< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dijital Piyano Tavsiyesi
-
-
https://www.zuhalmuzik.com/casio-px-770bk-privia-dijital-piyano-98522
Bütçeniz nedir? Bu piyano çok iyi bu bütçeye bence.
-
Max 6k.
Araştıracağım teşekkür ederim.2 el ilanlarda Kawai kdp90 buldum 2 ay önce alınmış fiyat 5.5k bu piyano hakkında bir bilginiz var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence bir müzik mağazasına gidip bir çalın öyle alın.
-
Kawai'de 110, Yamaha'da YDP 164 altı piyano almanı önermiyorum. Bu fiyat aralığında Casio çok iyi. Biraz daha artsa PX 870 var o çok efsane zaten. Fakat PX 770'de çok iyi. Kawai kdp 90 2 sensörlü. Bu dezavantajlı bir şey. Casio 2500 dolara kadar PX 770'deki tuşeyi kullanıyor. Sen düşün. Ben de Casio alacağım.
-
Evet 2 sensörlü modeller dezavantajmış yeni başlayanlar anlamaz ama ilerledikçe eksikliği fark edilir deniliyor.Benim için en önemlisi tuşe sesi hiç önemli değil.Bilgisayarımda sanal piyano sesleri mevcut 2 adet biri 60 diğeri 50 gb(Yamaha ve Steinway) bunları kullanacağım mükemmeller :)
Reis ne yaptın?
-
Henüz almadım biraz daha biriktirip Kawai Kdp120 almayı düşünüyorum.Sen ne yaptın ?
Ben ya KDP120 ya da PX870 alacağım. PX 870'e daha yakınım şu anlık. Araştırdınız mı hangisi daha iyi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal6262 -- 4 Eylül 2021; 10:4:54 > -
Aldın mı hocam ? Yeni gördüm mesajını. 1 ay içinde kesin alcam KDP 120 ile Casio AP 470 arasındayım ama kawaiye daha yakın gibiyim siz ne dersiniz ?
Öneririm gayet kullanışlı .
sesmuzikaletleri.comDigital Piano Standart 88 Tuş Hammer Action STDP304https://sesmuzikaletleri.com/index.php?route=journal2/quickview&pid=247288 keys standard keyboard
LCD ekran, Ana Ses kontrolü, Metronom,
Follow ,OKON,
Dokunma Kontrolü, Transpoze kontrolü, bölünmüş klavye ve akor,
Eşlik Kontrolü,
İkili ses, 480 ton
5 tonlu doğrudan seçim tuşları,
200 Ritim
5 ritim için doğrudan seçim tuşları,
3 pedal,
USB fonksiyonu, Midi giriş / çıkış, kayıt ve oynatma,,
Stereo ses girişi, kulaklık girişi
480 tane farklı piyano ses seçeneği vardır.
-
Şu yorumu okudum da madem bilgisayar üzerinden ses alacaksınız, o zaman niye 6k bütçe ayırıyorsunuz ki? Direkt midi klavye alsanız aynı işi görecek sürekli PC üzerinden çalacaksanız eğer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli PC üzerinden çalacağım evet ama tuşe olarak iyi olmasını istiyorum ve o da min 6k civarından başlıyor.Piyanodaki tek şey ses değil :)
Arturia klayvelerin hissiyatı piyanoya yakın diyorlar.
Vst nedir sesi nasıldır merak edenler için kendi kaydetmiş olduğum videoyu buraya bıtakıyorum.Telefonu bilgisayara bağladım,ses pc den görüntü telefondan ve evet yokluk bana telefondan piyano çalmayı öğretti 😅
Piyano Sesi:Yamaha C7
https://drive.google.com/file/d/1781_7WDSF0834INLSlYqbGXVP2JPJnmi/view?usp=drivesdk
Hocam vst'nin tam adı nedir?
Pearl Concert Grand
Neredeyse 2 yıldır piyano vstleri denerim en iyilerinden birisidir bu.Bir diğer önerim de Hammersmith Pro o da steinway kaydı ikisi de mükemmel.
Addictive Keys de çok iyi bence. Hem Studio Grand (Steinway Model D) hem de Electric Grand (CP-80) pluginleri var bende de. İkisi de ayrı güzel. Hafif reverb ekleyince tadından da yenmiyor.
-
Evet Addictive Keys de gayet başarılı.Dediklerimi ya da aynı seviyede olan vstleri denediniz mi bilmiyorum ama denedikten sonra Addictive Keys neymişki dersiniz :) Ben telefondan çalarken çok keyif alıyorum birde piyanoya bağlayıp deneyebilsem başından kalkmam galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X