Şimdi Ara

Dijital Platform Üyelik Fırsatları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.366
Cevap
394
Favori
187.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shutterbug

Gelmez.

Geliyor bugün whatsapp üzerinden sordum gelir dedi bana iade gelirse mesajı editlerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paparadan Youtubeyi aldım sipay’a geçirdim aile için 36 lira iade verdi baya iyi rakam.4 ay daha sürecekmiş bakalım sonrasında %50 olsa bile işimizi görür papara 15 lira ile devam edilir değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21guns -- 4 Ocak 2023; 1:6:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    sipa nedir? Ben de Papara ile iade kullanıyorum ama rakam küçük kaldı.

• onuryildirim kullanıcısına yanıt
    Uygulama adı sipay hocam.%60 veriyor spotify youtube ve netflix aylık max 50 lira şeklinde ben sadece youtube için kullanıyorum.

• paycell kartı bir türlü googlepay e ekleyemedim. paycell kartı ekleyip youtube %50 kazanma amacındayım.

Yöntem bilen var mı ?

• Dijital Platform Üyelik Fırsatları
    Dijital Platform Üyelik Fırsatları
  • quote:

Bir altta her ay yazıyor 👍

• İade gelirse haber edin de faydalanalım o zaman hocam.

Benim gözümden kaçmış o madde.

• quote:

İade gelirse haber edin de faydalanalım o zaman hocam.

Benim gözümden kaçmış o madde.

Ben WhatsApp dan sordum gelir dedi haber veririm tabii 👍 sizlik değil zaten hocam kampanya maddeleri muğlakta bırakıyor

• shutterbug kullanıcısına yanıt

İlk harcama derken aynı kart ile birden fazla üyelik ödemesini aynı ay içinde yaparsan sadece ilki geçerlidir demek istiyor.

• ssport+ için adam akıllı iade eden bir kart var mı?30 TL üstü bişey arıyorum yıllık abonelik için

• aynı zamanda her müşteri 1 kez yararlanabilir şartı da var, ben ps kampanyası için sormuştum her ay iade alabiliyor muyum diye böyle bir cevap geldi. (en altta asıl cevap, her ay iade yok dediler yani)

Dijital Platform Üyelik Fırsatları

buna rağmen iade geliyorsa güzel olur

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    bana kasım ve aralık aylarında iade geldi. Dijital Platform Üyelik Fırsatları

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

aynı zamanda her müşteri 1 kez yararlanabilir şartı da var, ben ps kampanyası için sormuştum her ay iade alabiliyor muyum diye böyle bir cevap geldi. (en altta asıl cevap, her ay iade yok dediler yani)

buna rağmen iade geliyorsa güzel olur

Sabah kart için aramışlardı yine sordum bana o şartın bir ay içinde birden fazla olmayacağını sadece ayda 1 kez iade olacağını dolayısıyla her ay sadece 1 kez ödül yüklemesi yapılacağını söyledi hb premium ve amazon prime iki gün önce çekildi bekliyorum iadeleri gelirse de gelmezse de paylaşırım buradan (üstteki arkadaşta sorunsuz gelmiş mesela)

• mantıklı olan her ay olması zaten, bende şartları okuyunca ilk öyle düşündüm hatta ama harcama yapmadan bir sorayım dedim bu cevap gelince yapmadım.

daha önce psn iadesi geldiğine göre yanlış bilgi verdiler demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

mantıklı olan her ay olması zaten, bende şartları okuyunca ilk öyle düşündüm hatta ama harcama yapmadan bir sorayım dedim bu cevap gelince yapmadım.

daha önce psn iadesi geldiğine göre yanlış bilgi verdiler demek ki

Kampanya şartları biraz muğlakta bıraktırıyor hocam 👍 kayıt için aradıklarında müşteri temsilcisinin verdiği bilgiyi olduğu gibi aktardım hocam işte normalde 2 gün sonra yani bugün iade gelmesi gerekiyor iadeler de genelde öğlenden sonra geliyor sorunsuz yine gelirse mesaji editlerim
    Edit: Bu sabah iadeler gelmiş kampanya bitene kadar hb premium ve Amazon prime devam 🤘

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Ocak 2023; 9:15:7 >
    Her ay iade yapıyorlar. Aralık ayı sonunda ve Ocak ayı başında 100₺ cüzdana yükledim ve ikisinin iadesini de aldım.

• Konu guncellense iyi olur suanlik hem axess kart vermiyor hemde nays kart 250tl ye kadar yararlanilir yazıyor ama oyle değil maks. 100tl ye kadar yararlanilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Müşteri hizmetleri bilmiyor. Her ay geliyor iadeler. Böyle durumlarda müşteri hizmetlerini aramamak lazım. Avantajlı çünkü. Kampanyayı bozan troll çıkar. PSN iadesi de her ay geliyor. Şöyle bir tavsiye vereyim, banka farketmezksizin hiçbir müşteri hizmetlerine mutlak doğruymuş gibi inanmayın. Ben kampanyayı ilk okuduğumda da her ay iade olarak anlamıştım ve benim anladığım doğruymuş. Müşteri hizmetleri cahil gibi kampanyayı dümdüz okuyor. Yanlış anlarsa, size de yanlış bilgi veriyorlar. Kibirden ötürü sorup doğrusunu öğrenmiyorlar. Bilmiyorum diyemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Ocak 2023; 17:5:28 >
  • Vpay YouTube premium aralık ayı iadem 25 TL olmasına rağmen 30 TL olarak yattı bugün, yeni kampanya şartlarından faydalandirmislar. İlginç bir şekilde şaşırtıyor beni vodafone bu kadar şikayet olmasına rağmen. Hem şimdiye kadar vpay cashbacklarinde hiçbir sorun yaşamadım hem de herşey yanımda mobil ödeme iadeleri oluyor 20-30 TL hep yararlandım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.