Arkadaşlar Nvidia en son sürücüsünde sorun var. Masaüstü için olan sürümde aynı sorun var mıdır bilmiyorum ama laptoplarına kuran varsa acilen kaldırsın. 576.02 yayınlanan son sürücüyü kurmayın sürücüde ekran kartı ısı sensör'ü okuma sorunu var. Pc her açtığınız da ısı değerini farklı gösteriyor. Boşta iken ne gösteriyorsa oyun açtığınız da da aynını gösteriyor. Temiz kurulum da yapsanız denetim masasından program ekle kaldırdan Nvidia ile ilgili ne varsa silip sıfırdan da kursanız sorun düzelmiyor. Ben 572.83 numaralı bir önceki sürücüye döndüm sorun düzeldi. |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17989. sayfa)

-
-
Haberdar ettiğiniz için sağ olun. RTX 3060'li laptop var bende. Temkinli olacağım, gerekirse de dediğiniz gibi, temiz kurulum yaparım.
Edit: Noctivagant'tan gelen mesaja göre, temiz kurulumda da aynı sorun meydana geliyormuş. Nisan güncellemesini bir süreliğine yapmamak en iyisi sanırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 18 Nisan 2025; 17:29:10 > -
Ayrıca forumda dolanmakta boşta ısıtıyor kartı youtube 4k video fan çalışmadan kartı 43 42 derecelerde tutuyor forumda gezinmek nedense 49 48 derecelere çıkartıyor.
-
amdci donanımhaber nvidia kartları sabote ediyor diye yorumladım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 yıllık forum geliştiği yok kesin ondandır.
bir amdci arkadaş da söylesin durumu anlarız
-
Yeniden başlayacağım ama yeni dlc veya dlcler gelecekmiş sene içerisinde.
Onlar da çıktıktan sonra bir geri dönüş yapacağım tacirliğe.
Keza açamadığım eşlikçiler varmış. Hatta kaos lejyoneri de dahil oluyormuş ekibe.
Zamanında benimle konuşup, "sana güç bahşedem mi yiğido?" diye soran kılıcı; "tövbe bismillah, konuşan kılıç mı olur?" diye atmayaydım uzaya, açabiliyormuşum karakteri.
Neyse.
İmparator korur.
-
Uyku modu filan demiş de benim pc de uyku modu kapalı zaten
-
Fast Reboot açıksa bilgisayar kapansa bile kendisi uyku moduna giriyor. Görev yöneticisi, Performans kısmında Çalışma Zamanı var orada belirtilen süre bilgisayarın yeni açılmasına rağmen uzunsa bilgisayar kapanmamış demektir. O süreyi sıfırlamak için Fast Reboot seçeneğinin kapatılması ya da yeniden başlatma yapılması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 18 Nisan 2025; 19:19:22 > -
Outer Wilds oynamış gençler, bu oyunu tam çözüm olmadan bitirme ihtimali var mı?
Oyunda 10 saati devirdim. Tonla bilgi buldum ama ilerlemek zorlaştı. Her çıkışımda yeni bilgiler buluyorum ama yavaş yavaş baymaya da başladı. Lost gibi Severance gibi sürekli yeni gizemler ortaya çıkıyor ama çözüm yok
Şu haldeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 18 Nisan 2025; 20:16:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ge force now ultimate paketi için rtx li sistem mi lazım canlar bilgim yok bu konuda denemek istiyorum
-
sizin bilgisayar patates bile olsa rtxli sistemli paket alabilirsiniz
Hocam RTX iyi bir sistemin olsa ge force now zaten gereksinimin olmayacak. Ge force Now espirisi neredeyse tost makinesiyle bile oyun oynamana imkan verecek olması.
Ge force now olayı sen internet ile sana ait olmayan bir sistem üzerinden oyun oynamanı imkan kılması. Tapletten bile oyun oynarsın. Hatta akıllı tv uygulaması var tv kur ve tv klavye, fare veya kontrolcü bağla oyna oyunu. PC sahibi olmana bile gerek yok.
