Şimdi Ara

Dijital Platform Üyelik Fırsatları (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
375
Favori
177.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Youtube premiuma paycell 50+25 şeklinde verdiği iadeyi bu ay sadece 50 tl verdi. İtirazda bulundum incelemeye aldılar eğer 25 tl verilmezse bu ay paycell'den sipay'a geçmek gerekecek.

• batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme yapabilirseniz seviniriz hocam aynı şekilde bende de 50₺ verdi. Kayıt açtırmadım bi buraya bakayım önce diye 😅
  • Paycell ana konusunda bir arkadaş paylaşmış ekran görüntüsü ile. Artık 50+25 gelmiyormuş.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159991828
  • İphone İcloud için bir kampanya var mı arkadaşlar ?

• dekonline kullanıcısına yanıt
    Garanti bonus 120tlye kadar bonus.
    Popy 100tlye kadar %50
  • Merhaba sipay sanal kart ile netflix ödemesi yapmaya çalışıyorum limit de ödenen tutardan yüksek bakiyemde var ama kabul etmiyor. Önceden nays sanal kart ile ödüyordum bu ay sipay ile ödeyeyim dedim ama yok kabul etmiyor. Ne yapabilirim?
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

sipay %60 vermiyor mu netflix için daha mantıklı değil mi?

• Faıthful kullanıcısına yanıt
    Youtube ve spotify oradan iade aldığım için mantıklı değil, sadece netflix ödüyorsanız mantıklı olabilir.
  • Nays spotify bireysele (59.99) 50 tl mi veriyor yoksa 29 tl mi ? Uygulamada 50 TL yazınca kafam karıştı. Web sitesinde %50 diyor.

• Erstey E kullanıcısına yanıt
    50 tl veriyor
  • manovar M kullanıcısına yanıt

Eğer öyleyse uption 40tlden uygun oluyor en son 29 tl veriyordu

• Arkadaşlar merhaba App Store dan 400 tl lik bir uygulama alacam en uyguna nasıl alırım
  • kosesoysahin K kullanıcısına yanıt

BONUS FLASHTAN APPSTORE HARCAMANIZA 120 TL BONUS İLE 280.-TL YE ALABİLİRSİNİZ.

• mamply M kullanıcısına yanıt
    İlgili kampanya bende de var ama apple da troy geçmiyor kullanamıyorum. Başka kartımda yok ama kampanyayı banada tanımlamışlar çok ilginç
  • sipay hariç youtube ve spotfy aile için en uygun oran nerede var acaba şuan poppypara kullanıyorum

• prime için en avantajlısı hangisi var?

• Çiçeksepeti için cashback var mı ?
  • Xbox konsola oyun satın almayı düşünüyorum. Microsoft storeda En uygun geri ödeme verir kampanya hangisidir
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.