Şimdi Ara

Dijital Platform Üyelik Fırsatları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: recepdursun Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.371
Cevap
396
Favori
188.613
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sipay youtube iade devam ediyor mu? youtube aile paketi için en iyisi sanırım şu an sipay değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: raziel82

Arkadaşlar sipay youtube iade devam ediyor mu? youtube aile paketi için en iyisi sanırım şu an sipay değil mi?

Sipay kullanıyor iseniz zaten uygulama içinde kampanyanın ne zaman sonlanacağı yazıyor 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yok kullanmıyorum. ona göre hesap açacağım. hesabım yok şu an

• quote:

yok kullanmıyorum. ona göre hesap açacağım. hesabım yok şu an

Nisan sonuna kadar devam ama uzatılma ihtimali olabilir çünkü başka kampanyası yok

• Tamamdır teşekkürler. hesap açayım o zaman. netflix için nays kullanıyorum. youtube ödeme için arayıştaydım.

• quote:

Tamamdır teşekkürler. hesap açayım o zaman. netflix için nays kullanıyorum. youtube ödeme için arayıştaydım.

Bu zamana kadar beklediğiniz hata 😃 açın tabii

•   ya aslında hepsini paparadan ödüyordum 1 senedir. başka kartlar uygulamalar uğraşmayayım tek bir yerden olsun takibi de kolay diyordum. ama papara iadeleri düşük kalmaya başladı artık. youtube tek hesap kullanıyordum. onu da aileye çevirince hiç anlamı kalmadı paparanın.

• quote:

ya aslında hepsini paparadan ödüyordum 1 senedir. başka kartlar uygulamalar uğraşmayayım tek bir yerden olsun takibi de kolay diyordum. ama papara iadeleri düşük kalmaya başladı artık. youtube tek hesap kullanıyordum. onu da aileye çevirince hiç anlamı kalmadı paparanın.

Bende paparadan ödüyordum ama sipay daha fazla iade verince oraya geçtim Netflix ve YouTube sipay den ödüyorum anında yatıyor iade max 50 TL iade veriyor her ay 🤘

• Nays'da e-ticaret kampanyasından Hepsiburada için verdiğini söylüyor ama Hepsiburada market kısmından alışveriş yaptım vermedi. Market kısmını saymıyor sanırım.

• Bende sipay indirdim şimdi sanal karttanda faydalanabiliyormuyuz iadeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitif_mood

Bende sipay indirdim şimdi sanal karttanda faydalanabiliyormuyuz iadeden
    Yesss 🤘

• Teşekkür ederimm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify premium uyelik icin tavsiyeniz var mi arkadaslar indirim kampanya vs

• bilal47 B kullanıcısına yanıt

bugün nays yaptım

• Uwais kullanıcısına yanıt
    O ne demek

Sipay %60 veriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

nays uygulamasını kullandım diyor spotify üyeliği için.

• Sadece ulusal kanalllar ve eurosport 1-2 izlemek için en hesaplı platform hangisi sizce.Teledünya 2-3 aydır eurosportları sessiz yayınlıyordu,pazar günü de eurosport 1'i çıkarttı. Bein baktım,3.aydan itibaren 79 istiyorlar. Formula,süper lig,yabancı lig izleme derdim yok sadece eurosport 1-2 için tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Tv plus tavsiye ederim hocam. Çek satıştan daha uygun fiyata da bulabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Youtube premium için en uygunu hangisi arkadaşlar? Sipay'in sitesinde kampanyaları bulamadım? Aylık kaç TL geri ödeme yapıyor?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.