< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (16. sayfa)
-
-
Paycell sürekli. Vodafone Pay'i tam takip etmedim ama o da galiba her ay oluyor.
-
Teşekkürler. Papara 15 veriyorken 30 iyi rakam. Ev halkını da premium yapacağım aile paketi alıp. Her ay kart değiştirmek vs de istemiyorum. Papara iyiydi bireysel iken 2yildir veriyor ellemedim hiç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harika bir konu spotify ne ile uzatayım derken seçip buldum
-
Papara netflix iadesi 32₺ ye yükselmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelledim.
-
sigortam net trafik sigortası yapanlara 12 aylık tod (beinconnect) eğlence pakedi kodu veriyo, trafik sigortası yapacaklar değerlendirebilir.
Zor soru olacak ama amazon prime , youtube premium, spotify , netflix, discord vs gibi dijital üyelik ödemeleri için topluca iade alabileceğimiz en iyi platform şu an hangisi ?
Nays da girmiş sanıyorum bu konuya öneren olur mu iş bankası hesabım var ama hepsini desteklemiyor sanıyorum ? ( spotify netflix varmış sadece bu uygun değil )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 5 Şubat 2023; 13:4:31 > -
topluca bulman mümkün değil bulsan da casback kotan biter, şuan nays ve yanına bir kart daha ekliceksin ilk sayfada hepsi var. hangisi daha uygun veya kullanmak istiyorsan iki kartla hallerdersin
-
tosla ve iş bankası kredi kartı olarak böleceğim sanıyorum.
-
bence güzel seçenek , önceden dijital platform kampanyası pek yoktu, şimdi seçenek çok hangisini istersen onu kullanabilirsin , toslada akbank altyapısını kullanıyor zaten
-
-
Paycell bitti sanırım
Her ay yenilenirdi. Bu ay yenilenmedi.
paycellPaycell Kart ile Dijital Platformlarda %50 Hediye! - Paycellhttps://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-kart-ile-dijital-platformlarda-hediye-2 -
Bu ay teknik aksaklıktan ötürü yenilenmemiş diyorlardı.
-
Ayın ilk günlerinde aktif olarak göründü. Sonradan kayboldu. Gelmezse youtube premium için en avantajlı cashback neresi olacak?
Sipay %60 veriyor anında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
An itibarıyla kampanya geri gelmiş. Katıldığımı hatırlamıyorum ama katıldınız olarak gözüküyor bende.
-
Evet, bu da anında yatacakmış. İlk işleme iade şartı duruyor.
- %50 Hediye işlem sonrası Paycell Kart’a yüklenecektir.
- Kampanya döneminde yapılan ilk harcama dikkate alınacaktır.
-
YouTube aile üyeliği kullanıyoruz 60 tl. En çok para iade eden bi kampanya hangisi acaba? Papara 15 tl iade ediyor bi güncelleme yapmadılar henüz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X