Sadece oynayacağın oyunu parasını verip önceden almış olman lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Nisan 2025; 21:54:22 > -
Şahsen xbox indirimlerinde PC için biraz ölücülük yapıp şu oyunları aldım. Belki daha önce almamış olup da almak isteyen olursa hatırlatma olur diye paylaşıyorum.
Broken Age: 8.5TL - Steam indirimsiz fiyatı 14.28 usd. Efsane oyun yapımcısı Tim Schafer yapımı bir Adventure oyunu.
www.xbox.com
Broken Age ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/broken-age/9MZZNL8J2MSZInjustice 2 Legendary Edition: 9.87TL - Steam indirimsiz fiyatı 60 usd. Güzel bir dövüş oyunu. Hikayeli tek kişilik kısmı da var.
www.xbox.com
Injustice™ 2 - Efsanevi Sürüm ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/injustice-2-efsanevi-surum/9NHM9137SSP3/0010Psychonauts: 5.75TL - Steam indirimsiz fiyatı 10 usd. Her bölümü ayrı dizayn edilmiş sürükleyici bir oyundur. İnsanların kafalarına girip oradaki sorunları çözmeye çalışıyorsunuz. Serinin 16 yıl sonra gelen ikinci oyunu Psychonauts 2 de indirimde 200tl şuan ancak steamde de indirim dönemlerinde 6usd'ye düştüğü için çok fiyat farkı olmadığından onu Steam'den alacağım indirime girince.
www.xbox.com
Psychonauts (Windows 10) ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/psychonauts-windows-10/9NCT87FKQ4GM/0010He bir de indirimle ilgisi yok Mandragora sanırım yanlış fiyattan satışa çıkmış 113tl'ye aldım. Steam fiyatı 25 usd.
-
Ayrıca Epic'in bu hafta ücretsiz verdiği Botanicula ve haftaya ücretsiz vereceği Chuchel çok güzel oyunlardır. İkisini de kaçırmayın.
-
Prime Gaming'e yeni oyunlar düşmüş:
Edit:
techolay sosyal
Steam: Sniper Elite: Nazi Zombie Army 1 ve 2 64 TL!https://techolay.net/sosyal/konu/sniper-elite-nazi-zombie-army-1-ve-2-64-tl.106169/Ücretsiz:
store.steampowered.com
Save 100% on AtmaSphere on Steamhttps://store.steampowered.com/app/753660/AtmaSphere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 18 Nisan 2025; 22:47:47 >
-
Beyler yazıldı/denendi mi bilmiyorum ama Mandragora deluxe versiyon içerisinde oyun da var gibi görünüyor ve fiyat 141TL. Paket içerisinde oyun görünüyor ama oyunun fiyatıı 800TL. Deluxe satın alırsanız oyunuda almışsınız gibi görünüyor. Denenmedi, kesin bilgi değil.
www.xbox.com
Mandragora: Whispers of the Witch Tree - Deluxe Edition ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/mandragora-whispers-of-the-witch-tree-deluxe-edition/9NM91C6WJ2SC/0010/B1R9VJCPM4Q7 -
Hocam bu oyunun fiyatı Xbox'ta yanlış çıktı. 113TL'ye almıştım bugün. Şimdi düzeltmişler 800tl yapmışlar. Muhtemelen deluxe versiyonu da düzelteceklerdir en kısa sürede. Hala alabiliyorken alın derim. Paket içeriğine bakıldığında ana oyun var gözüküyor. Denemediğim için garanti edemem tabiki ben sadece ana oyunu almıştım. Ben olsam alırdım ama yerinizde.
-
Aldım yükledim oynanıyor hocam. Oyunu kaçıranlar Deluxe alabilir.
The Last Spell (gog).com) - 6K8W8D9F76CA8E65E0
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X