< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (15. sayfa)
-
-
Netflix, amazon prime, hb premium, youtube premium, spotify en çok kullanılanlar bunlar.
-
Dün digiturkten aradılar. Avrupanın yıldızı paketi yapıyoruz. 1 yılda süperlik hediye ediyoruz dediler. İlk 2 ay 49 sonra 99 tl dediler. İnternette şikayetler vardiye Cesaret edip onaylamadım fiyat çok ucuz geldi araştırmak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tivibu Go, D-Smart Go, Storytell, Mubi gibi diğer ön ödemeli kartlar tarafından kampanya düzenlenmeyen platformlar için iade kampanyası yapabilirler. Bu platform kullanıcıları, yeni kartı tercih edecek ve kartın pazar bilinirliği oluşacaktır.
İade kampanyası %50 ise, o platformun en yüksek paketinin %50'si kadar iade olmalı. En yüksek paketi 100 TL olan x uygulaması için %50 iade deyip de 15 TL ile sınırlanmasın.
A,B,C platformları için kampanya varsa her birisi için ayrı ayrı üst barem olsun. Üç üyeliğin toplam değeri diyelim 200 TL ise ve %50 kampanyasında üç platformun toplam iade tutarı 50 TL'yi aşamaz derse yine tüketici aleyhine bir durum oluşacaktır.
Düşük tutarlı platformlar için mümkünse (Amazon Prime, Spotify gibi) %50 üstü (%100 olsa en güzeli tabii) iade tutarı olsun ki tüketiciler ödeme alışkanlığını değiştirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 26 Ocak 2023; 13:17:59 > -
Visa Premium diyor ama Banka Kartları'nda da geçerli diyor. Banka Kartı hangisinin oluyor?
-
Premium demiyor hocam, Platinum diyor.
Linkte en altta bankalar yazıyor.
*HSBC BANK A.S., ODEA BANK A.S., ALBARAKA TURK KATILIM BANKASI A.S., QNB FINANSBANK A.S., TURK EKONOMI BANKASI A.S., KUVEYT TURK KATILIM BANKASI A.S., TURKIYE GARANTI BANKASI A.S., AKBANK T.A.S., YAPI VE KREDI BANKASI A.S., TURKIYE IS BANKASI A.S., TURKIYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O., ING BANK A.S., TURKIYE HALK BANKASI A.S.
Bu bankaların Visa Platinum / Signature / Infinite logolu kredi veya banka kartları ile olur. Bu kartlar da genelde üst düzey/özel bankacılık müşterilerine verilen kartlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 26 Ocak 2023; 13:53:55 > -
Disney+ şu an çoğu iade kampanyasında yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sol üstte kampanyanın açıklamasında "Visa Premium kartlara özel % 20 indirimli" yazıyor hocam.
-
Siz deyince dikkat ettim.
Yazının içinde ise hiç geçmiyor.
-
Apple müzik için neler varmış diye baktımda iki seçenek iki seçenekte bazı saçma zorunluluklar var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 26 Ocak 2023; 15:47:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Playstation üyeliği için var mı fayda, konu mesajında göremedim.
Paycell, Tosla, Papara, İş Bankası, Nays, Ozan vs.. var bunların kampanyasında.
-
Açıklamalarında Playstation göremedim işte.
Hangisinin?
-
PlayStation için Uption tek geçerim.
Hocam onu soruyorum zaten, hangisi Playstation üyelikleri için en faydayı sağlar?
Buna bir bakayım hocam, teşekkürler.
Hocam şartlarda Playstation Store yazıyor. Aylık üyeliklerde de geçerli midir?
Hocam ben her ay cüzdana 100₺ atıp 2 gün sonra 50₺ iademi alıyorum, tertemiz. Siz de öyle yapıp daha sonra cüzdan üzerinden Plus üyeliği alabilirsiniz.
Süper, tam aradığım buydu çok sağolasın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X