Şimdi Ara

Dijital Platform Üyelik Fırsatları (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
379
Favori
178.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

Sipay

Kampanyadan yararlanmak için hesabı yükseltmek gerekiyor mu?

• Dostlar şu an youtube aile için hangisi iyi, enpara dan faturaları çıkardım.
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

sipay

• ardack kullanıcısına yanıt

sipay de verilen cash back nakit olarak çekilmiyor sanırım nerede nasıl harcarız, ben enpara - papara kullandım daha önce şimdi sipay açıp hesabımı yükselttim ?

bu yıl sonuna kadar devam ediyor diyor büyük ihtimal uzar galiba

• hocam sipaydaki parayı hesapta tutun her ay otomatik çeksin youtube için, ben ellemiyorum bu şekilde değerlendiriyorum

• kıng365 kullanıcısına yanıt
    Paycell 75 TL iade veriyor
  • Sipay doğrulama için yeni kimlik istiyor ben kayıt olamadım haberiniz olsun, Netflix Amazon için en yüksek veren nereler var başka
  • BadboysSuck kullanıcısına yanıt

uption,paycell

• BadboysSuck kullanıcısına yanıt
    Netflix: tami
    Amazon: uption
  • Enpara ile ödeme yapan oldu mu?
  • Tabii için indirim yapan yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 8 Kasım 2024; 18:48:12 >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ya tabi icin indirim yapan yok mu
  • @zafermahmut86

Tabii için pay uygulamalarında yok ama şöyle bir durum var. Garanti bankası bonus flaş uygulamasından "Google ödemelerinize özel harcadığınız kadar bonus" veren kampanyası var. Eğer Garanti kredi kartınız varsa sanal kart oluşturup bonus flaş'dan bu kampanyaya katılın. Sonrasında Play store'a girip profilinizden ödemeler ve abonelikler kısmından ödeme yöntemlerine girip sanal kartınızın bilgilerini buraya girin ve birincil ödeme kartınız olarak belirtin. Yedek ödeme kısmını boş bırakın. Tabi uygulamasına girip ödeme yöntemi olarak google ödemeyi seçin. Sanal kartınıza 99 TL limit belirleyin ve tabi uygulamasından ödemeyi yapın. Sonrasında size Garanti bankası 99 TL bonus yüklemesi yapıyor. Ve bedavaya Tabii izlemiş oluyorsunuz. Bunu her ay Bonus flaş uygulamasından kampanyaya katılarak devam edin.

• Mitra kullanıcısına yanıt

kral sen nasıl bi mezarcısın öle yaa :))) bütçenin başına seni getirsinler memleketin kasası son 100 yılda görmediği parayı görür :)

• style_ouf_5 kullanıcısına yanıt
    Devir hesap devri..
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Valla helal hocam hiç aklıma gelmemişti her ay yeni sanal kart mı açıyorsunuz ozaman
  • youtube yıllık alsanıza ben hep yıllık kullanıyorum daha avantajlı

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl daha avantajlı olabilirki okadar yüklü iade veren uygulama yok

• 74.96 TL

Zore Galaxy S20 FE ile Uyumlu Kılıf Zore Süper Silikon, Renksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 9 Kasım 2024; 17:28:10 >

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    Kaç aydır YouTube aile 16₺ kullanıyoruz enpara sayesinde. 6 kişi 16₺ geliyordu şimdi zamla 60₺ oluyor. Gene ucuz bedava
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.