trendyolda 50 TL ya da daha fazla iade eden bir kart vardı sanki, hangisiydi bilen var mı? |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (14. sayfa)
-
-
pokus
-
bitmiş galiba o kampanya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cuma günü 100 tl psn yüklememe bugün 50 tl geldi bu arada
-
nays da ki parayı banka hesabımıza çekmek için iş bankası hesabı açtırmak gerekiyormuş çok saçma, tosla da böyle birsey yok.
-
Naysın kampanyaları falan da çok saçma zaten. En az 10₺ şartı var ama mesela kampanyalar arasında 7.90'lık Prime da var. Saçma sapan bir şey şahsen ben kullanmayı tercih etmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Disney plus için iade veren neresi var arkadaşlar
Nays'da youtube premium yokmuş yeni fark ettim böyle saçmalık mı olur abi
-
Burgan ON sanal kartı ile de %50 iadeden faydalanabiliyormuyuz ? yoksa ON Kart almamız mı gerekiyor fiziki olarak
-
öğrenciyseniz %50 olarak nakit iade akbank fav
iş bankasında %20 maxipaun olan bi kampanya var
-
uption için psn iadesi bu ay da alabilir miyiz hocam ben uption konusunda yeniyim biraz ortadan girdim konuya
-
Sınavlarım nedeniyle güncelleme yapamamıştım, bugün güncelledim.
Nays, Enpara, Bonus Piu müzik uygulamaları, Visa ve Vodafone Pay kampanyalarını ekledim.
Cepteteb, Tosla, Pokus, Ozan SuperApp, Uption, Papara ve Akbank FAV'ın farklı güncellemeleri olmuş (site ekleme çıkarma, tutar vb.), onları da güncelledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 16 Ocak 2023; 9:1:30 > -
Yıllık yada sezonluk bein connect lig tv için, en ideal ödeme yöntemi hangisidir. Satın alan varsa yazabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyuksel82 -- 25 Ocak 2023; 7:28:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Visa kampanyasıyla yıllık disney plus 650 yerine 325 tl ye geliyor
Deneyen oldumu arkadaşlar
Hangi kart?
%20 veriyor %50 değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%20 iade veriyor.
www.visa.com.trYurtdisi Dijitaluyelik Kampanyasihttps://www.visa.com.tr/kampanyalar/yurtdisi-dijitaluyelik-kampanyasi.html520'ye geliyor yıllık.
-
Visa kampanyası nasıl oluyor hocam? Ayrı bir kart mı çıkarıyoruz? İlk kez görüyorum bunu.
-
Bir üstteki linkte detayı var hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X