disney+ için pep kart kampanyası bitmiş, başka bir kartın indirimi var mı arkadaşlar alternatif olarak? |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (28. sayfa)
-
-
Geçenlerde nays konusunda oluyor demişlerdi galiba ama emin değilim. Konuyu bilen beşki çıkar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nays ın kampanya şartlarında disney plus eklenmemiş ama 🧐
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google play için en fazla iade hangi uygulamada?
Burgan on 30 tl veriyor daha yükseği var mı?!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tkp
-
Gain 1 kişilik boş yerimiz halen vardır senelik 54,26.-TL
-
icloud ek depolama alacağım hangi platformlar var indirim sağlayan dostlar?
-
Disneyin senelik yenilemesi yaklaşırken tüm avantajlı kampanyalar kaldırıldı sanırım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İninal
• Kampanya 2 Haziran 2023 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
• Kampanya Netflix, Spotify veya Youtube Premium işyerlerinden ilk kez harcama yapacak olan ininal kullanıcıları için geçerlidir.
• Kampanyadan kazanılabilecek maksimum ödül tutarı aylık 20 TL’dir.
• Kampanyadan kampanya koşulunu sağlayan ilk 2.500 kişi faydalanacaktır.
• Bir kullanıcı, kampanya koşullarına uygun yaptığı harcamalardan sadece 1 kez ödül kazanabilir.
• Kampanyadan ininal Kart’la daha önce Netflix, Spotify veya Youtube Premium işyerlerinden harcama yapmış kullanıcılar yararlanamayacaktır.
• Ödül bakiyeler kazanımın gerçekleştiği ertesi gün sonunda ininal Kart’lara aktarılacaktır.
• Kampanyaya sadece ininal.com adresi ve ininal uygulamasına eklenmiş fiziksel veya sanal ininal Kart’larla yapılmış işlemler dahil edilecektir.
• ininal herhangi bir zamanda kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve etkinliğini gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma, uzatma ya da sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.
• Herhangi bir nedenle kampanyanın öngörülen son tarihten önce bitmiş olmasından ya da limitin dolmasından ötürü ininal sorumlu tutulamaz.
• Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.
-
Paycell
- Kampanyaya katılmak için Turkcell’li abonlerin 2255’e diğer abonelerin ise 05327522255’e ‘’KATIL DIJITAL’’ yazıp göndermesi ya da Paycell uygulaması – Fırsatlar alanındaki kampanyaya HEMEN KATIL butonuna tıklanarak katılınması gerekmektedir.
- %50 hediye, 01 Haziran – 11 Temmuz 2023 tarihleri arasında Paycell Kart ile Blutv, Exxen, Gain, Youtube Premium, Bein Connect, S Sport+, Mubi, Fizy, Spotify, Youtube Music ve Deezer’da üyelik yapılması ya da mevcut üyelik bedelinin Paycell Kart ile ödenmesi durumunda kazanılacaktır.
- %50 Hediye işlem sonrası Paycell Kart’a yüklenecektir.
- Kampanya kapsamında tek seferde en fazla 50 TL ödül yüklemesi yapılacaktır.
- Kampanya kazanımı müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan kart sayısından bağımsız yalnızca bir kez faydalanabilir.
- Müşteriler kampanyadan kart tipinden bağımsız telefon numarası üzerinden tek bir kez yararlanabilir.
- Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
- Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
-
Sipay
-
Storytel için yok galiba.
Reklam oluyor mu bu abonelikte exxen gibi
Hayır gain de asla reklam olayı yok ucuz ama çok kaliteli bir türk yapımı platformdur exxen yanına nile yaklaşamaz kalite açısından.quote:
Orijinalden alıntı: peksimet45
Reklam oluyor mu bu abonelikte exxen gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Udemy için cashback veren yer var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Disney Plus için uygun kampanya var mı bildiğiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de takipteyim ancak bulamadım herhangi bir banka kampanyası
-
Disney kredi kartında ne olarak geçiyor.
İş Bankası kredi kartı yüzde 30 puan veriyor.
Hiçbir platform için iade kampanyası veren şeylerle uğraşmıyorum. Lakin Disney+ 26 haziranda 650 lira diye mail atmış yenileme için. Disney+ için yıllık ödemede uygun fiyat veren var mıdır? İPTV'yi 4 yıllık 44 euro'ya aldım, 2 yıl daha var. Disney için kat kat fazla vermek istemiyorum. Ortak da aramıyorum, şifre değişiyorlar yıllık hesap olunca.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X