android tv ve google chromecast hd cihazlarda youtube için smarttube beta kullanıyorum ücretsiz, reklamsız, 10 numara program. enigma2'de Taapat' ın enigma2-plugin-youtube. Bilgisayarda zaten adblock, ublock, ghostery. |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (37. sayfa)
-
-
nays da youtube gözükmüyor
-
Müşteri hizmetlerine sordum youtube ödüyoruz dedi. 3 iş günü içinde ödenmezse kayıt açın dedi deneyeceğim bu ay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TV+ için iade veya indirim kampanyası olan kart var mı? Paycell vardı, bitirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sayfayi takip etmeyenler için söyleyeyim paycell youtube kalkmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.burgan.com.trDijital platform harcamalarına %50 iade!https://www.burgan.com.tr/on-kampanyalar/iade-kampanyasi
-
mubi için güncel bir şey var mı?
-
Netflixi arkadaşımla beraber izliyorum ama sürekli hanenizi güncelleyin uyarısı ile güncelleme yaptırıyor. Cepten izliyorum, ben iş yerinde eşim iş yerinde izliyor bir kere bile uyarı gelmiyor. Ama ben evde veya arkadaşım kendi evinde açınca sürekli güncelleme istiyor. Bunun çözümünü bilen varsa aydınlatabilir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nays kartını netflix'e ekleyebilen var mı? hata veriyor ödeme yönteminde sorun var şeklinde.
-
Geçen gün sorunsuz eklemiştim ve bugün çekim yaptı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı sorunu yaşıyoruz.Araştırdığım kadarıyla netflix sadece aynı hanede yaşayanlar için 4-5 kişi izleme yaptıracak.
Aynı internet üzerinden bağlanırsanız sıkıntı yok ama farklı yerlerdeyseniz bu hatayı veriyor.Tek üyelikle 4-5 kişi izleyebiliyorduk 15 gündür hergün güncelleme istemeye başladı.
Seyahat ederseniz güncelleme yaptığınızda oradan ayrılana kadar yine izleyebilirsiniz..
-
Nays ile YouTube premium ödemesi yapan var mı arkadaşlar? 40 liralık ödemeye 8 TL iade yapmış nays bende. Sizde durum nasıl? %50 olması gerekmiyor mu?
Edit: nays müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ödemenin YouTube kanalından yapılmadığını söyledi ve YouTube üzerinden yapmamı söyledi. Bense YouTube uygulaması üzerinden bir türlü ödeme yapamıyorum App Store a yönlendiriyor her seferinde. %50 iade kampanyasından siz nasıl yararlanıyorsunuz, üyeliği nasıl yapıyorsunuz, YouTube hesabından kart bilgilerini giremiyorum bir türlü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizsilin -- 30 Ekim 2023; 19:23:7 >
pcden youtube.com üzerinden dene.
-
Oldu eyvallah teşekkür ederim. Apple Store üzerinden ödeme yaptigimda 40 TL kesti. YouTube üzerinden 30 TL’ye alıyor. Apple Music ödemesini de telefondan değil tarayıcıdan deneyerek düzenledim. Teşekkür ederim tekrar
Apple store kendi komisyonunu alıyor evet
Nays ile apple müzik ödemesi yapan var mı arkadaşlar? %50 iade yapmadı bana. Yurtdışı harcaması olarak görüp %20 iade gerçekleştirdi. Sizde durum nasıl? Apple Music’i nays ile ödeyen var mı ya da Apple müziğe iade yapan başka kampanyalar?
Nays ile YouTube premium ödemesi yapan var mı arkadaşlar? %50 veriyr mu
-
Otomatik vermiyor sonradan müşteri temsilcisine yazınca iade oluyor. son 4 aya ait iade aldım toplu geçen gün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X