ben de göremedim ama web sayfasında var. katıl dijital yazınca da katılımınız alınmıştır diye mesaj geldi. işlem yaptım cashback geldi. https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-kart-ile-dijital-platformlarda-hediye# < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 13 Haziran 2023; 21:18:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (30. sayfa)
-
-
ben katılmıştım katıldığım yerden de silinmiş, güvenmedim o yüzden baska kartla ödeme yaptım. Bu arada sms ile katılım sağlamak istemiyorum bir de sms parası geliyor üzerine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş bankası da var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
turkcellde para kesmiyor ama diğerlerini bilmiyorum. iade geliyor bu arada şimdi denedim.
Nays müşteri hizmetleriyle yazıştım, yüzde 50 iade kampanyasına Disney Plus 'ın da dahil olduğu söylendi. Kampanya sayfasında gözükmüyor dedim ama kampanya içeriğinin kampanya devam ederken güncellenebildiğini, şu anda 30 haziran 2023'e kadar dahil olduğunu anlattı yetkili.
Disney ödemesi Nays'tan alınıp iade gelen var mı?
-
Takip.
Bende şimdi sordum. Dahil dedi. Aldım ben de.
Ben de Disney+ 349 TL yenileme gözüküyor.
İnternette 649 Tl diyenler var. Siz kaç lira ödediniz?
-
649
yenileme linkini paylaşırsanız mutlu edersiniz.
-
https://www.disneyplus.com/tr-tr/account/subscription?product=disney_plus_yearly_tr_web
Burada sonraki fatura tarihinde kendisi otomatik çekiyor.
Arkadaşlar Google play Nays kart ile ödedim ücreti 100 TL iade geldi Gaming Hediye Para olarak iade yattı
kaç liraya 100 lira geldi?
-
anlamadığım bir konu var işlem başına maximum 30tl iade sınırı var nasıl 54tl oluyor?
Bende 649 tl gözüküyordu. Kart kullanıma kapalı diye çekememiş. Bu linkten girince 349,90 tl gösterdi. Farklı kart bilgileri girdim, 2 gün sonra ödeme günü olarak gözüküyor. Bakalım ne çekecek?
-
Disney+ bu akşam Nays kartımdan çekim yaptı.
Ben de hep 349.90 TL gözüküyordu orası.
Ama ödemeyi 649.90 TL olarak almış.
-
Müşteri hizmetleri saat 22:00 a kadar hizmet veriyor yarın arayıp görüşüp bizimle de paylaşmanızı rica ederim.
-
Mayıs ayında bana email atmışlar fiyat 649.90 TL olarak yenilenecek diye.
Reklamdır diye okumamışım.
Yani 349.90 TL olayı hatalı yazım, her türlü 649.90 TL alıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X