Şimdi Ara

Dijital piyano tavsiyesi rica ediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir org alarak piyano çalmayı öğrenmeyi denedim ve bir süre yol aldıktan sonra şimdide dijital piyanoya geçiş yapmak istiyorum ne yazıkki çok param yok

Casio Cdp 120 ve alesis cadenza ilk düşündüğüm marka modeller

Bunlar hakkında yorum ve farklı öneriler bekliyorum

Şimdiden herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaziarena -- 30 Ekim 2014; 11:59:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam zuhalin stoklarında var mı yok mu emin değilim ama Kawai ES100 var. Tuşesi falan bütçe piyanolar arasında bulabileceğinin en iyisi. Eğer stokta varsa sen sen ol onun aşağısını alma, pişman olursun.
  • Kardeşim benim bütcen sınırlı oldugunu sölemişsin sana önerim düşünürsen 1500 tl civarında yardımcı olurum

Dijital (Sessiz) Piyano Manuel Raymond MRP88BK

Özellikleri: Gösterge: LCD Ekran.

Tuşlar: 88 Tus; Tus hassasiyeti ÖZELLİĞİ taşıyan, orjinal piyano Tus EBATLARINDA tuştakımı.

Enstrüman Ses: 128 GM kaldırılamaz Enstrüman ses seneği. 2 ettik müzik 8 çeşit halk grup perküsyon tuştakım Seçeneği.

Stil: 118 çeşit Eklendi mükemmel otomatik Toplam akor akompaniman Seçeneği.

Demo: 31 çeşit değişik tarzda demo.

Efekt Kontrol: Dokunmatik, Reverb, Chorus, Dual, Klavye Bölünmüş.

Kayıt: Düz kayıt, Audio Track 1, Audio Track 2, Akompaniman Parça, Play Back.

Akompaniman Kontrol: Giriş / Bitiş, Sync, Davul Atağı 1 (Fill-in-1), Davul Atağı 2 (Fillin2), Başlatma / Durdurma.

Akor Kontrol: Tek Tus (Tek Parmakla), Çöklü TUS (Parmaklı), Tam capacity akor (Full Range Chord), Akor Kapama (Akor Kapat).

Hafıza kayıt: 4 Ayri Hafıza gelir grubu, nota ettik partisyon kayıt ÖZELLİĞİ, ses efekt Kaydi, akompaniman deduction Kaydi.

Hafıza Durumu: kayıt M1, M2, M3, Hafıza Bankası.

Diğer Kontrol Düğmeleri: Açma Kapama Anahtarı, Genel Ses (Master Volume), Akompaniman Ses (Eşlik Cilt), Metronom, Tempo.

Harici Özellikler bağlantılar ettik: MIDI Giriş / Kilépés, Güç KAYNAĞI Girişi (güç prizi), ses Giriş / Çıkışı, Kulaklık Çıkışı, Pedal Çıkışı.

Pedal: Pianssimo Pedal, Pedal Sustain.
    Güç: AC220V, 50HZ
    Kilépés Gücü: 40W + 40W

Ürünün PAKETLİ halindeki Ölçüleri:
    . Piyano Bir Büyük koli Halinde demonte paketlenmiştir
    PAKETLİ kolinin Ölçüleri (En Boy Yükseklik x x) = 152.80 x 65.80 x 42 cm
    Ürünün PAKETLİ halindeki Ağırlığı: 59 Kg
    Net Ağırlık: 52 Kg Ürünün etimolojisi Özellikleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.