Şimdi Ara

Dijital Platform Üyelik Fırsatları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.401
Cevap
405
Favori
192.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Venomstr

Exxen Spor yok ama. Exxen alanlar genelde maç yayınları için alıyorlar. O yüzden düz Exxen pek işe yaramıyor.

Öyle bir şey yazmıyor 50 TL kuponu 12.500 puana veriyor mobil ödeme ile üyelik alındığında 50 TL düşüyor nerede yok? Dijital Platform Üyelik Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 2 Ekim 2023; 1:23:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Can851 kullanıcısına yanıt

Ben direkt abonelik sandım. Öderken sadece 50 TL mi düşüyor? Eğer öyleyse Nays daha avantajlı. Direkt %50'sini iade ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Ben direkt abonelik sandım. Öderken sadece 50 TL mi düşüyor? Eğer öyleyse Nays daha avantajlı. Direkt %50'sini iade ediyor.

Bu kuponlar yeni geldi ben almadım ama Turkcell müşterileri için ne kadar bilmiyorum 50 TL kupon alıyorsun ödeme esnasında mobil ödeme ile yapiyorsun ödemeyi 50 TL kupondan düşüyor

• exxen için şu an en mantıklısı nays ve sipay anladığım kadarıyla. Naysta netflix bağlı olduğu için sipaydan devam

• nays bir yana iş bankasıda digital abne ödemelerine 10 tl ödüyor..çok bişey değil ama kullanmak isteyne bilgi vereyim..

https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/dijital-platform-odemelerinize-maxipuan-firsati

• Nays kartını Spotify'a eklerken sorun yaşayan var mı? Ben de hata veriyor, ödeme yapılamadı diyor.

MH'ye bağlandım. Herhangi bir hata görünmüyor, sorun yok diyor. Ama ödeme yapılamıyor.

• mrmuhendis kullanıcısına yanıt

nays bu herşey çıkabilir a101 de olmuyor playstıon ödemesinide yapmıyordu..

• Disney Plus için en yüksek tutar veren hangi karttır bilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • banal tapir B kullanıcısına yanıt
    Nays

• reko kullanıcısına yanıt
    Çoğu ödemeyi buradan yapıyorum.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

ben de ama nays bazen kıllık yapıyor arkadaşa bunu ilettim..

• Nays İstanbul kart yüklemelerimin cashback'ini yatırmıyor. Her defasında müşteri hizmetlerine kayıt açtırıyorum. Lafta 3 iş gününde yatırıyorlar. En son yüklemelerimin hiçbirini yatırmadılar. Müşteri hizmetlerine açtırdığım kayıt da bir işe yaramadı. İnceleniyor deyip 1 ay bekletiler. Sonunda BDDK'ya şikayet ettim. Anında yattı cashbackler...

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz en son listede yoktu disney plus

• karıştırıyor muhtemelen.

Dijital Platform Üyelik Fırsatları
    Dijital Platform Üyelik Fırsatlarıwww.naysapp.com.tr
    Dijital Platform Üyeliklerinden %10 Hediye Para Kazan! | Nays
    https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/dizi-film-muzik-platformlarinda-hediye-para-kampanyasi
  • Dijital Platform Üyelik Fırsatları

Dijital Platform Üyelik Fırsatları

• O listede olmayanlardan bile iade verdiği oluyor. Müşteri hizmetlerine sormanız daha iyi olur.

özür dilerim ama kampanya dahilinde olmayan birşeye nasıl iade vermişki? dijitürk faturası ödemesi yapıpta alan var mı bu durumda çok merak ediyorum?

• reko kullanıcısına yanıt
    Nays ta sadece deneme amaçlı bir iki işlem yaptım. Onun haricinde öylece duruyor.

• Daha önceden kampanya disney de geçerliydi, sonrasında listeden kaldırdılar fakat aylardır bana sorunsuz bir şekilde iade yatıyor. hatta konuyu detaylı incelerseniz başkaları da iadenin yattığını söylüyor. Sonuç olarak; nays da disney kampanyası geçerli:)

Bunu bilmiyordum, teşekkürler. Yeni talimat için sorun yaşamam umarım

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.