genellikle bu sitelerden satılan kodlar illegal değildir. yani çalıntı bir kart ile falan alınan kodlar değildir. fakat tam olarak legal de değildir. mesela yapımcı oyun kodlarını insanlara, yapımcılara gönderiyor, bu kişilerdeki kodu satıyorlar size.

ikinci senaryoda çok da illegal bir durum yok ama tabi bir nevi karaborsacılık var. yapımcıya bir kazancı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluepaw -- 5 Mart 2025; 10:35:56 >
  • Yaklaşık 2 yıldır choice üyesiyim sadece 2 ay skip ettim ama bu ay kadar kötüsünü görmedim. 8 dolara dağıttıkları promosyonun acısını çıkarıyorlar.

• gta v enhanced edition deneyen var mı, teknik anlamda eleştiriler çok gibi. gaming laptop kullanıyorum, yüksek çözünürlükle de pek işim olmaz benim gibiler için çok şart değil gibi gözüküyor, yanılıyor muyum? boşa indirmeyelim internetim de yavaş. tecrübe eden var mıdır?

• kasperd kullanıcısına yanıt

Deneyim edecek bir sey yaktiginiz elektrige degmez. Gta 6 arifesinde pc gibi bir platform icin grafik guncellemesi cikariyor aymaz herifler. Guncelleme dedikleri de yillardir konsollarda olan ray tracing gibi zimbirtilarmis. Seneler once gelmesi gereken seylermis yani.

ray tracing fullemezsen yok o da fullediğinde fark yapıyor yoksa yine fark yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben dün indirdim. Bir saat kadar da deneyimledim. RT ayarlarını açınca bir tık güzelleşiyor tabi yansımalar falan ama çok da elzem bir fark yok yani. Yağmurlu havada biraz hoş geldi gözüme su birikintileri falan o kadar. İndirseniz de olur indirmeseniz de.

Her türlü indirin. Perf anlamında iyileştirmeler yapıldı. AA yeni sürümde daha performanslı dlss ile. Msaa’ya gerek kalmıyor.

rt kullanmasanız da indirin. Dualsense varsa tetikler kullanılıyor konsoldaki gibi olmuş efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 5 Mart 2025; 13:39:28 >

Atla deve gibi fark yok arasında. Oyuna ışıklandırma ekleyelim derken kaç senelik oyunun optimizesini bozmuşlar. Bence değmez ama siz bilirsiniz.

• Prime'dan pc için oyun kodları geldi, konsolda oyun oynadığım için buraya paylaşmak istedim. Sanırım microsoft store'da ve gog.com'da geçerli emin değilim denersiniz arkadaşlar.

Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut

4RHHB86507352A1389

Wolfenstein: Youngblood

H6PVV-VRH2T-9WGFR-GHWGJ-PR3XZ

BioShock 2 Remastered

4CE8CCDF08D26947A9

BioShock Infinite Complete Edition 

3TLREA90A95879E279

The Outer Worlds (gog.comda geçerliymiş)

K7HMA386791FADCB0D

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Oo iyimiş bu guzel haber icin tesekkurler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Andune Tiwele kullanıcısına yanıt

Hocam, biraz daha küçük ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Bunda detaylar tam olarak görünmüyor da... Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.