Arkadaşlar sipay youtube iade devam ediyor mu? youtube aile paketi için en iyisi sanırım şu an sipay değil mi? |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (18. sayfa)
-
-
Sipay kullanıyor iseniz zaten uygulama içinde kampanyanın ne zaman sonlanacağı yazıyor 👍quote:
Orijinalden alıntı: raziel82Arkadaşlar sipay youtube iade devam ediyor mu? youtube aile paketi için en iyisi sanırım şu an sipay değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok kullanmıyorum. ona göre hesap açacağım. hesabım yok şu an
-
Nisan sonuna kadar devam ama uzatılma ihtimali olabilir çünkü başka kampanyası yokquote:
Orijinalden alıntı: raziel82yok kullanmıyorum. ona göre hesap açacağım. hesabım yok şu an
Tamamdır teşekkürler. hesap açayım o zaman. netflix için nays kullanıyorum. youtube ödeme için arayıştaydım.
-
Bu zamana kadar beklediğiniz hata 😃 açın tabiiquote:
Orijinalden alıntı: raziel82Tamamdır teşekkürler. hesap açayım o zaman. netflix için nays kullanıyorum. youtube ödeme için arayıştaydım.
ya aslında hepsini paparadan ödüyordum 1 senedir. başka kartlar uygulamalar uğraşmayayım tek bir yerden olsun takibi de kolay diyordum. ama papara iadeleri düşük kalmaya başladı artık. youtube tek hesap kullanıyordum. onu da aileye çevirince hiç anlamı kalmadı paparanın.
-
Bende paparadan ödüyordum ama sipay daha fazla iade verince oraya geçtim Netflix ve YouTube sipay den ödüyorum anında yatıyor iade max 50 TL iade veriyor her ay 🤘quote:
Orijinalden alıntı: raziel82ya aslında hepsini paparadan ödüyordum 1 senedir. başka kartlar uygulamalar uğraşmayayım tek bir yerden olsun takibi de kolay diyordum. ama papara iadeleri düşük kalmaya başladı artık. youtube tek hesap kullanıyordum. onu da aileye çevirince hiç anlamı kalmadı paparanın.
Nays'da e-ticaret kampanyasından Hepsiburada için verdiğini söylüyor ama Hepsiburada market kısmından alışveriş yaptım vermedi. Market kısmını saymıyor sanırım.
-
Bende sipay indirdim şimdi sanal karttanda faydalanabiliyormuyuz iadeden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yesss 🤘quote:
Orijinalden alıntı: Pozitif_mood
Bende sipay indirdim şimdi sanal karttanda faydalanabiliyormuyuz iadeden
Teşekkür ederimm :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spotify premium uyelik icin tavsiyeniz var mi arkadaslar indirim kampanya vs
bugün nays yaptım
-
O ne demek
Sipay %60 veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nays uygulamasını kullandım diyor spotify üyeliği için.
-
Sadece ulusal kanalllar ve eurosport 1-2 izlemek için en hesaplı platform hangisi sizce.Teledünya 2-3 aydır eurosportları sessiz yayınlıyordu,pazar günü de eurosport 1'i çıkarttı. Bein baktım,3.aydan itibaren 79 istiyorlar. Formula,süper lig,yabancı lig izleme derdim yok sadece eurosport 1-2 için tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Tv plus tavsiye ederim hocam. Çek satıştan daha uygun fiyata da bulabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Youtube premium için en uygunu hangisi arkadaşlar? Sipay'in sitesinde kampanyaları bulamadım? Aylık kaç TL geri ödeme yapıyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X