Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17990. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ffrisby , ffrisby Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 48 Misafir (9 Mobil) - 40 Masaüstü10 Mobil
5 sn
359.825
Cevap
2.787
Favori
22.657.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
594 oy
Öne Çıkar
Giriş
    deluxe paketi aldım teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Edit: sorunu cozdum arkadaslar. Sorun ben VPN kullanarak kendimi Turkiye'de de gosteriyor olsam da windows isletim sistemi kaynakli saniyorum bunlar benim Turkiye'de olmadigimi goruyor. IOS telefonumdan Turkiye'de ki bana ait IP adresinde bulunan VPN e baglanarak kabul etmeyen kartimi ekleyebildim. IOS'da konumumu tespit edemiyor sayin microsoft Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Merhaba, GamePass Ziraat Bankasi atm kartimi kabul etmiyor. Ayni karti farkli yerlerde ve steam'de kullanabiliyorum. Amerika'dayim, IP adresim kaynaklidir diye dusundum ve Turkiye'de sadece bana ozel IP'de kurulu VPN'im var, yani IP adresim de Turkiye. Ziraat Bankasi kartlarinda mi sorun var ya da baska bir sorun mudur bilginiz var mi ? Tesekkurler.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 19 Nisan 2025; 10:10:49 >

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Alacağım gibi bir tane :)

• MyABANDONWARE'de dolaşırken, Duke Nukem'in 1991'deki ilk oyununun sayfasında, GOG'ye benzeyen bir site keşfettim. Yaptıkları açıklamaya göre, 2008'de kurulan bir şirketmiş. GOG'deki gibi, DRM-Free, eski oyunlar ve güncel oyunları da satıyorlar dolarla. Daha hiç alışveriş yapmadım ama belki indirim dönemlerinde işimize yarar:

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]zoom platform
    ZOOM Platform - DRM-free Games. Retro re-releases and more!
    https://www.zoom-platform.com
  • Ormanci kullanıcısına yanıt

oluyor hocam xbox gamepad destekli her türlü oyunu oynarsınız jiroskopla direksiyon gibi

• Uzun süredir Baldur's Gate 3 ü oynamayı erteliyorduysanız isabet olmuş. Şimdi başlamak için güzel bir zaman.

Final Patch yaptılar ve artık hikayeye eklenecek birşey olmayacağını açıkladılar. Sadece fixlerle ilerleyeceklermiş bundan sonraki patch lerde. Aşağıda kendi yaptıkları açıklamayı görebilirsiniz:

Sizlerin sevgisiyle, Baldur’s Gate 3 hayal bile edemeyeceğimiz bir efsaneye dönüştü.

Bu tutkuyla sonsuza dek detayları düzeltip, ince ayarlar yapabiliriz —

Ama o zaman, yeni bir macera asla başlayamaz.

Bu yüzden söylüyoruz:

8. Yama, yeni içerik getirecek son güncelleme olacak.

Küçük hata düzeltmeleri dışında,

artık yeni hikâyeler, yeni karakter gelişimleri,

ya da yoldaşlara dair büyük değişiklikler gelmeyecek.

Anlatmamız gereken hikâyeyi,

anlatmamız gerektiği gibi anlattık.

Onu güçlü, etkileyici ve unutulmaz kılmak için

kalbimizi ortaya koyduk.

Şimdi ise kendi iç kaosumuzu yönetmeyi daha iyi öğreniyoruz —

çünkü gelecekte,

yeni kaoslar yaratmamız gerekecek.

• phalantan kullanıcısına yanıt

Araya POE2 girince benim Baldurs Gate de yarım yamalak kalmıştı 10. saat civarında, bugün kaldığım yerden bakayım dedim ama olmadı. Yazın sıfırdan başlayıp bitirmek daha iyi olacak sanırım.

Save’den devam etmek ile yeni oyun arasında fark olacak mı?

• Mandragora: Whispers of the Witch Tree'yi ben de aldım ama Xbox uygulamasında gözükmüyor sadece Microsoft uygulamasında gözüküyor, fikri olan var mı ?

• Mandragora: Whispers of the Witch Tree - Deluxe Edition satın aldım. Şu an yükleniyor. Bir aksilik olursa haber veririm. Fiyat çok iyi

• gunnslinger kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Uygun fiyatı görünce bu sabah dayanamadım ve aldım, xbox uygulamasında görünmüyor evet ama gamepass web sayfasından yüklenebiliyor, ayrıca biraz da oynadım ve başarılı, tavsiye ederim tu tarz sevenlere.

İyi forumlar.

• Steam'de en çok oynayan oyunların oyuncu sayılarına bakıyorum da düşündüğümden daha az gibi. Yurt dışında konsol oyuncusu daha mı fazla?

