TRT Tabii'nin şampiyonlar ligi için olan 99 TL'lik paketine cashback alabileceğim bir yer var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (60. sayfa)
-
-
Henüz kampanya yapan bir yer yok.
-
bunu kullanabilirsin en kötü
https://forum.donanimhaber.com/sanal-istanbulkart-e-ticaret-harcamalarina-20-iade--159588426
-
Google one üyeliği için kampanya var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam için hangisini önerirsiniz arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paycell
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende arıyorum böyle bir kampanya
-
Telefonda ki tabii uygulamasından üyelik başlatman gerekiyor. Onun ödemesi google play veya appstore üzerinden olduğu için nays ile ödersin %20 cashback alabilirsin.
Popy kart ile TRT tabii %50 indirim alabilirsiniz Google Play veya appstore kartınızı ekleyin trt tabii uygulamasında ödeme yöntemini appstore veya Google Play seçebilirsiniz anında %50 indirim veriyor ben o şekilde aldım dün
-
İndirim sadece tek aylık mı yoksa tüm ayları kapsıyormu
Bu ay yok galiba ya da yenilemediler.
Digiturk için iade veren var mı şu an dostlar?
-
Digiturk ten kastınız TOD ise Paycell 50 tl veriyor
-
hepsipay %50 iade veriyor 200 liraya kadar.
-
Arkadalar youtube premium ve youtube katıl için sipay kullanıyordum,2 aydiır cashback vermediğini farkettim. Bana önerebileceğiniz kuruluş var mı ?
Nays %20 veriyor YouTube premium için.
Paycell i inceleyin.dijital platform ve de google play apple store kampanyalari genelde oluyor
Hesap Yükseltme yapmadığın için Sipay'dan cashback alamamışsındır.
-
Enpara sanırım 100 tl ye kadar iade ediyor. Ama otomatik ödeme istiyordu. Yılbaşına kadar kampanya var ben yararlanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X