ben alım %5 |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (36. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar. YouTube premium veya Disney Plus yıllık üyelik için Nays ile satın alım yapan var mı? Yıllık ödemelerde sadece 100 TL mı iade yapılıyor acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Disney+ harcamasını Nays ile yaparsanız arkadaşın da dediği gibi %50 iade alırsınız lakin Ulu Önderimize Atatürk' e yapılan saygısızlıktan sonra halen kullanan var mı o platformu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
Spotify için en hesaplı hangisi? Nays kart eklenmiyor.
-
Kesinlikle sırf Ulu Önerimize yapılan saygısızlıktan dolayı kullanmam. Tam üyelik düşünüyordum ki bu olay oldu. İyi de oldu. ! Ne olduklarını görmüş olduk.
Kendileri bilir Türkiye'de büyük kan kaybettiler.
Sanırım özür dileme ve telafi etme zahmetinde bile bulunmadılar. Yazık.!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet haklısınız.
Peki YouTube premium üyeliğini yıllık ödesem nays kaç lira iade yapar?
%50 diye biliyorum ama kayıt ile alırsınız iadeyi naysta size sipay öneririm %60 veriyor ve bu orandan iade veren başka bir ön ödemeli yokquote:
Orijinalden alıntı: azizsilin
Evet haklısınız.
Peki YouTube premium üyeliğini yıllık ödesem nays kaç lira iade yapar?
Eyvallah teşekkür ederim. Sipay indiriyorum şimdi.
Rica ederim ama başka alternatif ararsanız Uption' da %50 veriyor ekstra da HB premium %100 iade yapıyor yani bedava eğer uption üyeliğiniz de yok ise tavsiye ederimquote:
Eyvallah teşekkür ederim. Sipay indiriyorum şimdi.
Tamam Reyiz teşekkür ederim. Ben de PopyPara, Poca , param , ininal, Paycell, OlduBil, tosla ve onmobil kullanıyorum. Çoğu pek işe yaramıyor. Bazen kampanyalar olabiliyor.
Ben de uption u pek kullanmıyorum hb premium için YouTube ve amazon prime sipayde ödemede oradan ödüyorum şu konuda uyarmalıyım sipayde iadeler ibana çekilemiyor bu sizin için sorun teşkil eder ise uption opsiyonunu kullanabilirsiniz orda sorun yokquote:
Tamam Reyiz teşekkür ederim. Ben de PopyPara, Poca , param , ininal, Paycell, OlduBil, tosla ve onmobil kullanıyorum. Çoğu pek işe yaramıyor. Bazen kampanyalar olabiliyor.
Teşekkür ederim 👍🏾👍🏾
youtube yıllık alımında tosla her ay cashback veriyor mu alan deneyen oldu mu
-
Yıllık nasıl alıyorsun?
-
Sipay %60 iade veriyor. Bende kullanıyorum
Netflix 4 kisi kullanimda yasanilan giris sorunu icin bir cozum yolu var mi acaba?
Tv’de giris icin surekli dogrulama istiyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
youtube'yi kaç aydır Paycell ile alıyordum. şimdi gözükmüyor. gene gelir mi acaba ? nays var ama kart ekleniyormu youtubeye bilmiyorum
-
Geçen benim başıma da geldi. Tv box'la geçen hafta tanımladığım televizyona bağladım fakat tekrar doğrulama istedi. Cihazı tanımamış. Bununla mı uğraşacağım deyip inat, rec vs girer izlerim. Dün de Youtube buna benzer birşey yaptı. Adblocker var cihazda. Video başlamadan uyarı veriyordu düne kadar. Dün 3 video izlettirdi. Sonrasında hiçbirşey izletmiyor adblocker kapatmadığım için. Premium al diyor, ya da adblocker kapat yoksa izleyemezsin diyor. Youtube da bozdu. Senin reklamlarını izlemek zorunda mıyım ben zırt pırt.
-
evet izlemek zorundasın.
-
Bende o şekilde kullanıyordum bu ay sipay’a geçicem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X