Dijital Platform Üyelik Fırsatları (35. sayfa)
-
-
Ben direkt abonelik sandım. Öderken sadece 50 TL mi düşüyor? Eğer öyleyse Nays daha avantajlı. Direkt %50'sini iade ediyor.
-
Bu kuponlar yeni geldi ben almadım ama Turkcell müşterileri için ne kadar bilmiyorum 50 TL kupon alıyorsun ödeme esnasında mobil ödeme ile yapiyorsun ödemeyi 50 TL kupondan düşüyorquote:
Orijinalden alıntı: VenomstrBen direkt abonelik sandım. Öderken sadece 50 TL mi düşüyor? Eğer öyleyse Nays daha avantajlı. Direkt %50'sini iade ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
exxen için şu an en mantıklısı nays ve sipay anladığım kadarıyla. Naysta netflix bağlı olduğu için sipaydan devam
-
nays bir yana iş bankasıda digital abne ödemelerine 10 tl ödüyor..çok bişey değil ama kullanmak isteyne bilgi vereyim..
https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/dijital-platform-odemelerinize-maxipuan-firsati
-
Nays kartını Spotify'a eklerken sorun yaşayan var mı? Ben de hata veriyor, ödeme yapılamadı diyor.
MH'ye bağlandım. Herhangi bir hata görünmüyor, sorun yok diyor. Ama ödeme yapılamıyor.
-
nays bu herşey çıkabilir a101 de olmuyor playstıon ödemesinide yapmıyordu..
-
Disney Plus için en yüksek tutar veren hangi karttır bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nays
Çoğu ödemeyi buradan yapıyorum.
ben de ama nays bazen kıllık yapıyor arkadaşa bunu ilettim..
-
Nays İstanbul kart yüklemelerimin cashback'ini yatırmıyor. Her defasında müşteri hizmetlerine kayıt açtırıyorum. Lafta 3 iş gününde yatırıyorlar. En son yüklemelerimin hiçbirini yatırmadılar. Müşteri hizmetlerine açtırdığım kayıt da bir işe yaramadı. İnceleniyor deyip 1 ay bekletiler. Sonunda BDDK'ya şikayet ettim. Anında yattı cashbackler...
-
Emin misiniz en son listede yoktu disney plus
karıştırıyor muhtemelen.
www.naysapp.com.trDijital Platform Üyeliklerinden %10 Hediye Para Kazan! | Nayshttps://www.naysapp.com.tr/firsatlar/dizi-film-muzik-platformlarinda-hediye-para-kampanyasi -
-
O listede olmayanlardan bile iade verdiği oluyor. Müşteri hizmetlerine sormanız daha iyi olur.
-
özür dilerim ama kampanya dahilinde olmayan birşeye nasıl iade vermişki? dijitürk faturası ödemesi yapıpta alan var mı bu durumda çok merak ediyorum?
-
Nays ta sadece deneme amaçlı bir iki işlem yaptım. Onun haricinde öylece duruyor.
Daha önceden kampanya disney de geçerliydi, sonrasında listeden kaldırdılar fakat aylardır bana sorunsuz bir şekilde iade yatıyor. hatta konuyu detaylı incelerseniz başkaları da iadenin yattığını söylüyor. Sonuç olarak; nays da disney kampanyası geçerli:)
-
Bunu bilmiyordum, teşekkürler. Yeni talimat için sorun yaşamam umarım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X