Kampanyadan yararlanmak için hesabı yükseltmek gerekiyor mu? |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (62. sayfa)
-
-
Dostlar şu an youtube aile için hangisi iyi, enpara dan faturaları çıkardım. -
sipay
-
sipay de verilen cash back nakit olarak çekilmiyor sanırım nerede nasıl harcarız, ben enpara - papara kullandım daha önce şimdi sipay açıp hesabımı yükselttim ?
bu yıl sonuna kadar devam ediyor diyor büyük ihtimal uzar galiba
-
hocam sipaydaki parayı hesapta tutun her ay otomatik çeksin youtube için, ben ellemiyorum bu şekilde değerlendiriyorum
-
Paycell 75 TL iade veriyor -
Sipay doğrulama için yeni kimlik istiyor ben kayıt olamadım haberiniz olsun, Netflix Amazon için en yüksek veren nereler var başka -
uption,paycell
-
Netflix: tami
Amazon: uption -
Enpara ile ödeme yapan oldu mu? -
Tabii için indirim yapan yer var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 8 Kasım 2024; 18:48:12 > -
Aynen öyle ya tabi icin indirim yapan yok mu -
Tabii için pay uygulamalarında yok ama şöyle bir durum var. Garanti bankası bonus flaş uygulamasından "Google ödemelerinize özel harcadığınız kadar bonus" veren kampanyası var. Eğer Garanti kredi kartınız varsa sanal kart oluşturup bonus flaş'dan bu kampanyaya katılın. Sonrasında Play store'a girip profilinizden ödemeler ve abonelikler kısmından ödeme yöntemlerine girip sanal kartınızın bilgilerini buraya girin ve birincil ödeme kartınız olarak belirtin. Yedek ödeme kısmını boş bırakın. Tabi uygulamasına girip ödeme yöntemi olarak google ödemeyi seçin. Sanal kartınıza 99 TL limit belirleyin ve tabi uygulamasından ödemeyi yapın. Sonrasında size Garanti bankası 99 TL bonus yüklemesi yapıyor. Ve bedavaya Tabii izlemiş oluyorsunuz. Bunu her ay Bonus flaş uygulamasından kampanyaya katılarak devam edin.
-
kral sen nasıl bi mezarcısın öle yaa :))) bütçenin başına seni getirsinler memleketin kasası son 100 yılda görmediği parayı görür :)
-
Devir hesap devri.. -
Valla helal hocam hiç aklıma gelmemişti her ay yeni sanal kart mı açıyorsunuz ozaman -
youtube yıllık alsanıza ben hep yıllık kullanıyorum daha avantajlı
-
Hocam nasıl daha avantajlı olabilirki okadar yüklü iade veren uygulama yok -
amazonPrime Üyeleri için günün fırsatı: Zore Galaxy S20 FE ile Uyumlu Kılıf Zore Süper Silikon, Renksizhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08SBFWYN5?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_S0K6DHG802M5XETASAHM&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_S0K6DHG802M5XETASAHM&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_S0K6DHG802M5XETASAHM&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
74.96 TL
Zore Galaxy S20 FE ile Uyumlu Kılıf Zore Süper Silikon, Renksiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 9 Kasım 2024; 17:28:10 >
-
Kaç aydır YouTube aile 16₺ kullanıyoruz enpara sayesinde. 6 kişi 16₺ geliyordu şimdi zamla 60₺ oluyor. Gene ucuz bedava
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X