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Xbox uygulamada yok dostum şu anda. Mağazadan indiriliyor. Deluxe alanlar Deluxe içeriklere de ulaşamıyor şu anda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir iki güne RE2 ile RE serisine giriş yapacağım ilk oyunu özetleyecek güzel bir video, ya da site var mıdır?

RPG oyunlari en son Knight Online ile birakmistim. Baldur's Gate 3 den cok bahsediyorlar. Tekrar mi baksam diyorum :)

En uygun steam de sanirim, 27.99 $ ?

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Haliyle hocam

Yurt dışında bir konsol 350 dolar falan çerez parası.Pc için en az 1500 dolar lazım uğraşmadan konsol alıp geçiyolar

Bizim ülkemizde konsol işi tamamen lüks oldu malesef.Ps plus fiyatları tamamen saçmalık.Oyun fiyatları zaten dememe bile gerek yok

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Aslında hiç gerek yok hep aynı klişe şeyler anlatılıyor. İnsanları zombiye donusturen virüs var ve tedaviyi bulmaya çalışıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

pc için yok sanırım ama xbox için 141 tl

• Zamanında neredeyse tüm çevremin oynadığı ama benim bir kez bile denemediğim Ultima Online sizce hâlâ oynamaya değer bir oyun mu?

• tjrr kullanıcısına yanıt

Ah be hocam bıçak gibi deldin kalbimi (:

Yani 20 yıldır hiç bırakmamış birisi olarak söyleyim, malesef değil. Sorun oyunun kendisinde değil bu arada, sorun insanlarda.

-Yeterli sayıda kişi oynamıyor artık, zaten oynayan kitle +30 çoğunlukla iş güç, ev, çocuk derken vakit ayıramıyor.

-Öğrenmesi çok zor bir oyun. Yanınızda bir bilen olmadan neredeyse imkansız oyunu kavramyamazsınız. Çünkü her şey komutlarla ve macrolarla çalışıyor. Birinin bunları size tanıtması ve izah etmesi gerekiyor.

-Serverlar genelde PvP odağına döndü. 3-5 günde full char kasabiliyorsunuz. Nebula'da 6 ayda GM olamadığımız skiller oluyordu. İşler kolaylaşınca kıymet azalıyor.

-Bunun yanında oyun dinamikleri fazla çeşitlendi suyu çıktı. Yani o eski sade halini hiç bir şeye değişmem, o günlerden eser kalmadı.

-Serverlar ayakta kalabıilmek için çeşitli imtiyazları para ile satıyor. Son yıllarda Pay to Win durumu oluştu serverlarda. Ancak bu da olmasa dediğim gibi kimse saatlerini bir silah elde etmek için harcamaz artık.

-Hadi diyelim harcadı, server kapanıyor onda emek boşa gidiyor. Ya da server para dengesinin ayarını kaçırıp arada bir Item Reset atılıyor, hop emekler yine boşa gitti. Bir noktadan sonra yoruyor bu durumlar.

-Oyun yapıları genel olarak çok değişti, devir hız devri. Bizim yaş grubu bile artık bu kadar sabırlı değil. Z kuşağı hiç değil. Dota'nın bile Turbo Mod'u çıktı, düşün insanlara 45 dakikalık odak süresi bile fazla geliyor artık. Bu eski RPG oyunlarında günlerce bir görevi yapmak için uğraşır, bir Rare Set tamamlamak için 15-20 gün maden kazardık (:

Yani 30 madde daha yazarım buraya şimdi de gerek yok. Biz en güzel döneminde en güzel haliyle oynadık bu illeti. Okul bırakan arkadaşlar, nişan atan abiler, internet cafe için babasının cüzdanından para aşıranlar, neler gördük neler geçirdik. Benim hala Ultima'da tanışıp arkadaşlığımı sürdürdüğüm insanlar var. Sürekli görüşmesek de bir şekilde irtibatta kalabildik sosyal medya vs. Çok özel bir dönemdi ve çoktan kapandı. Hayatımdan en çok zevk aldığım yıllar UO'nun pik dönemleridir. Hayatımın en çok dayakla geçen bölümü de yine aynı döneme denk gelir (: Tahminimce bir 7500 saatim rahat vardır UO'da (macrolar hariç). İnanılmaz bir deneyimdi, pişman değilim, yine olsa yine yaparım.

---ULTIMA ONLINE, HAYAT OFFLINE---

Edit: Neredeyse tamamı UO yapımcı ekibinden oluşan Albion Online bakabilirsiniz. Dinamikleri, iç yapısı oldukça benzer, güncel grafikler ve kalabalık oyuncu topluluğu mevcut. Ben bir bakıp çıktım ama kuzenim ve bir kaç eski UO tayfası baya sardı bu oyuna, baya da güzel olduğunu söylüyorlar. Bir göz atın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 20 Nisan 2025; 4:56:13 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.